Skoči na vsebino

skyboy

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    37
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

7 Jogurt

Več o članu skyboy

  • Butast stavek
    Je zelo verjetno prijavljen z albanskim računom

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Pozna ura je bila...pa se vidi ucinek gre za iPhone 11 PRO MAX 64gb barva je pravilna in sicer midnight green
  2. Prodam brezhibno delujoc iPhone PRO MAX 64gb (midnight green)Telefon je brezhiben prav tako ni na telefonu nobene vidne praske.Vedno nošenv etuiju prav tako ima cez zaslon zascitno steklo.Battery Health ima 93% Cena 555€ Slike na ZS
  3. Bf novi so ze delali vmes med bf V torej ,je bil še BF V še vedno delezen lepega stevila updejtov.Lansko leto poleti mislim da je biv zadnji veci updejt,ko je ze bilo jasno vsem da pride letos BF 2042 Po patchu malo bolje deluje,je še kdo probal?
  4. In predvsem vozila in zracne flote
  5. Sej vrjetno ce bi na mailboxde vzel bi prisel cenejse skozi brez slo ddv? bi samo kaj 30€ poštnine dal.Sicer pa ce gledas je se ta cena vredu 950€ glede na 3060TI so ze okoli 850€ in drugje 3070 ze cez 1000€
  6. Lep deal za te cudne case..bi pasala v kišto skoda ker sm zamudu.Sicer ni neki presezek do 40 serije bi bila dobro cca 1 leto.
  7. Si zeeloo blizu,tukaj sem kupil tudi nekaj stvari.Drugace hoh.de oz getgoods.de.Sedaj pa itak ko kupujes novi sistem je pac fino izbrati tako trgovino da dobis cenejse in po moznosti brez našega davka sicer 3% gor ali dol ce vzames cca 2jurcka robe ze ze lep znesek.
  8. Hvala obema za odgovore. Ce bom vzel pri njih bom porocal.Imam ogledan 2-3 stvari plus graficno kartico,pa ze to nanese kar nekaj cenej ce vzamem preko mailboxede.Vsaj 50€ takoj sem prihranil.Za mindfactory pa itak vem da samo preko mailboxede posiljajo ali še to ne več? Malo sem out kar se tega tice,ker kupujem novi PC tam ko sem v zadno naroceval iz nemcije za moj PC je firma ze propadla,sedaj je pa zelja po novem PC.
  9. Mogoce ve kdo se da preko alternate.de nakupovati,tako da vpisem svoj mailboxede? Ter da mi tja pošlejo nakup.Glede na to da racunajo še slo ddv in kupis recimo za 1000€+ robe je takoj kaksnih 50€ cenejše.
  10. Te cene 12gen so mal bucke,sicer pa kdaj je bil preoder najcenejsi? Pac amazon je dal prvi na listo CPU-je zato loh da 1000€ ali 2000€,šele ko bodo ostali dodajal oz prodajal procesorje se bo izoblikovala realna cena.Amazon pa ni nikol med najcenesimi trgovinami.
  11. Zaenkrat se ni neki testov,so predvsem leaki samega cpu-ja ter nekaj glede maticnih plosc(asus).Ko bo izid se bo videlo in vedelo.
  12. Ce se ti me mudi bp pocakas na 12 gen katera je pred vrati,še vedno bos lahko vzel ddr4 itd.
  13. ja vrjetno brez ddv? ker meni kaze 1896€
  14. Zakaj bi bil drag sei Intel sam dela cipe CPU,ni odvisen od drugih cene bodo pa take kot sedaj,sej so na raznih straneh ze neke leaki.
×
×
  • Ustvari novo...