Skoči na vsebino

cherry_muffin

Rumeni jak
  • Število vsebin

    114
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

84 Jogurt

Več o članu cherry_muffin

  • Butast stavek
    Poslednji jamski človek

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Le koga ne bi k nakupu pritegnil tudi spodnji opis zmogljivosti konzole:
  2. Trenutno ima zalogo ACS Sony, Big Bang, Telekom, očitno tudi Leclerc. Zadnjič sem ga videl celo v Harveyu na polici. Je pa res, da ti vsi hočejo uturit zraven še plevel...
  3. Muffin več ne dela v BB in nima točnih informacij, kar pomeni, da bo verjetno banan s foruma. Anyway, sem prepričan, da bodo večje zaloge v decembru, ker Sony namerno kopiči zaloge, da jih je potem decembra dovolj (vsaj tako je bilo lani).
  4. Jaz sem TLOU fanboy in bom to neumnost verjetno kupil po retail ceni.
  5. Ko je bil ps4 aktualen, se je DS4 vedno menjalo na prodajnem mestu (govorim za BB). Takšna so bila tudi navodila Sony-a. Ne vem pa, če se je kaj spremenilo in kako je zdaj z novimi Dualsense kontrolerji.
  6. Ja, samo za 650 eur dobiš še gold paket + podaljšano šimenc s.p. garancijo in občutek, da podpiraš lokalno gospodarstvo. To pa tudi nekaj šteje.
  7. Ja, saj dobiš 2 kontrolerja. Če se ti ne zdi fer pa najdeš še boljši deal na playgame.si
  8. Na jazbini ga najdes za 509,99 eur (komplet dodatni kontroler + letna narocnina na revijo): https://jazbina.si/collections/playstation-5-konzole/products/sony-playstation-5-825gb-ssd-digital-edition Meni se zdi kar soliden deal.
  9. Slika na a90j je svetlejša kot pri c1, pa tudi procesiranje je boljše. G1 vs a90j pa je že druga zgodba. Je pa res, da na gaming kategoriji pa trenutno vodi lg. Če upoštevamo še ceno, potem pa se tehtnica res nagne v drugo stran, to pa se strinjam.
  10. Edini pravi TV za vse, ki niso na socialni podpori je Sony a90J. @Stipe2 očitno prepozna kvaliteto.
  11. LOL kakšna crap ponudba od Sony-a. Jaz predlagam, po navdihu Vladimirja Vladomirovicha, t.i. >>special gaming operation<< oz. bojkot. Na grmado s temi smetmi.
  12. @RatKing69 Mogoče preveriš še pri uporabniku @Play, če ima kaj na zalogi. Nudi tudi zanimive ugodnosti za člane Bronz, Gold itd. paketov.
  13. Nazadnje sem slišal, da bi naj bila pri nas v BB na voljo zaloga naslednji teden. Ni pa še nič potrjeno. Verjetno bo zaloga samo v kakšni večji poslovalnici (BTC, MB EP), ker je z online prodajo preveč težav za te manjše količine (skalperji kupijo vse in potem morajo storno naročil urejat in se prerekat s temi pacienti, potem pa so tu še boti itd.)...Ni pa še nič potrjeno tako, da svetujem @RatKing69, da malo spremljaš po FB objave v naslednjem tednu.
  14. Manjsa zaloga na voljo: https://www.bigbang.si/playstation-komplet-ps5-ratchet-clank-rift-apart-igralna-konzola-igra-izdelek-273061/?search_q=Playstation
  15. Žal vseeno rabim službo, da lahko jem in plačam lizing za avto. :(( Kot zanimivost: v primeru predcasne prodaje firmo lahko doletijo kar mogočne kazni. Vsaj v preteklosti je bilo vedno tako, ne vem pa, če so založniki še vedno tako dosledni.
×
×
  • Ustvari novo...