Skoči na vsebino

Boki88

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    10
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

12 Jogurt

Več o članu Boki88

  • Butast stavek
    Superman z desetimi, čujete, DESETIMI, sporočili

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. https://drive.google.com/file/d/1Y1S31h8rldkAdeGKSxkldVwQH8sW6lbC/view?usp=drivesdk mogoče bo komu zanimivo
  2. Izkušnje s faksa pravne fakultete mi govorijo, da doktor profesorji preberejo gradivo, preden komentirajo. Tudi argumentirajo in nakažejo drugo pot, če izhodišče ne pije vode.
  3. Z vami sem spoštljiv. O temi se niste pozanimali, kaj zakon ZVS opredeljuje vas ne zanima in še vedno imate pravico do mnenja. Gospod Feget, srečno!
  4. Gospod Feget, vsaj prvih 7. členov Zakona o verski svobodi preberite pa vam bo jasno, kaj je dovoljeno in kaj ne.
  5. Pozdravljen Feget! https://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster Verska svoboda omogoča, da se je predstavnik cerkve FSM za osebni dokument slikal s cedilnikom pašte na glavi. Zakon, ki ga omenjaš kot edino pravo biblijo, ravno ta zakon omogoča verska vprašanja, v katere Država nima pravice v poseg.
  6. Naj bo še tako smešna ideja o verskem kajenju konoplje, predstavniki cerkve pijejo mašno vino. Pri pretiravanju vinskega obreda je zakonsko določena meja, kdaj voznik vozi pod vplivom alkohola. Standardi veljajo za vse. Zakaj ne bi imeli merilo tudi za kajenje marihuane? To samo sproži debato o drugih stvareh, ki bi morale biti urejene. Povzročitev nesreče in zavarovalniški zahtevek je tudi odprto vprašanje pri uporabi marihuane. Praktično nam zakon o verski svobodi omogoča, da 10 ustanovnih posameznikov lahko sproži vprašanje o varni uporabi marihuane Kaj je varna uporaba marihuane in vožnja je stvar sodnega precedensa. Spletno stran sem postavil bolj za hec, a osebe, ki vidijo potencial pri zaščiti njihovih verskih pravic, lahko predelajo Tempelj Svete Marjane po svoji volji.
  7. Malo za šalo in malo za res, verski obred lahko vsebuje karkoli s čimer se verniki poistovetijo. Zakaj pa ne bi bil Bob Marley svetnik?
  8. Pozdravljeni, https://sites.google.com/view/tempelj-svete-marjane/domov Pripravil sem spletno stran, ki odpira drugačno pot za legalizacijo kajenja marihuane. Praktično potrebujem 10 somišljenikov, ki bodo prebrali in se informirali o zakonu o verski svobodi. Za vsa vprašanja sem dosegljiv na : vjs0062746@gmail.com
  9. Link do knjige : https://drive.google.com/folderview?id=1RJBq92-4kQ7iXy1tRDh6N-UFLcmrYQdM Uspelo mi je postati prvi slovenski obsojen terorist. Knjigo podarjam brezplačno v branje. ( Citat iz knjige.. ) Kaj pa sploh počne elektronski terorist ? Elektronski terorist pošilja emaile in spreminja slovensko ter tujo zakonodajo. Spreminja stališča Evropske Unije, pridobiva pomoč tujih predsednikov, zaustavlja milijonske UBER posle največjega tujega investitorja, sproži pobudo o vpisu Dedka Mraza v register kulturne dediščine, uniči županske posle, svetuje ministrstvom, se bori za cenejše telefonske klice v zaporih, odkrije korupcijo v višini 10 mio €, zruši Komisijo za preprečevanje korupcije, priskrbi denarno odškodnino družini prijatelja iz druge države, omogoči preskok čakalne vrste v zdravstvu, pridobi zahvalno pismo madžarske policije in tudi neuspešno naroči tank iz Rusije ali pa zaprosi Romunijo za politični azil. Kar tako, za hec. Nekateri zbirajo znamke, jaz za hobij težim vsem možnim politikom, ki imajo elektronski naslov.
  10. Link do knjige : https://drive.google.com/folderview?id=1RJBq92-4kQ7iXy1tRDh6N-UFLcmrYQdM Uspelo mi je postati prvi slovenski obsojen terorist. Knjigo podarjam brezplačno v branje. ( Citat iz knjige.. ) Kaj pa sploh počne elektronski terorist ? Elektronski terorist pošilja emaile in spreminja slovensko ter tujo zakonodajo. Spreminja stališča Evropske Unije, pridobiva pomoč tujih predsednikov, zaustavlja milijonske UBER posle največjega tujega investitorja, sproži pobudo o vpisu Dedka Mraza v register kulturne dediščine, uniči županske posle, svetuje ministrstvom, se bori za cenejše telefonske klice v zaporih, odkrije korupcijo v višini 10 mio €, zruši Komisijo za preprečevanje korupcije, priskrbi denarno odškodnino družini prijatelja iz druge države, omogoči preskok čakalne vrste v zdravstvu, pridobi zahvalno pismo madžarske policije in tudi neuspešno naroči tank iz Rusije ali pa zaprosi Romunijo za politični azil. Kar tako, za hec. Nekateri zbirajo znamke, jaz za hobij težim vsem možnim politikom, ki imajo elektronski naslov.
×
×
  • Ustvari novo...