Skoči na vsebino

Aang

Rumeni jak
 • Število vsebin

  402
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

84 Jogurt

Več o članu Aang

 • Butast stavek
  ima doma pornografoskop.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Bi prišel, če bi bil meat namesto meet.
 2. Komedija mi je najboljša The IT Crowd pa še ni pretirano razvlečena.
 3. Spy ki je bil burned. Hoče dobit identity nazaj.
 4. Burn Notice je pa meni najljubša serija. Ne vem, če mi katera pride blizu.
 5. Aang

  K: Macbook

  Jaz bi kupil kakšnega 15" proja, samo ne za ebay skaleplsko ceno. K hočejo 600+ eur za 10 let star laptop. A m1 Air je pa že 800 eur.
 6. Pač kakšen, ki to zbira ali vidi priložnost da bi to bilo kdaj kaj vredno bi morda kupil. Je bilo fino darilo za rojstne dneve takrat, sedaj pa mislim da ni več aktualno za to. Cena je bila rečena bolj na pamet, sem videl da se točno ta set pri preprodajalcih prodaja za 29,99eur ali nekaj takega. Zato sem dal ceno 25eur na set, bi pa tudi ceno spustil, samo da gre Bom dal na bolho, pa da vidim kaj bo.
 7. Evo hladilnik, gor pa postaviš laptop.
 8. Aang

  Evrokovanci 2007 10 kompletov

  Imam 9 kompletov naših Evrokovancev 2007 prva izdaja. Zdaj kar se cene tiče, bi rad dobil 25 eur po kosu. Imam še enega v rezervi, ki ga dam gratis (ovitek polit s kavo), če kdo vzame vse. Komentarji , kritike zaželeni. Lahko pošljem tudi po pošti, a raje bi osebno Arja Vas :))
 9. Aang

  Potovanje z letali

  Ni tako važna letalska družba, temveč posamezno letališče oziroma že vrsta v katero se postaviš. Ker eni so bolj do slednji, drugi pač niso. Jaz sem imel vedno takšno potovalko, ki sem jo lahko po potrebi malo skrčil. Vedno sem jo pa lahko stišal v tisti box če je bilo treba. Je treba bit pazljiv, ker kazni so visoke. Potem je že bolje potovati z pravo družbo, imaš vsaj vse ostalo na nivoju plus mere prtljage so bolj človeške.
 10. Pa da ne govorim o tem ogromnem grdem grilu.
 11. Jaz bi pa Ruske Rublje imel, če kdo proda.
 12. Aang

  Potovanje z letali

  Pravila so, ne potem jokati, ko bo kazen!
 13. No, če ji nisi vsaj tiča pokazal, se je to zate bolj slabo odvilo.
×
×
 • Ustvari novo...