Skoči na vsebino

Vse_je_najslabse

Rumeni jak
  • Število vsebin

    1 880
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    20

Vse_je_najslabse je zmagal 30. decembra 2023

Bitje Vse_je_najslabse je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

5 367 Jezus

Več o članu Vse_je_najslabse

  • Butast stavek
    Rajsko truplo 21. stoletja

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 6 119 vohunjenj
  1. Ja, točno to. Ki ni samo way of saying ampak dejansko ne razumeš takih ljudi, kot da so vesoljci. Jaz če nehote s kakšno napravo začnem spuščat zvoke uno res na hard zapaničarim in zardim, prav uno bad mi je, v javnem prostoru smo, vsak ima dolžnost bit diskreten.
  2. Ko ga med kuhanjem položim na napo, ki je lih v višini glave hjooj. Včasih kličem koga sam da lah to nardim. Drugače me raztilta vsako sebično dejanje v javnosti, ki ne upošteva osnovnega bontona nahajanja v javnem prostoru. Recimo kle v žusterni ki je promenada, natrpano sprehajalcev in kolesarjev, uleti tip z zvočnikom na kolesu in nabija neko svojo glasbo. Pizda da me je imelo ga zrušit po tleh in mu fuknit un zvočnik v morje. Mislim a si ta kreten predstavlja kako bi svet izgledal, če bi vsi počeli isto kot on. Živeli bi v neki nezdržni kakofoniji zvokov in sprehod ob morju bi bil nočna mora.
  3. Ja pol bi še mojega zbrisal ker je zdej brez konteksta. Samo kaj pa je to fora, sej smo grownupsi kle, pa leto 2024 je.
  4. Sej ga ne držiš pred usti. Če ležim na kavču si ga položim na trebuh tudi, ali na mizo če sem za mizo, sicer pa ga držim v roki normalno pred sabo, preverjeno najbolj effortless. Dobesedno je najslabše si ga dat na uho. Tudi to kar je galko reku. So ble že raziskave da so telefoni ena bolj umazanih stvari, ker večina ljudi ga nosi na wc ko gre kenjat in se nabirajo gor pizdarije. Pol pa lepo to razmazat po licu.
  5. Meni je pa top preko zvočnika, ful bolj mi je komot in človeško držat telefon pred sabo v roki, kakor da si ga pritiskam na glavo. Valda ne počnem tega v javnosti.
  6. Ne ne, to se je javu en sodelavec, ki res na polno tryharda, ker kle bolj kot med klicem slediš protokolu, višjo urno postavko imaš in on je edini, ki je vsak mesec dobil max, ostalim se nobememu ni dalo. Sej slišiš kako je uraden in zategnjen, jaz bi ziher začel tega tipa spraševat, da mi pove podrobnosti al neki.
  7. Genialen klic iz enega klicnega centra, kjer sem delal kot študent: https://voca.ro/193hT7sSAJuu
  8. Pa tudi R sem vidu da lepo izgovarjaš.
  9. Verjetno ni pri vseh ista, oz nimajo točne cifre, ker ni dovolj primerov za študijo. Rabiš dvojčke, ki niso odraščali v istem okolju, takih ni v velikem številu.
  10. En nesporazum nas loči od jedrske apokalipse.
  11. Tudi če bi, ni dovolj samo en par. 50 jih rabi bit da ne pride do inbreedinga in 500 za obdržat gensko variacijo. Ampak mislim da smo vsi razumeli tvoj primer. Pri ogroženih vrstah vsak primerek šteje. Jaz bi takoj ubil človeka za rešit vrsto, najbrž tudi sebe. Ker mi naredi kategorični preskok, ni to več zgolj ena žival, ampak postane del sveta. Recimo če vsi tigri umrejo je naš svet v polnem metafizičnem pomenu za vse veke vekov manjši - nenadomestljiva izguba. In nobeno random življenje se ne more primerjat s tem. Kle govorimo o milijonih letih evolucije proti 70im letom enega življenja, koga boli kurac. Zato mi je nemisljivo, ko tej poacherji za jurja ubijajo ogrožene nosoroge. Ne vem sploh kaj bi reku kle.
  12. Lahko bi naredili bralni krožek Sapolsky: Behave.
×
×
  • Ustvari novo...