Skoči na vsebino

Super Km3t

Rumeni jak
 • Število vsebin

  87
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu Super Km3t

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. BeQuiet. Zato, ker od noctue bi vzel samo D15 in pa povečini so BeQuiet malenkost tišji od konkurence (moja osebna preferenca).
 2. Lahko se briše tema. Sem se obrnil na Seasonic in oni na nemškega distributerja za celotno EU tko da je zadeva že na poti. Vse skupaj 4 ure. Res prijetno presenečen nad to izkušnjo.
 3. Hvala za ponudbo stari! Vse info za OŠO, ki mi jih je dal Tritel sicer že imam. V štartu sem bil celo navdušen, da so stvari preverili pri občini, poslali tehnike na teren iskat kable, mi povedali da sta vmes dva jaška od telekoma... Nadaljevalo se je ko so reklo, da bi bli oni pripravljeni zaobit jašne in it v vse skupaj, če bi nas dosti blo za. Sem reku, ja valda stari, pošlji mi eno informativno ponudbo kolk bi to ljudi stalo, da mam s čim it po vasi. Še zdaj čakam to ponudbo in počasi se mi ne da več čakat, ker dejansko potrebujem ločen internet priklop (trenutno si ga delim). Ful se mi ne da več težit po telefonu, če sem čist iskren. Problem xdsl pri večini operaterjev je hitrost. Samo T2 ma približno spodobno opcijo 60/25 (ki jo tud kar mastno plačaš sicer). Amish max 40/10 (oz 40/20 za 5€ dodatka - ni vredno), telekom pa 30/5 (oz 40/10 za 2e dodatka - vredno). Trenutno pa mam 40/20 na T2.
 4. Gre za model SSR-550FX (Seasonic Focus Gold 550W). In ja, vem, da niso direktno kompatibilni zato ne bi rad pri kitajcih naročal in si kaj zažgal. Molex v SATA adapter sicer imam, ampak niti slučajno ne bom tega probal, ker bi bil lahko instant fire. Molexu manjka 3.3V rail, ki ga imajo sata prikopi. <molex> 1 Yellow +12 V 2 Black Ground 3 Black Ground 4 Red +5 V <SATA> 1 3rd 3.3 V Power 2 2nd 3 1st Ground 4 1st 5 2nd 5 V Power 6 3rd 7 3rd Reserved — Coding notch 8 3rd Vendor specific 9 2nd
 5. Poskusim srečo... Kupim seasonicov modularni kabel 6pin v sata (lahko 2x, 3x ali pa 4x sata, ni važno), če se komu valja doma oz. ima 2 ali pa 3, ki pridejo zraven napajalnika preveč. V mojem primeru konkretno sem poleg 550W napajalca dobil dva, ampak rabim še tretjega. Gre za tole zadevo:
 6. trash2 ni poceni. približno dostojen paket (moja definicija dostojnega je hitrost vsa 40/20 na xdsl, vsi možni HD programi z zamikom, brez HBOjev in ostalih smeti proti plačilu) te stane enako ali pa več kot telolkom. pa t2 app je eleganten. ravno danes sem jim poslal povpraševanje za xdsl net+tv z 60/25 in XL HD programsko shemo, in če še znam računat pride končna računica 70€. kere ekstra bombone pa ponuja telekom (razen kluba zvestobe in šverc komerc programske sheme na VLC playerju)?
 7. Prav ne morem zamenjat ISPja, ker je vse v kurcu. Nekje davno v prihodnosti, ko se bo tritel (po većkratnem teženju) spomnil pripravit ponudbo za optiko po naši ulici bom imel na izbiro zgolj amish1, telolkom in telemeh. Noben od tem ni ne diši. - O telemehu sploh ne bi. - Amish1, čeprav ugoden in prilagodljiv mojim potrebam, že 2 leti obljublja smart tv app. mam filing da ga bojo še kar dolgo "pripravljali". - telolkom pa je drag, neprilagodljiv, pa še ekstra bi radi računal za uporabo OŠO. - s trash-2 na katerem sem zdaj na xdslu, sem sicer zadovoljen (neprimerne cene sicer - ampak nima veze ker...) ... ampak na mojem naslovu trash-2 ne gostuje na OŠO (pomoje se nekaj tožijo?). pičkin dim vse skupaj. dejansko mi je smart tv app izredno pomembna stvar ker ne želim pofukanega boxa za tv kot da je leto 2010 in se zato ne morm prisilit v test amisha.
 8. nooooo, tale slika je pa wallpaper worthy. #pumped.
 9. Super Km3t

  TV tema

  aja zato so šle cene iz sub 1200 na over 1400. okej, makes sense.
 10. Edino kar maserati še zna delat je zvok. Ostalo je tako pod nivojen, da ni vredno svojega keša. Je bodisi zastarelo, bodisi ma pa take čudne dizajn odločitve in tak sentiment do znamke ni popolnoma nič čuden, sam prebije jim zgleda ne. Novi se ne prodajajo, stare dobiš pa ceneje kot rabljen vag. Maserati je smiseln edino rabljen ko je totalno izgubil vrednost, namesto kakega BMWja al karkoli danes frajerji kupujejo. Poznavalci pomoje ne posegajo več po tej znami, ker ne morejo gledat kaj se dogaja z njo (pomoje). Če bi jim ratalo, da bi začeli električne avtomobile delat lepe. Da nekomu uspe pogruntat kako oblikovat lep avto brez grilov, da ti možgani ne grejo takoj "opa tle je pa neki čudno", potem sem takoj za. ali pa da ne grejo v drugo skrajnost pa na račun tega ker je elektrika naredijo obliko kot da je leto 2200, pizda. čeprav se glede na odločitve pri maseratiju zadnjih precej let ne bi glih troštal za kej takega, ker bo epski polom (methinks).
 11. Super Km3t

  TV tema

  Če ti je pomemben HDMI 2.1 lahko gledaš tudi C9 namesto CXa. Lahko nabašeš še kakšno dobro ceno kje, ko bodo zadnji kosi leteli s polic. Pa tole ti je lahko dodaten razlog proti QLED in vsem FALD tehnologijam, ki proti OLEDu nimajo za bureq (bodimo realni).
 12. Super Km3t

  [WIP] LEGO kišta

  s tem bi se dalo delat. ni sicer baš efektivno kot dust filter, ampak komot spodaj daš primeren meš za ta namen. awesome stuff! EDIT: levi kos je kaj? dejanski filter medtem ko desni je za looks al kaj?
 13. a je bil marko že na telefonu za menjavo albona?
 14. Kolk mislte, da bi bla primerna prodajna cena za Eris E5 + Temblor T10?
×
×
 • Ustvari novo...