Skoči na vsebino

zzarafrustra

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 671
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    6

zzarafrustra je zmagal 29. decembra 2022

Bitje zzarafrustra je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

-614

Več o članu zzarafrustra

  • Butast stavek
    33% možnosti, da je privlačen.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 4 954 vohunjenj
  1. Problem je, da se vojaške črte nikamor ne premikajo kar pomeni, da v kolikor Rusi ne spreminjajo Ukrajine v Grozny bodo Ukrajinci vedno imeli tu prednost dokler se vrši ofenziva. Ne vem sicer kakšne so zaloge artilerije Ukrajincev.
  2. Vprašanje je zelo enostavno in primerjave z luksuznimi avtomobili niso na mestu dokler se ne razreši : ali trg meni, tj. je v nekem konsenzu, da je cena 40xx serije fair? Vprašanje je - ali vas Nvidia nateguje? Pri avtu za miljon evrov dejansko kupiš teh miljon evrov - kar pomeni, da avto ni več samo avto ampak je tudi teh miljon evrov na displayu (investiraš v imidž, ker vsak ve koliko ta avto stane) Vprašanje pri karticah je - kaj je točno tisto kar preplačaš?
  3. V bistvu ima bojkot smisel. Če se recimo vsi zmenijo in ne kupijo ene serije grafičnih kartic (recimo 40xx) potem je to jasen znak nvidii da mora spremenit politiko. Ja, CS:go boš nabijal eno leto na 300 fps ne na 400 ampak na dolgi run bi se to splačalo. Celotna poanta prostega trga je, da trg sam odloča kaj se dogaja na trgu. Če greš gledat kakršnokoli teorijo se prosti trg promovira prav zato, ker se računa na "glas trga". Danes tega glasu ni več in vi ste samo še sužnji megakorporacij in se tepete za "poslednje" 4080 grafe kot da so zlato.
  4. Haaland bo v cityju težko prišel do igre proti resni obrambi zaraf, 2022
  5. zzarafrustra

    NBA tema

    čaki mal ti misliš da je most VALUABLE player lahko nekdo, ki spušča po 2 igralca mimo na obrambo? dobesedno se je v končnici igralo na luko v obrambi. kako je potem tak player valuable če je ogromna luknja?
  6. sej messi je dobesedno isti, samo da je dost inteligenten da to skriva. a ni nebroj postov ki govorijo kakšna primadona je? pač če te cel lajf nosjo po rokah si težko normalen.
  7. zzarafrustra

    NBA tema

    dobsedeno maš par strani navajanj o genetiki. a ti še kar svoje nabijaš. pač ja, belci že 2000 let sedimo. to ima vpliv, tudi če smo štartali iz istega genskega poola. druga očitna zadeva je v yogi kjer belci spet relativno težko dosegajo rezultate, ker smo pač se prilagodili (kolikor se lahko) na sedenje.
  8. zzarafrustra

    NBA tema

    Naj vas opozorim na določenega porzingisa. Luka pač je igralec, ki lahko igra samo če ima ob sebi garače ki garajo namesto njega. Nekakšen ozil torej. Neumno je pričakovati da bo Dallas mnogo bolje funkcioniral, če bo več takih igralcev v ekipi.
  9. zzarafrustra

    NBA tema

    kdo pa funkcionira z donketom?
  10. zzarafrustra

    NBA tema

    nba je dobesedno samo še show narejen za gledalce in ne več šport
  11. ekipa pa ni prva. auba efekt.
  12. zzarafrustra

    NBA tema

    dobesedno vsako tekmo ko gnoji so nekateri tiho ko zmagajo pa kričijo njegovo ime
  13. hahahaa. instant ignore tako neumen je ta komentar. iz strahu da ne dobim raka
  14. moraš tako gledat. shithole države brez perspektive, ki vse kar izvaža so sužnji v obliki nogometnih "velemojstrov" . en messi v lajfu ni imel možnosti videti ničesar drugega kot nogomet. pol normalno da se jim odfuka. to niso ljudje, to so opice, ki jih beli mož plačuje da ga zabavajo. Ne moreš od takih pričakovat dostojanstva, ker jih ga ni nikoli nihče naučil. kontrastiraj to s Kakajem pa ti bo jasno zakaj so ti argentinci nič več kot dobro plačani sužnji
×
×
  • Ustvari novo...