Skoči na vsebino

hirabbit

Rumeni jak
 • Število vsebin

  26
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu hirabbit

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hirabbit

  Računalniska periferija

  Super, hvala za nasvet, bom poskusil tako.
 2. hirabbit

  Računalniska periferija

  To je vse res, ampak sem se poskusil temu izogniti, ker imava z mojo na računalniku vsak svoj profil. Zdaj pa mora ona prvo vse shranit, pregledat, itd...kar običajno traja v neskončno 😮 me pa tudi res zanima vzrok, ker to je čudna težava.
 3. hirabbit

  Računalniska periferija

  Evo, skeniral z Antimalware bytes. Našlo je neke 4 threate v registru, jih quarantinalo, ampak modem se pa še vedno reboota po določenem času.
 4. hirabbit

  Računalniska periferija

  Avast free verzija ne najde nič, razen, da ni kaj bolj eksotičnega.
 5. hirabbit

  Računalniska periferija

  Nič...v bistvu ni treba niti, da normalno browsaš po netu, pa se že to zgodi.
 6. hirabbit

  Računalniska periferija

  Ker ne najdem primerne teme, bom kar tukaj vprašal. Imam težavo z domačo mrežo, katere živ bog ne zna rešiti/pojasniti. Do neta dostopam preko T-2 Innobox modem/routerja + GPON vmesnika. Vse dela super, dokler se na Wi-Fi (WiFi preko tega istega modema/routerja) ne povežem z enim točno določenim laptopom (Acer, Win10). Takrat se po cca 30 sekundah do 1 minuti modem resetira (naredi boot cycle). Ker sem mislil, da je težava defektna mrežna kartica na laptopu, sem kupil WiFi USB dongle - rezultat je enak. V kolikor pa se na WiFi povežem s telefonom, na katerem naredim hotspot in se na ta hotspot povežem s tem laptopom, zadeva deluje in se ne resetira. Kot rečeno, na T2 ne zna nihče pomagati, seveda sem tudi poskusil z milijon factory reseti modema in ponastavitvami z njihove strani. Edino menjave modema še nisem poskusil, ampak ne razumem, zakaj se to dogaja le, ko na WiFi povežem samo in točno ta laptop. Ima kdo kakšno idejo?
 7. hirabbit

  Android

  Enako bi jaz prosil za baterijo za Pocophone F1. Baterije na aliexpressu so vse po vrsti sumljive. Hvala!
 8. hirabbit

  Android

  5 xiaomijev, nikoli niti ene težave. Zgleda pa, da je prav 9T znan po ghost touch. Rešitev je menjava zaslona, na Aliexpressu so po 30-40 €, edino načakal se boš zaradi epidemije (jaz čakam par izdelkov že več kot 2 meseca, običajno je vse prišlo v 20-30 dneh).
 9. hirabbit

  Android

  No super, da je zadovoljen. Danes so telefoni, ki stojijo v žepu že prava redkost.
 10. hirabbit

  Android

  Jaz prodajam Nokio 7 plus, če te zanima (tema v bazarju).
 11. Battle Squadron - The Destruction of The Barrax Empire (Amiga, 1989)
 12. Prodam avtoradio Sony DSX-A200UI, montiran, 2x prižgan in odstranjen. Star je nekje 4 mesece, kupljen v BigBangu. Kupil ga je moj oče za retro kamper, vendar mu ni všeč izgled in je nabavil drugega, bolj retro look iz aliexpressa. Prevzem možen na obali oz. po dogovoru drugje ali pa po pošti (poštnino plača kupec). Cena: 40€
×
×
 • Ustvari novo...