Skoči na vsebino

bojzl

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    24
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od bojzl

  1. A kdo koristi Tidal naročnino Telemach paketa? tista opcija pri podaljšanju oz sklenitvi naročnine, ki naj bi trajala do 10.4.... Meni zaenkrat še kar deluje. verjetno še samo do konec meseca, al kako?
  2. 2022 nabavil ene iemse. vse gladko, dajatve vračunane, cca 14dni pošiljanje...
  3. lunashops online store https://a.aliexpress.com/_mtYQon6 Tule sem naročil za 660s , so solidno napravljeni in poceni...lahko izbereš 'material',oplet, debelino,dolžino, konektorje.....
  4. TINHiFi Tin Buds 3 – Linsoul Audio Če so vsaj malo podobne ožičeni varianti T3+, ki jo imam, znajo bit super. Kar se zvoka tiče mislim.
  5. Nevem , kaj bi bil vzrok. Nek zamik nastane in gre dosti počasneje. Sem prebral še par komentarjev z istim primerom, ampak druga firma tv. Takoj, ko preklopim samo na tv zvočnike oz. izklopim arc, deluje normalno.
  6. Še ena opcija TV ozvočenja ( alternativa napram soundbarom etc) , če kateremu prav pride oz kot budget ideja. Meni se zelo dobro obnese, se pa opravičujem, če je že kdo kdaj pisal o tem, nisem bral celotne teme. Imam pa naslednji setup, hisense tv preko hdmi arc izhoda povezano na Dac z hdmi vhodom na amp aiyima a07 v zvočnike system fidelity 3030. Iskal sem nekaj, da bom lahko uporabljal za glasnost kar daljinec od tv, kar povezava preko arc omogoča ( optical pa ne). Edino kar je slabega opažam, da je upravljanje glasnosti dosti počasnejše oz moram večkrat pritiskat tipko. Ampak še zmerom imam raje to, kot dva daljinca. Kar se pa kakovosti tiče sem pa super zadovoljen, gre pa za manjšo sobo ( 6,5inča bas je lih dovolj, da ne potrebujem suba) . link do dac: PROZOR Converter HDMI compatible Audio Adapter DAC ARC L/R Coaxial SPDIF Jack Extractor Return Channel 3.5mm Headphone for TV|HDMI Cables| - AliExpress lp
  7. Pred cca 14dni prikapljal tastu podoben Denon receiver... zaenkrat špila brez problemov, čene bi me že klicali kaj... Mrežo sem povezal preko utp. Edino kar sem opazil, da pri prvem vklopu, kar dolgo traja da zažene postaje. Poizkusi še tovarniške nastavitve.
  8. Phonak Roger IEM Kit - Raycom RF, induktivna zanka mogoče ..
  9. Sam imam HD599 (dobil za 120, če ne nebi vzel).. Me pa zelo zanima, kako se razlikujejo od 560S... Na prvo žogo raje vzamem bolj nevtralne slušalke in se kasneje igram s koloracijami ( dac,amp,EQ).. Ker 599 imajo v štartu preveč izraženo upper bass območje - sem moral z eq pokorigirat, ker pacajo middle. zakaj pa bi vsi 560S kovali v budget bestbuy, ko nebi bile za glasbo/film ?! Nevtralno samo pomeni, da si v štartu na boljšem izhodišču -moje mnenje.. So pa def.. 599 za en cent bolj fukish, radi izdelave, barv in materiala..
  10. Še en glas za SH599 ali pa nove 560S... Predvsem, če ji boš gnal samo iz zvočne. Malo dražje Hifiman Sundara.. Kar se tiče dobrega soundstagea in imageinga se velikokrat omenjajo philips fidelio X2HR
  11. Pozdrav, Še moja dva yuana oz. fena o ChiFi: - KZ Zsn - Na prvo žogo bombastični zvok, subbasi, solidni srednji, kristalni visoki,...Kasneje ugotovil, da nekaj manjka oz. ne znam točno pojasnit ali zaradi V-shape manjko srednjih ali pa samo čuden soundstage... In po nabavi - Blon 03 se vse postavi na pravo mesto..res super slušalke, vse se sliši nekako pravilno..Nič kaj utrujajoče, nekako iem verzija mojih sennheiser 599... Zaenkrat je to moj endgame, kar se tiče iem. ( rahlo že pogledujem proti Moondrop Starfield Še pojasnilo, da sem vse te tri slušalke nabavil izključno zaradi nizke impedance, da jih lahko z vsem poganjam...Večinoma samsungov telefon, presenečen pa tudi nad kvaliteto izhoda poceni Msi os plošče (kao izolirano audio vezje od napajanja). V prihodnosti pa je tudi v planu nabava dac/amp, za še kaj več..
×
×
  • Ustvari novo...