Skoči na vsebino

Dejch

Vesoljc
 • Število vsebin

  209
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

14 Tabornik

Več o članu Dejch

 • Stopnja
  odrasla oseba z občasnimi izbruhi

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jaz pa zdaj kuham dimljeno kračo. Ne sam, da bova s Cobyjem jedla mes, on pol še dobi kost za glodat. Top shit
 2. Sej, če ti poresnic povem, jo raj kr mam, sam k je ne morm igrat več. Laptop nima DVD-roma in ne morm tega več igrat.
 3. Sam igra je ene tok redka kokr pingvin v Sloveniji. To je tko res zgodovina slovenskega gaminga imho. Zamenjal sem jo za orginal Discworld 1. Ne spomnem se al je bla škatla al ne, to je tok nazaj. Ampak folk k gledaš na YT ful hval RC Pro Am pa podobne, sam Race Mania jih tko realno totalno poje. Špil dejansko je bil totalno awesome. To sem preigral tok, da glava peče, škoda da ta laptop k ga imam, nima DVD playerja, bi mal spet igral, tko pa ne morm.
 4. Ja, ni mi 3ka tok dogajala, imam pa PS2ko še zmer, ko mi je vse crknilo, sem igral PS2ko. V glavnem, mal izven teme vprašanje, ampak koliko je vredna Race Mania CD (orginal slo igra), nimam pa več orginal škatle?
 5. Mel sm zelo slab PC, PS3 sem prodal leta nazaj in PS4ko sem kupil letos nekje pred korono. Preigral sem premalo, vse kar sem igral so bli stari špili na PCju dokler je delal. Resnično ti povem, da za ta obdobje, imam premalo iger da bi podajal neke konkretne subjektivne ocene. PS4 igre pa sem jih nekaj časa nazaj napisal, ki si jih lastim, pa še teh vseh nisem obrnil. Tko da kle pač nimam kej prčkat.
 6. Nima smisla, ker je totalno premalo iger. Recimo, da v začetku 2021 bi lahk nekaj mal več povedal.
 7. Bi glasoval, sam bodmo iskreni, premal sm igral teh iger. Zadnje pol leta sem neki igral, mislm, da je to mal premal, za neko oceno celotne generacije.
 8. ja sam men ta špil ni za laptop. lej imho jih fizična verzija bla za njih sm plus.
×
×
 • Ustvari novo...