Skoči na vsebino

Scryel

Rumeni jak
  • Število vsebin

    10
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od Scryel

  1. Delim isto mnenje z zadnjimi uporabniki. Sm pricakoval da bo film bolj porazne sorte ampak sm si reku ajde dejmo priloznost in da mogoce je kj na tem da ma oceno 8,1 na IMDBju ampak zal sm bil v zmoti :/. Se kr razocar tko da se je prekinl po 1 uri gledanja in se slo pogledat Matrico da se obudi spomine kako naj bi proper akcijski filmi mogli bit posneti :).

  2. Sovicha reče pred 5 urami:

    Triangle of sadness zame razočaranje leta, nisem mogel it na LIFF in sem ga zelo nahypan pogleal doma. Big meh. 

     

    The menu podoben vidik veliko boljš da na pladen. The menu ima seveda tudi najboljši prizor leta. 

     

    Čist isto mnenje si tud jst delim. Z velkim pričakovanjem sm šel gledat Triangle of Sadness v kino k sm mislu da bom doživel film leta ampak dejansko mi je blo pa razočaranje leta ter popizdevu kdaj bo že konc tega meh/boring filma da vsaj obkljukam na seznamu da sm gledu ta "dragulj" filmske industrije t_t.

    Kar se tiče pa The Menu mi je pa blo dost bolj zadovoljiv kokr trikotnik in mi je žal da ni blo glih obratno kar se tiče prispevanje dinarja za obisk kina ker se ga je gledal doma :/. Res da mu še mal manjka da bi prišel v moj arhiv najbolj žešćih filmovja tko da bi mu dal oceno 7 :).

  3. MarioKing reče pred 4 urami:

    Spet sem si ogledal najboljši film o zgubljenem otroštvu, odraščanju, kaj bi počel v življenju, ko bom velik, zgodba o maščevanju, o zgubljeni ljubezni... vse ob vrhunski glasbi...

     

     

    Obvezen ogled filma za celotno družino...

     

    P.S. Cel kup bagatelic...

    https://m.imdb.com/title/tt0082198/trivia/

     

     

    Ne lažem če rečem da sm to hudobijo pogledu že ene 20x v svoji celotni filmski karieri in z vsakim gledanjem it brings joy to my life :P. Soundtrack je pa itak masterpiece in Poledouris je pri tem glasbenem ustvarjanju doživel trenutek genijalnosti ker take produkcije kokr je kle ustvaru je out of this world in itak mi je to najjaći filmski soundtrack ever ter ne lažem da sm ga preposlušu več k 200x v svoji celotni glasbeni karieri :D. Anyways bog i batina od filma.

    • Račka +1 2
  4. Superkamijakob reče Dne, 9. 11. 2020 at 21:50:

    V For Vendetta: Pizda materna, to je eden izmed najboljših filmov vseh časov. Dogajanje je nekaj novega napram ostalim stripovskim filmom, dogodki so dosti relevantni(Adam Sutler pa njegov Norsefire me spominja na nekega slovenskega pleškota), Hugo Weaving pa itak ukrade vsako sceno. Konec je pa legendaren. 9.5/10

     

    Pr men je to vsakoletna must watch zadeva :). Res je dragulj filmske industrije in dejansko mi je V najjaći superhero k mi deluje tak unique humbled intelligent specimen in kokr omenjeno mislm da tud Hugo Weaving dost pripomore k temu mišljenju z njegovim govorjenjem kompleksnih dialogov (Matrix flashback) :).

    • Račka +1 1
  5. Bolj težka da bi se dal kje dobit k po moje se ni snemal drugač bi ga že promoveru na fejsu & stuff tko da edino če bo naredu reconstruction set in da vidmo kako je razvaju publiko na njegovem najjaćem nastopu če sodmo po zvezdniškem lineupom ki je bil prisoten :).

×
×
  • Ustvari novo...