Skoči na vsebino

Fulltacticalgear

Rumeni jak
 • Število vsebin

  230
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

53 Jezus

Več o članu Fulltacticalgear

 • Stopnja
  je ravnokar kraljevsko prdnil.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ah zanimivo. A to je kakšna specifična vrsta ali so nasploh netopirji bolj za te viruse. Hehe, čist Trumppovska ... ker pametnjakovič mi pa zdej tle smeti z nekimi projekcijami nekih virusov. You are FIRED!
 2. Kok ma pa chelsea zanič ekipo jebo jih pas ... če majo z giroudem vsaj neko formacijo je tole z abrahamom kot da vsi delajo tako, vsi tako vsi tako, da noben ne ve kako vsi tako vsi tako, da se na igrišču zgubljajo. sej mi je jasno, da z giroudem ne moreš lovit 3 gole prednosti ampak pizda se pokaže kera krš ekipa.
 3. Ne. Meni ta globalizacija sploh ni všeč. Lepo te prosim, da prvo prebereš kaj sam napisal. Kaj je vzrok zadnje krize? Mar ne to, da se kitajskih trgov ni že vnaprej reguliralo? Da se je v imenu ekonomskega interesa pustilo kitajski, da vzdržuje dobesedno valilnice bolezni, ki smo jih v Evropi že davno z razlogom pozaprli? Trump je imel že predlani na mizi predikcijo kako bo iz Kitajske virus živalskega izvora prišel v Ameriko. Če bi sprejeli to globalnost sveta bi to razumeli, lahko bi se že davno spopadli s tem. Zamisli si globalno državo, ki ima poenotene vse ukrepe vse zakone. Potem je tu Evropa. Odziv Evrope je bil mlačen in neenoten. Prevladal je ti. nacionalni interes inb zato smo imeli sranje. Če bi določene države (Italija, UK) delovale po vzpostavljenem vzorcu recimo Nemčije in Avstrije bi bila kriza bržkone že mimo. Džrave so zaprle svoje meje, ker niso zaupale svojim sosedom. V EU se to recimo ne bi moglo zgoditi, če bi ta delovala kot več kot zgolj neka ekonomska kvazi skupnost. Praviš, da so se hitro zaprle meje. Ne, niso se. Prepozno so se, ker nihče ni vedel kaj in kako. Će bi se Evropa kot skupnost zaprla že ob prvih znakih bolezni na evropskih tleh bi sploh ne bilo krize verjetno. Popolnoma mi je jasno kaj so države. In tudi mi globalizacija ni všeč, je pa pač dejstvo. Dejstvo, ki ga predvsem vodi neka kapitalistična ideja pridobitništva. In mimo tega se ne da.
 4. Definitivno so problemi tu, nihče jih ne zanika. Ne bi rekel, da je tako hudo ampak ni pa ok
 5. ??? Če je na kameri model. . Tako pushaš ta svoj vidik kljub 10 stranem mojih argumentov proti temu. Če se hočeš pogovarjat moraš prvo vzpostavit protiargumente. lej ti bom analiziral kako slabo je to. To kar je na kameri je dobesedno najbolj objektivno kar lahko imamo. Ja, lahko je kaj izrezano ampak mislim da se iz kamere vidi, da ljudje želijo pomagati, da mirijo človeka, etc. Mislim, a ti resno misliš, da policisti, ki imajo kamere na sebi odkrito namerno pobijajo črnce??? In pol zgubijo službo, sloves, etc. Samo zato da so ubili enga "črnca"? Pa kaka ti je to logika? NIHČE ne upravičuje nasilja nad komerkoli. Ponudil sem samo svojo analizo dogodkov in pri tem dodal, da očitno nasilje ni tako razširjeno, da bi se zdaj vsak črnc bal za življenje ko ga ustavijo policisti, kot se to predstavlja. Obenem sem opozoril, da je ravno tak odnos do policije lahko razlog za nekatere dogodke in da je ta odnos čimprej potrebno popraviti. Žalostno. Callo bi te ubil ampak dejmo ostat kulturni. Dejstvo je - v replyju nisi ponudil enega argumenta, ker pač tebi je to kar si si zamislil zdravo za gotovo. Še več, greš celo tako daleč, da nekoga, ki debatira s tabo žališ in mu podtikaš vse mogoče samo zato, ker se ne strinja s tabo. Dej si primerjaj tvoje poste in cocacoline: - ideološki pogled brez argumentov ... check - samo jaz imam prav in vsi drugi se motijo ... check - kdor se ne strinja z mano je debil ... check pri čemer pa oba ponavljata eno in isto in nista sposobna producirati enega argumenta.
 6. Mislim, model je odpru s pištolo. to niso idealne situacije ampak v njih brati nekaj več je naivno Človek, to je DOBESEDNO kar je na kameri. Lej, folk ti govori, da se umiri s temi tvojimi napadi. Če bi ti odgovarjal callo bi bila že oba benana. Sam jst se res probam zadržat. Ali piši kulturno z argumenti ali pa GTFO
 7. Ti vidiš tako črno belo, da bi bile fašistične enote ponosne nate. Kaj je pri tem primeru spet narobe? Modelu so probali pomagat, niso pa imeli znanja kako. Ne bi rekel, da je blo tle karkoli rasističnega posredi. Morda samo nesposobnost policje. Če se bo ta izkazala bodo tudi odsedeli svoje. Pri tebi je isto kot pri Chemtrail znanstveniku, ki iz običajnega dogodka - modelu so hotli pomagat, niso mu znali in je umr, Jebat ga. Pri 550 tisoč zapornikih se to dogaja - narediš izredni dogodek zato ker že vnaprej imaš pripravljeno shemo. Recimo tako kot chemtrail znanstvenik v tem da so oblaki na nebu vidi x. In to, da rečeš da je Amerika najbolj rasistična država na svetu spet kaže, da sploh ne bereš knjig ampak samo black twitter. Še danes se globoko odvsetuje potovanje črncem v nekatere države oz. predele držav, ker obstaja resna grožnja za njihovo življenje. Amerika je meka proti temu. Ampak SPET vidiš to preko oči nekoga iz black twitterja.
 8. ... to kar jih je še ostalo. Mogoče so tut vrste v trgovinah krajše
 9. Verjetno je bil ravno zato kupljen. Dejansko ga pa nisem dovolj gledal, da bi lahko rekel kako igra. Je pa logika verjetno ravno v odpiranju prostora s krila. Pametna žoga pa Vinicius Jr.
 10. Vinicius je zame daleč najbolj tilting igralec v nogometu. Model je tako dober obenem pa tako neučinkovit da sem prav vesel, ko ga ni.
 11. Tole je kot da bi opisoval Barcelono. Ponavadi je Manchuster mnogo bolj nevaren s pressingom in ma tut bolj eksploziven napad. Pep je eden najboljših trenerjev zato ker je uspel prilagoditi svojo filozofijo glede na ekipo, ki jo je dobil. Mou je rabu sam 5 let, da mu zdej mal klapa.
 12. Sarri je dobesedno največji nateg. mel je tako srečo z ekipco v napoliju, da je lih pasala na tisto kar on misli da je fuzbal. pol pa unga jorginha vlači po Evropi pa misli da mu bo on sistem postavljal al neki. čeprav napolitana je dobr igrala pod njim. sam to je vse tako
 13. lol ni blo ne. tale Real brez ozila pa khedire pa ronalda pa girouda. aja ne girouda. Kakaja. haha oba "favorita" gladko zgubljata. dobr sej juve bo še obrnu, real pa dvomim
 14. ok, očitno preveč subtilna razlika, moja napaka ... poklicna deformacija Kot pravim to, da se zdravstveni sistem dobro spopada s corono ni pokazatelj tega, da je zdravstveni sistem generalno gledano dober. Največja težava zdravstenega sistema v Ameriki ni njegova učinkovitost ampak njegova dostopnost.
×
×
 • Ustvari novo...