Skoči na vsebino

WhitWhip

Rumeni jak
  • Število vsebin

    147
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od WhitWhip

  1. Pomoje USA ne bo šla stran še vsaj 50 let. V smislu, da bodo diktirali zahodno politiko.
  2. Torej zdaj pa res ne smemo nic verjeti na internetu.
  3. Do zdej sem videl te cene sam na oznakah. Spodi pa nic. To gre v pol ure, mogoce celo delavci kej pokupijo potem pa ni cel teden nic sam lah pa recejo da so ponudil za tako ceno in je to to. Dobijo kljukico.
  4. Ja a nisi slišal zgodb ko so mrtvi glasovali pa take Če nočeš nobenega volit, boljše oddati neveljavno, kot da sploh ne greš
  5. WhitWhip

    Mi smo idioti

    Meni se včasih zdi, da se nam ne da učiti z namenom da globlje razumemo stvari. To zahteva trud, trenutno je pa preveč vsega in potem se kar odklopimo al pa pademo v neke ustaljene vzorce razmišljanja, ker je tako preprostejše. Preveč bombardiranja in senzacionalizma z vseh strani v našem vsakdanu, ki zasičujejo javni in nenazadnje tudi zasebni prostor. Zraven se moraš zajebavati še s krediti, službo, načrtovanjem svojega življena in koncu ne ostane ravno veliko časa za resno razmišljanje o politiki. Npr. reforma zdravstvenega sistema. Ne vem, če sem kdaj kje zasledil poglobljeno sistematsko obravnavo problematike. Lahko da je kje, samo se je utopila v medijskem šumu in se ni z njo spoznala kritična (količinsko) masa ljudi z razumevanjem, ki bi lahko potem generirala politično voljo. Lažje se je polarizirati in servirati neke clickable očitke o tej ali oni strani. In ker ne razumemo zadeve, ne znamo sprejet političnih odločitev. Razumevanje dojemam kot predpogoj za tisto pravo politično angažiranje, ki presega vi nimate pojma in mi imamo. Večina postane apatičnih v smislu 'jbg sej kaj pa js vem' (realna, vsaj jaz sem dostikrat tako), ostali pa se tribalizirajo, ker je lažje potem procesirat ves ta šundr skupaj. Tisti maloštevilni "pravi", ki "razumejo" stvari in bi znali razložiti pa preprosto nimajo glasu v trenutni družbi, ker je ves javni prostor zasičen.
  6. Dobr zdej vera, vera mogoče potencira tole, vzrok pa ne bi rekel da je
  7. Opinion polling for the next German federal election - Wikipedia Kle je še wiki članek za nemške volitve. Vseeno izgleda, da se AfD jača tudi na splošno v Nemčiji.
  8. A to da so za ali proti? edit: Aja to je anketa za stranke. Če prav razumem, so se protivojne stranke ojačale napram provojnim? Zanimivo, mogoče malo majhen vzorec za nemčijo.
  9. Kaj pa če je res verjame, da je Logar sposoben dvigniti Slovenijo nad delitve na bele in rdeče?
  10. https://www.rtvslo.si/slovenija/logarjeva-platforma-sodelovanja-ustanovljena-ne-bo-tabutem/670107 Logar ustanovil platformo, kjer bo namen vzpostaviti kulturo dialoga in zmanjšati polarizacijo v družbi. Še sd pikalo je zraven
  11. Quick recap? Sm na sihtu
  12. A mi zna kdo razložit kaj je fora z bidenom pa temi classified dokumenti? Pac kokr berem, tud bidenovi odvetniki so nasli dokumente pa so jih predali FBIju (a ne bi raj bli tih pa jih vrnili na skrivaj) pa FBI kar dobiva naloge za preiskave Bidenovih domov in so nasli zaupne dokumente. Ne stekam dinamike sploh. V novicah sam vidim kako se je nekaj naslo, ne razumem pa kaj je fora in kako se je vse zacelo. Resda da vecino kar vidim glede tega, je iz memov.
  13. Sem videl ta intervju s tem angleskim volonterjem pa pogledal kake 5 min, je deloval zanimivo sam nism mogel vec. A se ga splaca pogledat?
  14. Vseen ni treba verjet, tud če smo z njimi v vojni. Cenzura je ena stvar, sam verjet čis vsemu kar se nam pa servira pa seveda ne gre.
  15. Čerpav ne vem, kaj je čist prednost pred ceneje.si
  16. Najboljš bi blo, da so vsi izdelki navedeni. Upam, da se bo začelo premikat v to smer.
  17. Una doktorca od Resni.ca ga je na 24ur pojedla
  18. Kaj som te +številke nad ciframi?
×
×
  • Ustvari novo...