Skoči na vsebino

Super Km3t

Rumeni jak
 • Število vsebin

  600
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

73 Jogurt

Več o članu Super Km3t

 • Stopnja
  dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 226 vohunjenj
 1. hvala bogu, da se je prelomil. če se ne bi, bi grdi jan ostal ujet med ograjo in avtom, ker bi se najbrž avto zagozdil v ograji, tko je pa zlomljen prednji del dirkalnika šel izven proge kot klin, glede na to da je iz avta lezel izven proge.
 2. čist isto ni, ker običn človk se ne spravi pisat appa in ga prodajat po raznih storih, medtem ko se čist običn človk precejkrat spravi kaj prodat in na račun take provizije izgubi precej. kaj je v tem primeru narobe z bolhinim modelom? tolkle sovdov daš (flat rate po kategorijah, ne v procentih), da oglas objaviš in ni nobenega drugaga tiča v rito. sem prepričan, da bi tud na tak način dobro živeli, glede na promet k ga ma ebay. ne pozabi, da gre za fizične osebe (mene, tebe) za trgovine obviously veljajo potem drugačna pravila. ebay prakse so za kozlat iz čistega principa, ne samo da bi provizijo nažigajo, nažigajo ti jo celo tako da ti seštejejo prodajno ceno in poštnino in potem od te vsote odkrešejo svoj delež. zakaj do kurca bi ti še od poštnine pobrali svoj delež?
 3. realno gledano bi blo tud ebay treba ZAKURIT in vse na štile nabit. prekleti zlatarji neumni. če človek želi prodat na ebayu ps5 za 500e, more met izklicno ceno vsaj 575€. ebay že sam po seb podpira skalpiranje oz. fizički prodajalec tam nima kej počet, ker te oberejo do kosti. če se registriraš kot trgovina te pa tud še vseeno dobr obirajo. dobr žvi tale ebay. rabmo en epic, da ga mal toži redke kategorije so brez provizije. zabavna elektronika in "luksuzne" zadeve pač ne. čeprav, correct me if I'm wrong, ker nisem čist šur.
 4. priložnost za ventat. za froca namorš kupt šale, kape, rokavice, copate. loh mu kupaš pa celga fuka igrač, "in keeping with the coming holidays". rupa in a nutshell.
 5. fixxd for ya. razen če si mazo in se rad lomiš v retardiranem dialektu.
 6. To bi moglo peljat preko lokalne mreže brez problema. Po mojih testih, mi ena sama nit 3700x procesorja pelje vse razen najtežjih blu ray filmov, takrat rabi pa 1 celo jedro (2 threada), da dela brez bufferinga.
 7. a je kdo že spoliral tist grd cheap glossy črn midframe v mat?
 8. Ne vem, a je moj spomin to sproduciral ampak nekaj se mi bliska o wishlistu... a PS Store v kaki inačici zdej že ima opcijo kreacije wishlista in notifikacij?
 9. up to 4k najbrž. na koncu bo isto kot vse ostale "4k" špile k se renderira v like 1800p (neki neki), potem pa upscale.
 10. Zdej je sicer vse drago, tudi starejše serije. Idealen cajt za znebit se serije 2000 recimo, ker so tud te cene v nebesih ca. do 100€ višje. Je pa skalpiranje/ponudba nenormalna letos in je sistem vedno 'bile take in take' letos padel v vodo zaradi cen in omejenosti dobav tko da je imo upravičeno pičkat. Rajši pičkam, kot da sem v tem trenutku vržen v situacijo ko rabim nov komp, ker pol bi pičkal in poganjal sive lase še 3x bolj.
 11. aja eh, kurac, vedno pozabim da ne gre drugače ja. jst si pošiljam na firmo v nemčiji, potem pa firmski transport k šviga sem in tja med rupo in nemčijo dostavi.
 12. MF ima brez poštnine, če naročiš po polnoči. Čudna fora, ampak dobra fora.
 13. en dober cpu je ponavadi stal pod 200e. zadnje case ne vec, ceprav spet odvisno kolk se komu zdi cpu pomemben v gaming kontekstu in kolk ti par desetakov vec bolj igra v prid na grafi kot na cpuju.
 14. jst sm dal za gtx960 2GB leta 2015 197€. s 1060 serijami je bla pa normalna 6gb verzija nekje okolo 300, al kolk? tista waste of silicon 3gb verzija k ni bl avredna nakupa pa kolk? nisem več spremljal cen v tistih časih, ekr sm bil happy camper z 960. na forumih visimo vsaj mal entuziasti, k en druzga hajpamo in si v internem monologu upravičujemo skoz dražje nakupe. v lajfu ne bi kupil rtx 2070 za tolk sovdov, če ne bi po forumih trolal in se ampal. včasih sem zgolj teste pogledal in se odločil v okviru začetnega budgeta. ljudska raja gre v štacune pa kup prvo zadevo k ma X in spizdi.
 15. ampak 400€ ni ljudska cena. ljudska cena je bla dolgo časa 200€. potem je amd zaspal in je nvidia ustalila ljudsko ceno 300€, zdej, courtesy of human malware pa bomo ostali na 400.
×
×
 • Ustvari novo...