Skoči na vsebino

Fulltacticalgear

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 442
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

Fulltacticalgear je zmagal 22. januar

Bitje Fulltacticalgear je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

477 Fant od fare

Več o članu Fulltacticalgear

 • Butast stavek
  Se je nekje pozabil, potem je šel nazaj, pa ga ni bilo več.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kaj je pogba zanič igralec
 2. to smo že na instagnoju. kolk je realno sploh smiselno nabavljat water cooling če boš sam igrice igral? A se navijanje tolk splača?
 3. kaj dela ta dončič nogometa
 4. model je reku prevelke. če jih skup zlepiš jih lahko kupim
 5. 1080p pred leti verjetno sploh ni bil standard recimo. pa trenutni bitrate je 6k ... Največji problem ni game ampak game + encoding.
 6. tole se mi sliši kot "uf dejmo bit tehnični ker pač je treba nek ""skill"" kazat" ampak punchi so obupni, ker se več dela na kao dvojnem pomenui etc - recimo zbitčajnik. lmao a morm tut disse pisat slovenskim rapperjem?
 7. absolutno. to je sam začasna rešitev da neki laufa ker nimam nobene odvečne grafe. (trenutno streamam na mobile uhd 640 )
 8. ronaldo je res superhuman. messi mu do kolen ne seže
 9. bolj zato da začnem buildat pa pol postopoma nardim. dnar ni problem, na mesec fuknem v povprečju v smeti 600 + €. Samo zdej res nimam za grafo. Kaj bi predlagal? 5600g je na ravni 5600x ... streamalo se bo izključno 1080p igre tako da dvomim da je to premalo ali pač? pa plate so izredno pocen na amdju
 10. ne vem kaj naj bi ta video dokazal. to je isto kot kazat da boeingu eksplodira motor pa razlagat da se zato ne boš več vozu z letali. fizika, kemija shit happens. Ampak shit happens once in a billion. Torej shit actually doesn't happen.
 11. 5600g z vego prvi mesec upgrade na 3060 oz. neki v tem rangu naslednji mesec. thoughts? al pa mogoče upgrade 1660 pa pol 3060 ko se to mal uredi.
 12. arsenal danes zgubi a? lagano
 13. zakaj pa pol vidim da folk lima konfiguracije od tam? kje je najbolš naročat pa da pošiljajo v slo? iščem 5600g na amazon.de ga ni
×
×
 • Ustvari novo...