Skoči na vsebino

Gregcy

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    25
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

10 Jogurt

Več o članu Gregcy

  • Butast stavek
    Za tako gosto meglo, da bi jo lahko rezal, leži ribnik Brbotalnik.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Pozdravljeni, S kolegom sva se hotela lotiti Co Op, on ima še trial, jaz sem naročnik, ampak si nisem kupil Shadowlands. Kam morava iti, da lahko igrava story mode? Se mi zdi, da je vse fuc... up s to ekspanzijo, poleg squishanja levelov. Help pls.
  2. Pozdravljeni, S kolegom sva se hotela lotiti Co Op, on ima še trial, jaz sem naročnik, ampak si nisem kupil Shadowlands. Kam morava iti, da lahko igrava story mode? Se mi zdi, da je vse fuc... up s to ekspanzijo, poleg squishanja levelov. Help pls.
  3. Kakor želiš.😃
  4. Pac ja, js bi tud rekel da je max 15 a piece, zato sem tud rekel 30 da bi dal za vse. Drugače pa je kr relevanten pricecharting ponavadi, lol.
  5. Zal oboje skup pomoje ni vec kot 12e
  6. Zdaj sem pogledal na pricecharting, samo monster hunter 4 vse skupaj 9 dolarjev tako da ene 7e? Za drugo generations pa ne najdem, samo SW
  7. Ajaaa, pardon, narobe sem razumel, sem mislil da 3ds xl tudi, pac konzolico😃 tam ene 30
  8. Z boxom vred ali loose? 😃
  9. Pozdrav fantje! No, da se javim, ko vidim, da se govori o meni za GBA😅. Jaz sem ravno danes dobil Gameboy Advance, tako, da se priporočam, če bi kdo kaj prodal, sem pa v iskanju New Super Mario Bros za DS, samo cartridge, ker imam škatlo z manuals, en kreten mi je žal ukradel dsi skupaj z igro in M64DS, sploh nevem zakaj sem posojal... Šola za drugič. Skratka, zbiram za Wii, Gamecube, GBA, DS, 3DS in Switch, tako da, če komu kje kaj tiči doma in nabira prah, se da vse zmenit, z veseljem, bo pri meni v dobrih rokah. 😃
  10. True! 😄 Aja pa pozabu sm še Owlboya👌
  11. Switch: Zelda BOTWW, Mario Odyssey (sem ostal nekje na sredini, pa sem se odločil, da jo končam, ker je res že čas😅), Duke Nukem, Doom 64, Trials of Mana, Spongebob BFBBR. Kar nekaj jih je vendar iz vsake zvrsti eno. Drugače pa vsaj enkrat dnevno še Animal Crossing ACNH ter Tetris 99.
  12. Maš prav, bom spremenil. 😄Carsko! Všeč mi je Hotline Miami, kje si ga ujagal?
  13. Me veseli, da si zadovoljil vse moške okoli sebe s svojim velikanom. Lp.
×
×
  • Ustvari novo...