Skoči na vsebino

Razpizdojevic

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    19
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Razpizdojevic

  1. Kje vi živite da imate izpade elektrike?
  2. A je kdo kupoval kredite tukaj? https://www.mtcgame.com/en-US/playstation-network/psn-us-card-satin-al Zanima me če je legit
  3. Ne vem kako to deluje, ampak js sem se lahko prijavil naenkrat v ps4 in ps5 z istim računom, in na obeh naenkrat sem lahko igral brez problemov. Nisem pa še sprobal za online igre.
  4. Prispel je en digital edition na mimovrste, še po originalni ceni brez R&C in ostalih vsiljenih jajc. Čaka na prevzemnem mestu v Kranju (odprto do 3h) Kdor se prvi javi dobi prevzemno cifro.
  5. PSA za tiste ki boste delali us psn račune: Za mesto izberite enega, ki leži v zveznih državah Delaware, Montana, New Hampshire al pa Oregon, ker drugače plačate še davek. Naučite se iz mojih napak. Za Returnal sem na koncu plačal enako kot bi navadno na slovenskem storu.
  6. Baje ima big bang nagradna žrebanja #GameGang
  7. Konec decembra sem v šali rekel da bom verjetno prej cepljen kot pa da dobim ps5. Vse kaže da bo prišel ps5 pro preden mi uspe dobiti digital verzijo. Sledim botu na twitterju in discordu ki obvesti kadar pridejo po zalogah v raznih trgovinah, ampak še vedno ni sreče, vse razprodano preden odprem. Ne vem a sem samo jaz tako nesposoben a res nimam sreče. Medtem pa situacija na mimovrste še vedno taka:
  8. Big bang prestavil rok dobave iz 31.3. na ... Dolga bo še
  9. Edini ki se tukaj obnasa kot trmast otrok si ti. Lp
  10. V moji situaciji nisem uporablou dualsense nc drugac kokr pa dualshock 4 leta in nobena vzmet ni zjebana za razliko dualsensa po enmu mescu. Ampak ja bos ze ti vedu da ne znam uporablat kontrolerja, na podlagi tega da ti je sin uspeu 2 zjebat in da zena menja telefon na 2 leti.
  11. Mam spajkalnik in ga znam uporablat, ampak ja res je da je bl preprost it zamenjat... Jbg drzim pesti da se mi nebo se s tem treba jebat, drugac se bom pa spet tle prtozvou kasn jajc je dualsense 😄
  12. Točno to. Kupil sem pokvarjen dualshock za rezervne dele na ebayu en let nazaj tko da sem uporabil tiste vzmeti in sem se izognil stiku z ljudmi. Win win
  13. Ne verjamem v garancijo in ostale judovske zarote
  14. A ma še kdo probleme z kontrolerjem? Po enem mescu oz 40 ur igranja sta se mi zlomili obe vzmeti za L2 in R2. Sicer je dost enostavno in poceni za popravt in kontroler funkcionira z zlomljenimi se mi zdi nesprejemlivo da računajo 70€ za tak jajc. Sploh glede na to da v 4 letih igranja z PS4 kontrolerjem nisem imel problemov.
  15. Telekom ma na zalogi, sam je treba bit narocnik da sploh lahko kupš
  16. Ne na mimovrste. Zajebu sm se k sm uzeu digital edition
  17. A še kdo čaka na plejca ki ga je "prednaroču" septembra? Nism si predstavlou takrt da bom 5 mescou po izidu še zmer brez pa brezupno gledu big bang livestreame...
×
×
  • Ustvari novo...