Skoči na vsebino

Hrošč ownač

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    46
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

30 Jogurt

Več o članu Hrošč ownač

  • Butast stavek
    Najraje liže usmrajenega krapa od nazaj

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 477 vohunjenj
  1. Mene ne skrbi toliko sinova zasebnost kot moje lastno psihično počutje in da bi se mi porušila/spremenila slika, ki jo imam o njemu, če bi gledal kaj gleda po internetu. Določenih stvari je bolje da ne vemo in vidimo o naših bližnjih. Dobesedne krčevine me spreletijo, če samo pomislim, da bi šel gledat zgodovino.
  2. Odkar mu na višku slovenskega in svetovnega anti-migrantizma ni uspelo pridobiti procentualno nič več glasov kot sicer, čeprav so šli full-on v targetirano kampanijo, sem pomirjen da ne bojo nikol več dobil bistvenega števila glasov izven svoje baze
  3. Pričakovano. Dobrih starih 20-25% podpore.
  4. S tremi kolegi premišljujemo, da bi naredili multiplayer igrico v stilu WOW, če se npr. sedaj vsak dan posvetimo učenju programiranja za 2 uri ali je realno da imamo v 1 letem za pokazat nek "beta produkt"
  5. Manj ga vidim rajši ga mam
  6. Sprejemljivi so tisti desničarji (in levičarji) ki niso bili nikoli spajdašeni z Janšo oz. ki so bili pa so se mu kasneje javno odrekli To je minimalni standard sprejemljivosti, potem pa gledamo dalje.
  7. Zvezdo nas je 90% državljanov RS na plebiscitu spokojno in dostojanstveno zamenjalo z novo ureditvijo in novimi simboli, tu smo si kolikor toliko enotni. Še vedno pa gre za pomemben in zmagoslaven zgodovinski simbol za Slovence in ostale jugoslovane.
  8. Rdeča zvezda je simbol, ki ga je nosila naša zmagovita partizanska vojska, ko je v navezi z zavezniki porazila okupatorja, ki je nosil krojc Enačenje teh dveh simbolov je razlog zakaj Janša ne bo nikoli Orban ali Trump. Povprečen Slovenec, pa naj bo desničar ali levičar, ne trpi tega poskusa preobrnitve narodne identitete. Ostane mu torej zgolj brezpogojno zvesta domobranska baza, ki ga ima (upravičeno) za edinega vodjo, in sem ter tja kakšen miha_is_god.
  9. Res je, politični analitiki seveda nismo mogli predvideti izdajalskega manevra SMC-ja s katerim so dokončno podpisali politični samomor v zameno za nekaj mesecov poslanske plače in mastenje s koruptivnimi posli. Ko se bodo na prihodnjih volitvah formirala nova razmerja moči, bodo vse stranke (razen NSi in mogoče Desusa, ki mu bo v tem primeru še dodatno padla podpora) obljubile, da ne bojo šle v koalicijo z Janšo in si tega tudi ne bodo upale prekršiti (razen potencialno čez nekaj let v podobnem scenariju kot smo ga imeli tokrat).
  10. Slovenska domobranska stranka bo zaradi svoje zveste marginalizirane baze, ki vidi v Janši edinega politika, ki jih representa, zopet dobila največ glasov, ampak koalicije ne bo več sestavila.
  11. To je seveda jasno. S tem dejstvom smo soočeni in dokler bo to dejstvo aktualno bomo preko demokratičnih vzvodov (protesti, razkrivanje njegovih barabij preko medijev) rustlali princa teme Janšo
  12. O prvih dveh odstavkih govorim - deluzija je močna Tretji odstavek pa razkriva še en obrambni mehanizem - in sicer tisti ki hejtajo Janšo, tega ne počnejo zaradi njegovih objektivnih lastnosti oz. ker bi Janša to sprožil s svojimi dejanji, ampak ker so zaslepljeni, sprani, so vse frustracije izlili vanj, itn. Tako da ja: 1.) ljudje imajo v resnici radi Janšo/jim je realno vseeno, 2.) tisti ki pa ga nimajo so radikalni levičarji, zaslepljenci, sprani s strani komunističnih medijev, protestirajo brez da bi vedeli zakaj ter po naročilu Šarca
  13. Mislim, da se janšisti preprosto ne morejo soočit z neizprosnim dejstvom, da Janše večina folka res res ne mara. Da gre za najbolj osovraženega slovenskega politika vseh časov. In si pol, da lah handlajo sovražno stanje, ustvarijo iluzijo, da so protesti proti njemu zrežirani s strani nekih temačnih partikularnih strankarskih sil, da majo sicer ljudje (izven radikalnih levičarjev in komunistov) radi Janšo
  14. Tudi mi ne skrivamo, da je prišel po nas Šarec z nakladalnikom, nas naložu skupej z bicikli in pripeljal v mesto. Smrt janšizmu svoboda šarcizmu.
  15. Vsakič ko kdo omeni rdečo zvezdo se spomnim na zmago mojih dedov partizanov.
×
×
  • Ustvari novo...