Skoči na vsebino

Pastir_Matic

Rumeni jak
 • Število vsebin

  444
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

460 Fant od fare

Več o članu Pastir_Matic

 • Butast stavek
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Men je velik lepsi kot T.50
 2. Korejci (in Rusi) majo komplet drugacno monetizacijo kot zahodni trg, tko kot je ronin povedal. Jst nism nc nahajpan. Itak bo folk navalil na spil prvi mesec/dva, se posebi, ker je New World failal na celi crti.
 3. Me zanima kolk P2W bo zadeva, glede na to da prihaja iz azije zadeva.
 4. Moped za moderatorja, da se bo furu po Beogradu. https://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/bmw/ce-04/2022/
 5. 2022. Blizz se spomni jit delat survival game. thinking.jpg
 6. https://news.blizzard.com/en-us/blizzard/23768911/create-a-new-universe-with-us kekw
 7. Meni je pa 4. del bil najboljsi doslej. Vigilante Se vidi, da ni bil Gunn reziser, ker je bilo manj tistih razvlecenih for notri.
 8. Lahk od mene vzames. Drgac pa ja oradn phone holder od BMWja. Lahk potem s komandami ob rocki nadzorujes app (tko k si tistega navigatorja). https://bmw.europe-moto.com/gb/high-tech-bmw-motorrad/21033-bmw-connectedride-cradle-smartphone-holder.html
 9. Jaz bom letos saltal na BMW ConnectedRide Cradle, tko da ga bom mogoce prodajal, ce bo koga zanimal. Morm jit probat, ce mi sploh telefon pase v tisti njihov nosilc.
 10. Mam na 1250 GSu s tistim protivibracijskem adapterjem (pravtako fotr na 1260s multistradi). Na telefonski ovitek je naliman tisti njihov adapter (ni ovitek z ze integriranim adapterjem) in zaenkrat nama se ni telefon odletu po tleh.
 11. Teambuildingi so novo "zastonj sadje in kava" v casu (semi)remote dela.
 12. DS4 meni dela bp preko Steama, ceprav vsake tolk casa neki jebe in se disconnecta. Za non-steam spile imas https://ds4-windows.com/ in dela preko BT brez problema (rabis se par dependencyjev instalirat). Ti pa zadevo prepozna kot X360 kontroler in tudi spili prikazujejo njegove gumbe (A, B, X, Y).
×
×
 • Ustvari novo...