Skoči na vsebino

nekdo

Rumeni jak
 • Število vsebin

  67
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu nekdo

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. nekdo

  COVID-19

  A sedaj že lahko rečemo, da je eksperiment z srednjo potjo spodletel?
 2. nekdo

  COVID-19

  Tam kjer je veliko ljudi, so nova pravila. Sicer če maš masko samo da jo imaš je vseeno tudi če je nimaš. So pa birokrati srečni to pa ja.
 3. nekdo

  COVID-19

  Pošlji sms na 1919, ključna beseda, nesrečna švedska.
 4. nekdo

  COVID-19

  Očitno nimajo več pravih idej , sprejemajo ukrepe iz danes na jutri brez pravega načrta.
 5. Je ta trenutek nadgradnja iz moje rtx 2060 glede na to kaj igram, in koliko igram smiselna, ne . Bom nabavil takoj, ko bo na voljo, vsekakor.
 6. Kakšen je smisel hitet, kolikor sem gledal na začetku ne bo nekih iger. Edina zanimiva stvar je hzd2, ki še ne bo letos.
 7. nekdo

  COVID-19

  Pozitivno je da ne bo več bombnih preplahov po šolah, bo dovolj da eden od učencev zakašlja in pouk (kontrolna) bo odpadel.
 8. nekdo

  COVID-19

  Brez ukrepov bi imeli 90 tisoč mrtvih.
 9. nekdo

  COVID-19

  Potem očitno niso solidarni niti med sabo.
 10. nekdo

  COVID-19

  Temu se reče medgeneracijska solidarnost, s katero ni nič narobe, samokoliko je povprečen današnji penzjonist vplačeval in po kakšnem procentu se je upokojil in naredi primerjavo z današnjimi generacijami. Potem je tu še lastništvo nepremičnim in nepremičninski davek, kjer dejansko nekdo na minimalcu plačuje socjalo bogatašu z par 100k premoženja, zdravstvena blagajna kamor ne vplačujejo vsi,..tako, da ja boomerj so dobro poskrbeli zase.
 11. nekdo

  COVID-19

  ŽE pred korono so bili mladi (aktivna generacija) j.. stranka, ki je plačevala ceno za vse pretekle in trenutne privilegije, s prihodom korone so jim nabili še ceno za to. Penzjonisti, ki bi naj bili najbolj ogroženi, vsega skupaj ne bodo pretirano občutili, penzje bodo v vsak primeru, stanovanjski problem imajo po večini rešen, ....
 12. nekdo

  COVID-19

  V bistvu smo očitno prišli do točke, ko za zares stroge ukrepe ni več politične volje, ker bi se ob njih večini zrolalo države pa šle v bankrot. Po drugi strani pa očitno nameravajo z nekimi pol ukrepi nadaljevat v neskončnost, čeprav očitno nimajo pravega učinka. Politika in stroka pa bosta raje s prstom kazali na državljane, kot prevzeli odgovornost oz. priznali zmoto. Posledice pa bodo velike in daljnosežne ampak to očitno nikogar ne skrbi.
 13. Amd bo vreden razmisleka samo če bo ponudil rtx in svojo verzijo dlss na vsaj približno podobnem nivoju kot zeleni.
×
×
 • Ustvari novo...