Skoči na vsebino

Dejch

Vesoljc
 • Število vsebin

  686
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

204 Tabornik

Več o članu Dejch

 • Butast stavek
  odrasla oseba z občasnimi izbruhi

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ja 2ka je bla men ubitačno zajebana, prav vem, da nism nikamor pršu. ne vem kako sm lahk 1ko ubrnu
 2. je noir vzdušje. sam voice acting je tko res top of the top.
 3. Ja ni blo lepo, še manj pa real deal holyfield
 4. Sej folk je men in podobnim govoru, da če igramo avanture, da smo itak čudni.
 5. Nisem. Ampak slišim res pohvale, tko da nekak bom nekje mogu kupt igro.
 6. Pa je res obratno. Men je bla 2ka prav spomnem se, tok zajebana.
 7. ker si omenil discworld, ja mislm oboje. obadva sta zajebana. sicr discworld 1 in 2 sm končal, mel sm celo 1ko orginal pa jo zamenju za Race Manio (k je tud epic). čeprav 2ka discworld je po spominu zajebana da ne morš verjet, prav spomnem se, da brez walkthruja nism nikamor pršu. 1ko pa po spominu sm celo končal brez pomoči, sam to je tok nazaj, da ne vem kok je res
 8. hehe je zajebana avantura, ampak tako hudo zabavna in predvsem morm pohvalt voice acting je res top. Sam začetek je pa zafukan. So sicer namigi, sam skriti as fuck.
 9. Ja, tud jaz imam rad VA s podnapisi. Blade runner, ni imel podnapisov, si jih pa lahko dobil. Orion Burger jih ne moreš dobit nikjer. Simon the sorcer 1 je bil v orginalu v dveh verzijah, CD verzija je mela talkie verzijo, ampak brez podnapisov, medtem k floppy ni imela VA, ampak sm podnapise, 2ka je pa mela oboje. Je pa na Steamu in GOGu 25th anniversary k maš pa oboje.
 10. Ja zelo všečno, ampak res jebeno. Čeprav 1ka je mal hecna, če maš talkie verzijo pol nimaš podnapisov, če maš podnapise pol nimaš VA. Tko da prvič v lajfu igram talkie verzijo k nima podnapisov, kar nardi igro, še muchos težjo.
×
×
 • Ustvari novo...