Skoči na vsebino

Pastir_Matic

Rumeni jak
 • Število vsebin

  197
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

47 Jogurt

Več o članu Pastir_Matic

 • Butast stavek
  občinski vicešampinion v fafanju

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pastir_Matic

  Star Trek

  Glede na to kolk so zajebal borge oz. sli cist v 3jo smer v S01, bo Q spet en gimmick prve dve epizodi, pol bo pa spet neki po svoje.
 2. Ne pozabit na https://leetcode.com/ ostale strani katere moras gridnat. Baje so v SV dost obsedeni s tem.
 3. Nikoli ni nehala obstajat
 4. Se dobr, da mam jaz 5 let garancije Ce mi zacnejo ventili ropotat, jim ga zapeljem cez vitrino notr in ma da postimajo. Za kardan bom pa tud rekel na naslednjem servisu, da nej odprejo in namazejo tisti jebeni zglob.
 5. Jp, sprednje celjusti sem jaz menjal po treh mescih od nakupa. Vpoklica ni blo nobenga, ce zacne puscat pac peles in zamenjajo, drugace pa ne bu ne mu iz strani BMWja. Sem takrat ze gledal,da bi nabavil Brembo celjusti od prejsnjega modela, samo bi prislo vseskup vsaj 1k EUR za rabljene. Glede klik-klakanja ventilov sem pa tud ze neki zasledil na netu. Naj bi bile slabe tolerance ventilov al neki in so predolgi/prekratki tam, ko se usede na rocker-arme. Drgac pa zaenkrat po dobrih 8kkm, razen sprednjih celjusti, se nisem imel problemov.
 6. Pastir_Matic

  Star Trek

  Nice, zdej bodo se Q sfukal s Picardom. Tnx Obama.
 7. Heh, jaz sem ze planiral nove featurje, pisal docse in taske zanje, jih implementiral in testiral. Pa nisem bil senior.
 8. Lol osmica GTI z vso opremo za 33k?
 9. Strong amazonian women of colour.
 10. Une k so sesule stebre so ble kr powerlifterke/crossfiterke.
 11. Pastir_Matic

  COVID-19

  Pol pa my bad. Sem imel nekaj v spominu, da so preletavali Italijo in potem sli se cez Slolvenijo en mini krog. Ce so pa nasi vrli oblastniki to sli res nacrtovat in placat, je pa sam facepalm. Sam lej, kaj je 60kek napram 7-8k za vsakega hospitaliziranega COVID bolnika, za katerega so bolnisnice zaracunale.
×
×
 • Ustvari novo...