Skoči na vsebino

aba

Govnač
 • Število vsebin

  451
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

364 Fant od fare

Več o članu aba

 • Butast stavek
  Se zvečer preobleče v Zvončico in spusti svoje seme v eter.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 510 vohunjenj
 1. Sem naložu ja, pa na žalost ne sedim na nobeni kopici golda, neki ticketov mam edino. Začel sem pri XY, končal pa mal za tem k je Sun&moon prišel ven, tako da bom poskusil srečo v unlimited, ker so mi theme decki prepočasni pa bom rajši tam mal pogrindal. Jz sm vecalmanj standard igral, vem da tut takrat k sm jaz začenjal je bil obvezen Shaymin(kasneje itak banned), u are literally dumb če ga nimaš v decku, moja kolekcija je bila pa neobstoječa. Ampak se je dalo tudi iz teh basic kart naredit kolikor toliko soliden deck da si lahk counteral meto(z malo sreče seveda), pa se pol
 2. PTCGO sem igral dobro leto ali dve, bilo je zabavno ampak so bili gameplay modi nikakvi, nek osnovni matchmaking (mel sm občutek da je matchmaking res slab ker je bilo ene 20% iger kjer je igranje predstavljalo nek izziv, ostali nasprotniki so bili res bogi) čist basic turnirji z 8 igralci, to je pa to. Za tole pa nisem vedel, bom probal, hvala.
 3. @Kastor mislim da vse CIV podpirajo igranje preko maila.
 4. Vse razen strategij(te igram na normal) igram na najvišji težavnosti, prvih par ur jokam pa si pulim lase k mi že tutorial boss dela hude preglavice, pol pa se navadim ritma igre in solze zamenja spricajoca kri sovražnikov. Edit: Evo edino pri hzd priznam da sem pretrigal pa dal na hard pred nakupovanjem, ker farmat v sp špilu ne mislim, hvala.
×
×
 • Ustvari novo...