Skoči na vsebino

Pastir_Matic

Rumeni jak
 • Število vsebin

  103
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

28 Jogurt

Več o članu Pastir_Matic

 • Butast stavek
  bi rad na gnoj.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jp, to je men Suzuki zacel delat, ko je ripnu akumulator. Light show, po parih probah pa tema. Ce mas voltmeter, lahko pomeris napetost in bos takoj videl, da ni ok.
 2. Pastir_Matic

  NBA tema

  Nc, Donke bo moral na core-u zacet delat, da ojacat misice za hard-carry 20/21
 3. Prostora je tocno za en 10c kovanec, ni pa na knap Mah, zaenkrat bom pustil tako kot je, itak preden pridem dlje kot do 12. precke, bo trajal par let. Pac nebi neki drkal brezveze, ker je glanc nova kitara.
 4. Pastir_Matic

  COVID-19

  Bodo kriptoscammeri zrihtal FFP2 maske za dobro ceno.
 5. Ma itak, brezveze nekaj pipat, se posebej, ce nimas pojma.
 6. Ali imajo prizadet QA ali pa je le-ta neobstojec. Imo jim je QA tezil na polno, ampak zaradi rokov in feature creepa sploh niso nic fixali. Dvomim, da so spil sploh preigrali, preden so ga releasal.
 7. Me prav zanima kolk devov pri CDPR je dal odpoved zdaj po celoletnem crunchu.
 8. Mislim, zamenjat morajo komplet AI del enginea. To, da ustrelis in se ti 90% folka zacne isto obnasat, policaji zacnejo direkt spawnat za tabo, avti ne znajo zapeljat okoli ovire itd., je v faking 2020+1 gromozanski fail za spil takega kalibra. Nej najamejo Rockstar Games, da jim naredijo eno tech predavanje glede tega...
 9. Kaj je tisti Yes/No stolpec? Revertanje Trumpovih zadev?
 10. Jaz sem zadevo dal kar na stranski tir, dokler vsaj malo ne popravijo AIja, ker je faking porazen. Lahko nek ko prebavim random glitche ipd., samo to, da je AI bolj ali manj neobstojec, jim pa ne opravicim.
 11. Zal nimam dostopa do gnoja Anyway, mislite, da bo Trump cez 4 leta spet kandidiral ali ga bodo zabili do kitajske?
×
×
 • Ustvari novo...