Skoči na vsebino

Djengo

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    35
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

21 Jogurt

Več o članu Djengo

  • Butast stavek
    Je zelo verjetno prijavljen z albanskim računom

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Djengo

    Diski

    Najlepša hvala!
  2. Djengo

    Diski

    Vljudno prosim, če ima kdo kakšen nasvet glede izbire zunanjega diska, ki bi ga uporabljal zgolj za tv. Imam Netflix in vem, da obstajajo tudi ostale stream strani, ampak imam vseeno rad kakšne filme vedno na razpolago, ne glede na ponudbo na omenjenih straneh. Na primer v zimskih časih imam zelo rad LOTR extended version vedno na razpolago. Pri zdašnjem disku me heca povezava, saj mi "meče ven" oziroma piše, da moram znova priklopiti usb pa sem preveril že vse možno. TV je LG OLED CX3 Hvala za pomoč!
  3. https://www.igabiba.si/products/komplet-sony-console-ps5-dualsense-ps5-camera-ghost-of-tsushima-directors-cut
  4. Pred približno 1 letom in 3 meseci sem nabavil ps5 in dodaten dualsense. Sedaj sta v roku enega tedna oba začela driftat Vljudno vprašam kakšne so moje opcije. Lahko kam nesem in mi to popravijo ali se lahko po domače povedano jeb.. in moram kupiti nova?
  5. Ne ne, čist v redu je, da po 13ih poskusih še nisi premagal Hades-a. Sam mislim, da sem nekje pri 30ih poskusih in sem 5x premagal, prvič z rokavicami, kar nikakor nisem pričakoval. Ampak je res vedno lažje z nadgradnjami in ko spoznaš boone od različnih bogov in veš bolje kombinirati. Kateri so vam najbolj všeč? Jaz sem imel enkrat nek epic duo boon, ki je imel sposobnost, da so bili vsi naslednji booni vsaj epic, če ne heroic. V tistem runu sem imel ščit in končak v 23min. To je moj rekord do zdaj, je pa noro igralna igra. Ker tudi po 30 runih vem, da me čaka še kaj novega. V glavnem ne obupat, maš to!
  6. Prvič premagal Hadesa in to z rokavicami, kar sem mislil, da bo zadnje.
  7. Hades, 13 poskusov, 2x do Hades, enkrat me zloži s 30% preostalega hp, enkrat s 50%. Zabavna igra, kljub očitnemu replay-u, ampak tako dobro narejena, da nikakor ne postane odveč. Voice acting in glasba sta top!
  8. Začel Hades in uživam na polno. Igram tudi RDR2, ampak tega, ko imam voljo in malo več časa. Za hitro veselje in sproščanje pa definitivno Hades.
  9. Oni veliki ki ima kapuco čez glavo in nosi vrečo čez rame, zgleda ko nabildan bos vampir
  10. Najlažji način je s flamethrower-jem. Če uporabiš ono stvar, ki ti ojača strel pištole, ogenj flamethrower-ja, ti velja ali za en strel pištole ali za en spust flamethrower-ja. Torej, če držiš spuščaš ogenj 10 sekund, velja boost damage za celih 10 sekund in je noro. Bone marrow ash je consumable.
  11. Po 50 urah HK, mi je dejansko malo naporno iskat pravilne metode bojevanja z bossi in zaporedja bojevanja/umikanja. Mislim, da bom malo naredil pavzo z kakšno lažjo igro. RDR2 pobere preko 100 ur? Koliko pa horizon zero dawn? Mogoče pa grem DLC pri BB
  12. Imam isto verzijo. Imaš DLC
  13. 4x? to je več kot odlično sem pričakoval, da bo to prvi test odvrnitve od igre Jaz pa trenutno crkujem v zadnjem delu arene HK. Kakšen poskus sem motorični debil, spet naslednji mojster Definitivno pa ne obupam, drugače sem nekje na 100 % igre, manjka mi še en charm pa en del maske, pa kakšen boss. Mislim, da sem vložil 50 ur, gladko uživantskih, ker je res dodelana mojstrovina. Zdaj že malo veselje popušča, ker meni je najboljši del samo odkrivanje neznanega in strah da crkneš 2 metra do klopce, ko se kot poženeš v ščurka, kot kamikaza v Pearl Harbor. Naslednji špil mislim, da bo RDR2 ali pa horizon zero dawn.
  14. HK naravnost fantastičen že od vsega začetka, sedaj se mi bogomolke klanjajo. Raziskujem in umiram naprej
×
×
  • Ustvari novo...