Skoči na vsebino

indigo

☢️Nuclear
  • Število vsebin

    183
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od indigo

  1. Yo boysi, iscem en mobilen gaming prenosnik. Budget do 4k. Gledal sem top specse za Razer Blade 14 (2024), pa Asus G14 2024 walda, vsak ima kaj dobrega pa slabega. Lahka tudi kaksne dobre 16-tke predlagate, tak bo vecinoma na desku pa prikloplen na zunanji alienware monitor.
  2. Alo to ni gnoj. Umirita malo kojne.
  3. Tu lahko gre debata v 3pm. Vsakemu svoje in kar zelis. z mATX profitiras pac to, da lahka grafo lepo uporabis kaksno nizkoprofilno ipd, medtem ko pri ovih malih skatlah rabis externo grafo ipd. Saj ves, fsakemu svoje cujes.
  4. Mislil je samo, da vzames minipc kot barebone, ram pa disk pa sam not vrzes. Walda je opcija, ampak tudi tako kot celotna ponudba ni swoh.
  5. Ti mini pc-ji so cisto ok. Tudi sam imam enega minisforuma za en mini-proxmox server pri svojih tastarih, pa laufa tudi ze 1,5 leta stabilno in bp. Ti novejsi minisforumi pa so ze kr konkretne skatlce. Ravno gledam UM790 Pro, kjer ga dobis z 64GB DDR 5 in 1 TB SSD ze za 869 evrov, kar je steal.
  6. Lahko samo potrdim. Za tale denar je tole top. Sem sam presenecen. Ne bi nabavil, ce ne bi v firmi nekaj caral s tem za eno stranko, potem pa ko sem to "skapiral" kako easy je, sem rekel, da bo za doma to vec kot dovolj. Pa se WiFi7 ready sn, ceprav nimam nobenega device-a ki bi to podpiral. :))
  7. Kot je VG ze zapisal, CAT5E cist dovolj. Imam pa ze od prej konkretn switch v svojem racku, kateri je ze POE tako da... kabel pa gasa.
  8. Ima VG v tem kontekstu prav. Tudi tale ultra ponuja za tale svoj denar 10x kot npr. mikrotik (country block, IDS/IPS ipd). Management AP-jev je eden izmed ta boljsih. Skratka za tale denar bomba.
  9. Da vidimo, koliko vas uporablja sledeca cuda. Sam sem ravnokar danes dobil Cloud Gateway Ultra in 2x U7 Pro AP-ja. Jutri si postavim, da potestiram, kako to deluje. Ima se kdo od vas s tem izkusnje?
  10. Velja za normalno vozjo ded. Sem rad pritiskal na pedal, sploh pri prehitevanju jebanih tovornjakarjev pa kakih nadutezev s pasati in audiji. Je pa bil to brez dvoma da best avto, kar sem jih kdaj imel. Mi je se danes skoda, da sn ga lifro naprej pol.
  11. Serem ti v lape celavi.
  12. Jo, sem imel Octavio RS -> 2.0 Bencinar, cipiran na 305 Konjev. Porabo sem imel tam nekje 7.0 - 7.5. Naj omenim, da sem vozil normalno.
  13. Sea of star je gr8. Pred kratkim zacel spilat in prisel do prvega bossa. Octopath travelerja 2 imam tudi, nisem se imel casa zagnat. Tolko dobrih gejmov, tak malo casa jebomater.
  14. Aja, da ne omenjamo garancije ne. Nov ma pri appleu (ce se ne motim) 1 leto garancije, tvoj vec ne. To tudi danes ogromno nekomu pomeni.
  15. Orientacija, izjava kot nov ampak star eno leto ima vseeno neko tezo, tudi ce je stanje kot novo, ampak je star eno leto, bo to pri folku sprozlo mehanizme. Sam za 1 leto starega, pa cetudi je kot nov, ne bi dal toliko. Te raje kupim dejansko (zapakiranega) novega.
  16. Prestavi se iz te izbe foruma, ker taksni komentarji nic ne pomagajo. To, da se pa na cene opozarja, je pa cist prav.
  17. Grim Dawn. Delam vec buildov za prihajajoc expansion.
  18. Luft? Torej hladilnik m2 diska (ima spodaj tudi tisti sticky tape ali?) ne sme imeti lufta, saj drugace ni stika med hladilnikom (sticky tejpom) pa ssd-jem. Lahko mogoce to kako pod kotom poslikas?
  19. Proc od surface-a. Resno. Raje huawei.
  20. Kar naceloma ni slabo. Sam sem vzel vedno neko ravnovesje med uporabnostjo in vrednostjo (torej kot je rekel über) high mid tier. Kupovati plate za 600+ pa je res al preseravanje ali pa namesko overclockanje. 300+ bi dal za plato takoj. Moja zadnja (x570) je bila tu nekje.
  21. Ne. Poglej pa za vsak slucaj kak review.
  22. Tako. Kot je Zipper napisal: Od Della obvezno XPS (sam bo mal vec kot 1200), pri Lenovu pa poglej za kaksnim T14 Gen3 ce isces business laptop. Jaz sicer furam Lenovo z13
×
×
  • Ustvari novo...