Skoči na vsebino

AtÍka

Rumeni jak
 • Število vsebin

  135
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

AtÍka je zmagal 3. avgusta 2020

Bitje AtÍka je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

244 Tabornik

Več o članu AtÍka

 • Butast stavek
  strahopezdljivec
 • Skotilni dan 23. 11. 1870

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 026 vohunjenj
 1. AtÍka

  Gume

  V lajfu sem trikrat menjal gumo na cesti, enkrat v gozdu. Tisti kit za krpanje, ki ga ima vulkanizer ni isti kot kiti za krpanje namenjeni končnim uporabnikom. V najslabšem primeru očevinka vsebuje neko peno - tipo purpen - in ko to napacaš notri, guma postane praktično neuporabna. Najbolj safe je asistenca, razen če se voziš po hudih rovtah. Ampak terenci imajo itak rezerve.
 2. AtÍka

  [udarna] avto tema

  Men tud. Pa ta novi 308. Samo kurci nimajo ta hudega hot hatch modela niti v ceniku, niti v konfiguratorju. Džabe pol sploh v salon it, če ponujajo samo staramama motorje
 3. AtÍka

  NBA tema

  Ma kaj so to debate koga pripeljat v Dallas, da bo OK z Dončičem. Dajte raje povedat, v katero trenutno ekipo bi Dončič moral it, da bo fajn kombinacija. Sej zdaj je že tolk prepoznaven, da bo povsod v prvi peterki. (se spomnim kako se je moral "borit" vsaj prve pol leta v Dallasu, ga niso resno jemali)
 4. AtÍka

  Formula 1 S2020E2

  Ja, takisto. Še prej pa KamenMost in Goodyear Mislim da je bil Bridgestone potem edini supplier za 2-3 leta konca 90' preden se je Michelin pridružil. Pol so počasi začel mutit. Edina pozitivna stvar od takrat, da smo izgubil groove, da so tudi probal celo eno sezono (2005) z dirkami z enim samim kompletom. Vse ostalo - kontrolirana zmes v namen jebanja v glavo - je čisti gumarski drek. Ampak to je zavoljo FIA.
 5. AtÍka

  Formula 1 S2020E2

  Sej ne da ne znajo gume narest. Pirelli je prinesel eno stopnjo mehkejše od tistih iz leta 2019, ampak to po navodilih FIA. Zdaj itak ne bo nihče nič kriv, pač "steklovina" na progi. Pogrešam čase ko smo imeli gumarske vojne, Bridgestone (Ferrari in priležniki), Goodyear(vsi ostali) in je bila obraba med dirko manj pomembna. Da ne omenjam časov, ko so imeli posebne zmesi samo za kvalifikacije.
 6. Sodexo shit se je razpasel verjetno povsod v Evropi, men so Čehi že pred 10 leti jamral kakšen shit je to. To je fast food menza za B2B. Plačilo za malico se ne more štet kot plačo. Ponekod ga sploh nimajo - recimo kjer ima fabrka svojo menzo. Isto je s prevozi, to bi blo treba najprej ukinit. Pač bruto plača, to je to. Pol pa vidiš oglas in ponujajo 3k bruto za full stack senior developerja, "računalnik po izbiri", zastonj sadje in kava. Samo čakam, da katera firma ponudi virtual reality sex. Samo to ne bo šlo skozi v teh nazadnjaških časih, verjetno bom
 7. v bistvu res možno, logika je v redu. kar huda razlika
 8. Samo ni blo več fake web store hitrih projektov, ko se je delalo "samo da je nekaj na webu pa bomo uspeli" - podobno kot kripto ICOji leta 2017. V ITju dejansko delo stalno raste, ker je vse življenje domače in poslovno vedno bolj odvisno od IT.
 9. Zakaj je tolk mal developerjev v kategoriji nad 40? Ti ljudje so doživeli in prispevali v .com boom okoli leta 2000. Takrat je bilo IT dela kolikor hočeš. V bistvu ga je stalno. Bodisi gre po 40 letu večina delat kaj manj avtističnega, bodisi niso anket izpolnjeval.
 10. AtÍka

  Rog pada

  Ma dej, res so bli sami taki z levim rokam očitno. Iz tistih biciklov bi jih 50 sestavil za študentom naprej dilat za male pare. Pa lahko bi imel servisno delavnico (na črno, tko kot vse).
 11. AtÍka

  Rog pada

  Saj res, Bellueve je kar top lokacija, ampak se mi zdi da je čist v privat lasti (ne občina, ne država) in to je vseeno rahlo drugače.
 12. AtÍka

  Rog pada

  Kaj se da trenutno zaskvotat v LJ pa da je recimo v "družbeni lasti" od MOL ali države. Kje je lahko naslednja "avtonomna cona" aktivistov?
 13. AtÍka

  Rog pada

  pač rušijo dalje pod nadzori varostnikov in murje, life moves on Ne verjamem da bo tud karkoli na sodišču glede pravice posesti, ker s tem so se drkal zadnje 4 leta in prav vse izgubil kar so lahko. MOL je pršu do pravnomočne izvršbe.
 14. AtÍka

  [udarna] avto tema

  300ZX, samo ta je bil RWD only. Verjetno si mislil Mitsubishi 3000 GT/Dodge Stealth
 15. A ni bilo do cca 2 uri en standard za vse filme narejene po knjigah? Men gre strašno na kurac, ko je film daljši od časa, ki ga rabiš za knjigo prebrat. Hobit je recimo tak razvlečen drek, ki ga ne bom nikoli pogledal dasiravno sem bil prebral knjigo. Glede serije. Lepo, da se ne dogaja spet v Ljubljani, izbor igralcev je bil ok, še posebej stari Kutner. Glede zabavnosti ga uvrščam v kategorijo Jezero in Ekipa Bled.
×
×
 • Ustvari novo...