Skoči na vsebino

Hernir

Rumeni jak
  • Število vsebin

    1 355
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    10

Hernir je zmagal 21. julija 2023

Bitje Hernir je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 790 Jezus

Več o članu Hernir

  • Butast stavek
    Ima maslo na glavi in sirček v gatah.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Kljub "zaprtim mejam" imajo podoben problem z migranti kot pri nas V Rupi nekje 5000 prošenj za azil v vsakem od zadnjih treh (or so) let, v Avstriji tam nekje 45000 Tako da zaprte meje očitno čudežno ne rešijo problema, vprašanje koliko ga sploh omilijo. Ne me jebat, da se bo nekdo, ki pride iz Afganistana, ustavil pred neko jadno ograjo pri Kolpi Problem je treba reševat drugje. Zaenkrat ga niso zmožne funkcionalno reševat niti "leve" niti "desne" vlade. Melonijeva bo imela obletnico nastopa funkcije, pa se mi že celo jutro na Twitterju rollajo clipi, kako je danes prišlo 6000 Afričanov v neko sicilijansko občino s 5000 nativci. Kje je zdaj to reševanje nelegalnih migracij, na osnovi katerega je zgradila svojo kandidaturo?
  2. Ograjo je postavljal Cerar, ne Janša JJ-vlada je glede nedovoljenih prehodov meje naredila minimalno oziroma skoraj nič. Kot vedno bodo morali levičarji reševat nastalo situacijo
  3. A ne Janšo s Šiptarjem/Albancem naziva predvsem nacism-supporting del desnega krila? Vsaj zdi se mi, da na Twitterju daleč največ Janša=Šiptar paralel vidim pri raznih wannabe nacijih, ki Janšo vidijo kot del širše židovske zarote?
  4. Hernir

    LEGO

    Lahko kar eno paleto sem naročimo, jaz bi tudi imel gladko Fort Legoredo in ostale stare sete
  5. In b4 na Bolhaču 15 € s poštnino prevzem Ljubljana, čez teden tudi v Mariboru
  6. Zgleda bodo ribaki napadli Baratie namesto unega modela, ki v mangi napade
  7. To ni vredno nič, nimaš kaj tega prodajat. Podari in upaj, da bo nekdo vzel
  8. Midsommar, je že predlagano par postov nazaj. Dober uvod v bolj indie horror. @tomazek, kako je bil tebi? Si samo napisal, da si gledal, brez mnenja. Meni je bil pa Rear Window vedno carski, pač res padem v film in to poletno mega vročo atmosfero. Podoben filing kot sicer boljši 12 Angry Men. Carsko omejen prostor mi je, res dobro poustvarjen filing, da si tudi kot gledalec na vozičku in je tvoj dostop in vedenje minimalno. Posrečen pa mi je tudi villain, ki ni nek Hitchcock mastermind ali pa nek bolnik kot Norman Bates, ampak res tak everyday bednik, ki ga imaš za soseda.
  9. Svetilnik deluje kul, rukni link, da ne naročim slabšega kitajca pomotoma
  10. Isto kot kak Dark Souls 2 al neki. Se je za sekirat, če si igral basic verzijo, preden je izšel Scholar? Ne. Ampak zdaj pa valda človeku predlagaš najboljšo verzijo, aka Scholarja.
  11. Meni je Persona 5 med boljšimi izkušnjami prejšnje generacije. Si kaj zamudil, če si igral basic igro napram Royal? Mmmm, v bistvu ne, it's cool, ne se sekirat. Ampak če zdaj prvič igraš, pa se mi zdi spodobno, da eno boljših iger generacije igraš v najboljši obliki, ki jo ta ponuja.
  12. Igraj Royal in ne poslušat Tomazka. Moja nasveta glede P5
  13. Ma jaz pa imam 10 want-to-try igračk na seznamu, pa indijev sploh še nisem prečesal . Je pa dosti rimejkov gor (DS, System Shock, Resi 4 - slednjo sem že) ... mislim pa, da bo na koncu leta vsaj ene 20-30 dobrih igračk, ko se bodo prišteli indijančki in garažne igre.
  14. Sadhu, kako na Hrvaškem sprejemajo, da si spremenila spol?
×
×
  • Ustvari novo...