Skoči na vsebino

Preotet

Rumeni jak
  • Število vsebin

    147
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Preotet

  1. Igral Witcher 3, Horizon, God of War, Elden Ring in It Takes Two (večkrat, tudi zaradi friend's passa). Če ne bi blo Elden Ringa, gladko zmaga It Takes Two. Tok je dobra. 2024 mam pa končno v planu Death Stranding Director's Cut.
  2. Pred parimi leti vse kupu na emki in na kindlu dela top šit.
  3. Preotet

    Squid Game The Challenge

    Pogledal še Siren in The Mole. Siren mi na začetku ni šla, po sm pa čist not padu in navijal za gasilke. Vojakinje so ble zlo kul in jih je blo za spoštovat, ampak se nisem mogu pripravit, da bi navijal zanje. Policistke so ble pa čisti polom. Marijabohpumagi, kva so hit izpadle. In potem še enkrat. Jao, jao. Ampak se ne morem znebiti občutka, da je serija mal nedodelana, da nekaj manjka. Pa ne vem, če so mi ta zavezništva všeč. Pa na konc moram rečt, da mi ni bil čisto nič všeč tisti YOLO od gasilk, kakšna neumna taktika. In se gre spod šteng ravsat z judoistko, eh. The Mole je pa pač ameriška zadeva. Tam okrog povprečja Sem se mu čisto fletno in sem užival v gledanju in seveda sem se zmotu, kdo je mole. Na koncu, ko so sam še trije ostal, sem vedu, ampak prej sem pa sumil napačnega. Tko da zdej pa zenkrat dost teh oddaj. Z ženo pogledava do konca še Devil's Plan, ki mi je zelo všeč. Včeri sva ostala pri uni matematični nalogi, ki mi ni bila pol kurca jasna. Bom mogu enkrat pozneje pravila poiskat na netu. In se strinjam z drugimi, finale SG je bil dost zeh. Po eni strani štekam, tko res ultimativna otroška igra, ampak vse en sam velik zegen. Na sploh se mi zdi, da je blo mal preveč iger na srečo. Tko res si ven letel, če si mu sam mal smole.
  4. Hmnja, Bobby očitno odhaja 29. decembra. Le kam bo šel? In kdo bo namest njega?
  5. Preotet

    Squid Game The Challenge

    Spodobi se in je pravično, primerno in zveličavno.
  6. Preotet

    Squid Game The Challenge

    Haha, sam res. Ups. Ampak ja, važn, da se razume, kaj sem hotu povedat.
  7. Preotet

    Squid Game The Challenge

    Stari, pogledal Physical: 100. Jao, kašne batine in zajebane naloge. Res je blo zanimivo gledat. Jes bi izpadu koj, ko bi v tisto začetno dvorano s poprsji uletu. Fakmi, kašne mišice. Me je pa presenetilo in se mi je zdelo precej zgovorno, da med 5 finalisti ni bilo niti enega 'mišičnjaka', če lahko tako rečem. Vsi finalisti so mel neke 'naravne' mišice, pridobljene z delom in športom, ne s kvihtanjem in raznimi proteini in šejki in podobno. Nobenih izklesancev. Moj favorit je bil un stari fajter Ču Sung-hun aka Sexyama. Pa ene par hecnih for mi je blo, recimo, ko sta dve ženski mislili, da bosta premagali tipa v ravsu, pa sta se gladko ušteli in potem tista pikaču faca. In obratno, ko so švoh desci za nasprotnika izbrali gorilo, češ, sej sem hitrejši, mu bom že vzel žogo in potem spet pikaču faca. Pa una rokoborka se mi je dopadla, edina šefica ekipe, Jang Eun Sil. Mal gadno, ker noben ni hotu njene ekipe izbrat, ampak jebat ga, tekmovanje je tekmovanje in moški lažje vlečejo ladjo kot ženske. Jasno kot beli dan, ampak mi je blo vseen kr mal hudo, ker sem navijal zanjo. In očitno je to standard pri teh oddajah, ker sem spet bral o pritožbah in goljufanju. Češ da so pri finalu zašuštral in bi moral zmagat un drugi. Kao da sta trikrat vlekla vrv in da je dvakrat on zmagal, enkrat pa un drugi, pa so kar temu drugemu prisodil zmago. Dobra serija, zdej pa še Sirene, čeprav moram priznat, da me uvod ne potegne. Bomo vidl.
  8. To se pa strinjam. Včasih mal pogrešam, da bi pri kakšnih hudih minusih al pa ornk zajebih mal glas povzdignu in mal zbodu, haha. Ampak nimaš kej, tak je.
  9. Sam spremljam Mortismal Gaming, ki tudi trdi, da vse igre obrne stoposto. Je pa bolj osredotočen na razne rpgje. Tip res deluje skulirano, dobro pove in ni clickbaity. Omenim, če bi koga zanimal.
  10. A kdo spremlja tole? Res se ni šparal pri odgovoru. Lepo povedano. P. S. Nisem nikol gledal tega gaslighterja, sem pa vedu, da obstaja (zarad SkillUpa). V glavnem, res scammy.
  11. Preotet

    Squid Game The Challenge

    Sam tega z marelo so res sfukal. Tip je bil že tko na robu, pol so ga pa še čisto potacal - tako takrat, ko so se boril, kdo bo mel kaj, in potem, ko je not uletela še 'njegova' ekipa. Se mi je kr mal zasmislu, sploh tiste njegove izpovedi med intervjujem. Pa tisto bruhanje v usta, jao ...
  12. Tru dat. Odyssey all the way (ker lahk izklopiš vse na mapi).
  13. Preotet

    Squid Game The Challenge

    Evo, pogledal Devil's Plan prvi del. Všeč mi je. Kašna zanimiva prva igra. Pravila sem za silo dojel, hehe, ampak tkole na kavču doma si nisem znal predstavljat, kako bi se lotu naloge. Je blo zanimiv spremljat njihovo razmišljanje in igrce. Sam je pa mal naporno podnapise brat, ker tok hitro govorijo in en čez druzga. Mogoče drugi del probam z dubom.
  14. Preotet

    Squid Game The Challenge

    @dzaver Sem pogledal, ja. Pa pol še kakšno stvar na YT, k so tekmovalci mal razlagal, kako je blo. Noro. Red Light, Green Light baje trajala okol 7 ur, na mostu naj bi padal kaskaderji in podobno. Glede dnara sem pa bral - tako trdijo vsi veterani, ki stalno gledajo te šove - da nagrada pride šele potem, ko je šov predvajan do konca. Baje velja, če šov ni predvajan, da tud nagrade ne dobiš. Vem pa ne, ker nisem tok not v teh zadevah. @Weraziel Hvala za predloge. Točne te tri naslove sem zasledil tudi na netu, k so drugi predlagal. Najbrž bom pogledal Devil's Plan, se mi zdi najzanimivejši.
  15. Preotet

    Squid Game The Challenge

    @dzaver Je že gor od treh zjutraj. Tko da hitro pred zaslon, hehe. Z ženo nisva mogla počakat do večera, k bi šu tamau spat, sva jo pa ruknila, ko je mel tamau dopoldanski počitek. Zmagala oseba, za katero sem navijal. V bistvu, so mi všeč vsi trije finalisti.
  16. Okej. Potem bi oddal takole, ker gameplayev in recenzij sem pa pogledal še pa još in en kup iger dal na wishlisto: GOTY — Lies of P — Baldur's Gate 3 — Thymesia ALTERNATIVNICA — Shadow Gambit — Dave the Diver — Last Faith — En Garde! — Blasphemous 2 RAZOČARANJE — Starfield — Forspoken NAJBOLJ PRIČAKOVANA — (ne vem, če šteje, ampak) Shadow of the Erdtree — AC Codename Red — Black Myth: Wukong — Mandragora — Crowsworn NAJLJUBŠI CHARACTER — Kassandra (AC Odyssey) NAJLJUBŠI OPEN WORLD — Elden Ring (vse) — AC Odyssey (vse) — AC Origins (Egipt, paša za oči)
  17. Preotet

    True detective

    Hyped. Obožujem Jodie Foster. Upam, da bo dobro.
  18. Preotet

    Squid Game The Challenge

    Kdo spremlja? Ne gledam resničnostnih oddaj, zadnjič pa sem na Netflixovi strani videl, da ponujajo šov, ki temelji na seriji. Sploh nisem vedel, da so to snemal. V glavnem, z ženo sva gledala originalno serijo in nama je bila všeč, zato kliknila, češ, daj da vidva. Še sebe sem presenetu, kako hitro sem not padu. Po prvem delu sem koj moral pogledat naslednjega in naslednjega. Ne vem, zakaj, ampak mi je res zanimivo (no, igre so kul in fajn je spremljat interakcije med tekmovalci) in zdej komaj čakam finale, ki bo danes/jutri. Igre so iste kot v seriji, ampak je tu še veliko vmesnih igric, kjer lahko direktno nekoga ven vržeš ali obdržiš sebe oziroma si daš prednost. Določene stvari so res pravi mindfuck. Sklepanje in razdiranje zavezništev, laganja in gaslighting, in kar me je najbolj presenetilo: držanje skupaj. V dveh igrah so se vsi med sabo zmenil, da bodo držali skupaj, ker imajo tako več možnosti za preživetje. Seveda so ble izjeme, hehe. Skratka, nisem si mislil, da me bo tko potegnilo.
  19. Ravno včeraj igral kakšno urco, da sem mal sprobal. Premagal prva dva bossa, lepa igra, ampak mi trenutno ne potegne. Se bom vrnu. Drgač sem pa ta teden preigral Alwa's Legacy in sem nekje na sredi (proti koncu? Blage.) Death's Door. Prva je 2D platformer, side scroller avantura, ki mi je res sedla. Clo tok, da sem dal na wishlisto še prvi del (Awakening), čeprav ma dost predpotopno grafiko. Zelo simpatična igra. Death's Door je tud zakon. Isometrični pogled, u izi uganke in fajtanje. Zelo priporočam. Pa včeraj in danes zelo, zelo užival v Creaks, 2D side scroller, samo uganke, nobenega fajtanja. Dokler nisem uletu tam nekje do polovice, kjer se začnejo uganke, ki meni res ne ležijo (sence, ki kopirajo tvoje premkinje). Veselje in samozavest padla, ker skoz na yt škilim za rešitve. Čaka me še nebroj teh indijančkov, sem zanč mal gledu, jih mam samo na decku ene 60.
  20. @Ne me jebSlika se kdaj prenese na ekran, kdaj pa ne in je samo črno, kot da kabel ne bi delal, ampak je v bistvu ena fora v decku.
  21. Men dela čisto v redu, kadar dela. Mam ofišl docking station, a vseen enkrat dela, drugič ne. Sem mal gledal po netu, majo tud drugi težave. Drgač pa nisem nič opazu, da bi kej zamujal, pa slika je tud čist kul. Ampak jes nism zahtevna stranka, nimam neki hi-tech zaslonov, 4K in podobno. Men sta slika in odzivnost štimala in to je to. Sem prklopu še ločen kontroler in se je tud fajn igral.
  22. Jes isto. Določene igre mam tud po 800 ali čez tisoč ur. Se sploh ne obremenjujem. Sej igre počakajo. Sploh pa ne kupujem ob izidu (izjema Elden Ring), tko da sploh ni panike s tem čakanjem. Recimo RDR2 in Death Stranding DC še kar nisem zalaufal ravno zarad tega, ker nabijam druge igre in me sploh ne mika začet, ker se zavedam, da ju bom igral samo 10-15 minut, da kao sam sprobam, pol se bom pa vrnil k drugim. Ko pride tisti filing, da sem pripravljen na novo epopejo, se ju bom pa lotil. Verjetno se tud mal pozna, da igram večinoma samo ob večerih, ko gre tamau spat.
  23. Ta ma res dobre. Komi čakam DS3.
  24. Zato pa skoz ponavljam, da govorim izključno v kontekstu AC iger. Za moje pojme in glede na pretekle igre v franšizi ima Odyssey najboljši combat. Seveda se ne more primerjati z drugimi igrami, to je jasno. Ampak recimo v primerjavi s prejšnjimi naslovi je veliko boljši.
×
×
  • Ustvari novo...