Skoči na vsebino

Super Km3t

Rumeni jak
 • Število vsebin

  75
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu Super Km3t

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Super Km3t

  [WIP] LEGO kišta

  s tem bi se dalo delat. ni sicer baš efektivno kot dust filter, ampak komot spodaj daš primeren meš za ta namen. awesome stuff! EDIT: levi kos je kaj? dejanski filter medtem ko desni je za looks al kaj?
 2. a je bil marko že na telefonu za menjavo albona?
 3. Kolk mislte, da bi bla primerna prodajna cena za Eris E5 + Temblor T10?
 4. Super Km3t

  [WIP] LEGO kišta

  ful kul tole. imaš za pokazat tudi končen print, če je to tvoj model? čakam na ostale dele, da vidim če bom dovolj narajcan, da si še jst umislim 3D printer.
 5. če bi samo s tem namenom sestavljal, potem bi jst šel v smeri intel. ampak je (imo) mandatorno da ga naviješ do lune. če navijal ne bi, potem amd. wat sai ju?
 6. če bi mel tak budget bit dejansko pri svojem trenutnem setupu zamenjal cpu na 3950x, plato na x570 taichi, ram bi mogoče vzel hitrejši, da bi šel preko 3600 CL14, dokupu bi še eno grafo tipa gt1030. zna bit da bi mogu vzet še PSU močnejši od 550W. vse skupaj ~1300€. s tistim kar ostane bi šel na 2 double burgerja in 6 pirov, potem pa bi v zasedi čakal na zen 3, da bi lahko takoj upgrejdal in bi bil maksi proof.
 7. Največkrat z dobrim razlogom, ker lahko ni navaden "consumer" part ampak neko specifično noname OEM sranje, in ker gre za mATX še tolk bolj sumim da je temu tako. EDIT: vsaj za PSU je tako, ker specifično CE certifikat omenjajo. Gre za nek bulk PSU, ne za consumer part.
 8. wat na mindfactory enako kišto zmečem skupaj za 1300. presodi sam. pa dodatno te lahko opozorimo da je to procesor prejšne generacije, ki stane enako kot novejši in boljši.
 9. kaj pa standardno vprašanje: a mate kak virus, gospod?
 10. Super Km3t

  [WIP] LEGO kišta

  po drugi strani ima pa še vedno možnost da uporabi protizvočno peno na večjih nevidnih delih. čist splošno vprašanje, ker nisem še v praksi vidu teh 3d printerjev. a bi blo mogoče 3d sprintat mesh front panel računalniškega ohišja, recimo nekaj takega:
 11. to je praktična računica. trajnostna računica. eko računica. whatever, how dare u use my logic against me!
 12. Če nima kake lepotne napake na zunanjosti po treh letih, ti ga ne bom kupil. A je folk res tako naiven, da verjame da je še najbolj odlično ohranjen avto po parih letih brez kake lepotne napake? Ker si mel vse pokrito si bil prisiljen it na uradni servis. Če bi mel rabljenega in bi se ti to zgodilo, bi lahko to najbrž popravil za tretjino cene, ki so ti jo tam samo omenli. Tukaj je paradoks vsega skupaj. Če kupiš novo, so servisi v uradnih garažah pač dražji. Če imaš rabljeno zadevo, so servisi ustrezno cenejši in posledično lahko brez problema servisiraš tudi avtomobil, ki na papirju nima ekonomske računice. Po drugi strani pa ni vedno vse v ekonomski računici. Ko sem mel največja jajca vredna 200€, sem še vseeno bil pripravljen vzdrževat, ker je avto bil skozi celotno zgodovino blazno zanesljiv in brez problemov, zato se mi je iz tega stališča zdelo popolnoma vredno. Če dela in opravlja svojo nalogo, why not. Ni vse ekonomska računica. Smiselno se mi je zdelo vse skupaj zamenjat šele, ko se mi je dinamika vožje popolnoma spremenila iz lokalnih cestic na avtobane (ker se mi je neumno zdelo da je vinjeta več vredno ko avto ).
 13. U pizda, sem mislu da je v v Williamsu še zmer. Zakaj pa ni več? A ma kaj opravit s tistim fuckupom, ko niso dobili nujnih delov pravočasno in niso niti vedli če bojo lahko dirkali? Lowe pa sploh ni hotu prevzet odgovornosti pa cel čudn body language. Očitno je pravi gold mine netflixova F1 serija, kjer so to pokazali.
 14. najbrž prestara verzija biosa in ne podpira procesorja dokler ne boš updejtal. me ne bi presenečalo, da je taka low end plata ostala na launch day biosu.
 15. Buildzoid je rantal kako hude VRMe ma X570 Tomahawk za 200€ price point, ostali featurse pa tak vidiš na spiskih.
×
×
 • Ustvari novo...