Skoči na vsebino

nekdo

Rumeni jak
 • Število vsebin

  461
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

179 Tabornik

Več o članu nekdo

 • Butast stavek
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. nekdo

  COVID-19

  Država kamor bi emigriral: Avstralija
 2. nekdo

  COVID-19

  Danes je pildek jutri pa....počasi se žaba kuha. Nekateri si očitno res žalite kitajsko. Do sedaj deloadajalca ni smelo zanimat niti tvoje zdravstveno stanje, sedaj morajo zdravi dokazovat, da so kaj?
 3. Yes Bayonetta 3 2022.
 4. Meh 1 uro je še zanimivo potem pa se začne neko brezvezno
 5. nekdo

  COVID-19

  Samo pri kursku je umrlo cca. miljon ljudi, v sloveniji okrog 100k..zakaj? Po covid logiki, bi sledila takojšnja kapitulacija.
 6. nekdo

  COVID-19

  PCT za dojenčke, kdaj?
 7. nekdo

  COVID-19

  Že leto in pol lažje gol kot brez maske, pct samo kaže smer v katero se gibljemo.
 8. nekdo

  COVID-19

  Pogoj PCT morajo izpolnjevati tudi delavci, ki opravljajo delo na domu
 9. nekdo

  COVID-19

  V bistvu sploh ni potrebna nobena težka akademska razprava. Živijo v izraelu normalno, brez omejitev in strahu pred novimi zaostrovanji? Ne, torej cepljenje nii dalo željnih rezultatov.
 10. nekdo

  COVID-19

  V glavnem cepite se, da boste bolj zdravi med lockdownom.
 11. nekdo

  Protivladni protesti

  Pozablja se , da se bo naslednjih volitev izgleda udeležilo veliko več mladih kot doslej in ti dvomim, da bodo volili sds.
 12. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Osnovni težavi ruskega programa sta pomankanje denarja in korupcija. Daleč od 100% protoni npr so imajo 10% "failure rate", kar predstavlja konkretno težavo. Poglej samo zgodovino sovjetskih/ruskih medplanetarnih misij, edini resen uspeh so dosegli z venerami. Rusija npr. nima več niti "deep space" mreže , ki bi jim omogočala konstano komunikacijo s plovili, sz je imla v ta namen floto ladij. Sojuzi so kot ostanek sovjetskega lunarnega programa so že precej zreli za zamanjavo ker bodo s samo 3 sedeži(v orginalu 2) nekonkurenčni, tega se zavedaji tudi sami zato Orel ampak to
 13. DOOM eternal seveda sem v vsej svoji modrosti nabavil switch verzijo. Ker bom lahko igral kjerkoli, že nadzor s kontrolerjem je katastrofa z unimi rdečimi in modrimi kontrolami je stvar neigralna. Pa kater genij se je spomnil dat v fps platformanje.
 14. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Rusi v vesolju zaostajajo tudi že za kitajci, spacex jih je povozil na komercjanalnem. Še deset let so lansirali 60% komercjalnih sateliitov danes je ta delež pod pod 10%. Rusi dajejo za obrambo procentualno več kot amerikanci. Zgodovino pišejo zmagovalci. Rusi so zasedli dele ukrajine navkljub temu, da so ji celovitost garantirali s sporazumom. Misliš, da rusi niso odvisni od evrope in tiščijo s plinovodi iz alturizma, napaka evrope je kvečjemu prevelika odvisnost. Kitajci niso tako naivni in se ne pustijo izsiljevat s plinom in rusi to vejo. Prav tako
×
×
 • Ustvari novo...