Skoči na vsebino

AtÍka

Rumeni jak
 • Število vsebin

  119
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

AtÍka je zmagal 3. avgusta 2020

Bitje AtÍka je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

155 Tabornik

1 zasledovalec

Več o članu AtÍka

 • Butast stavek
  bi rad na gnoj.
 • Skotilni dan 23. 11. 1870

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. AtÍka

  Rog pada

  pač rušijo dalje pod nadzori varostnikov in murje, life moves on Ne verjamem da bo tud karkoli na sodišču glede pravice posesti, ker s tem so se drkal zadnje 4 leta in prav vse izgubil kar so lahko. MOL je pršu do pravnomočne izvršbe.
 2. AtÍka

  [udarna] avto tema

  300ZX, samo ta je bil RWD only. Verjetno si mislil Mitsubishi 3000 GT/Dodge Stealth
 3. AtÍka

  Primeri inšpektorja Vrenka

  A ni bilo do cca 2 uri en standard za vse filme narejene po knjigah? Men gre strašno na kurac, ko je film daljši od časa, ki ga rabiš za knjigo prebrat. Hobit je recimo tak razvlečen drek, ki ga ne bom nikoli pogledal dasiravno sem bil prebral knjigo. Glede serije. Lepo, da se ne dogaja spet v Ljubljani, izbor igralcev je bil ok, še posebej stari Kutner. Glede zabavnosti ga uvrščam v kategorijo Jezero in Ekipa Bled.
 4. Tko ja. Hamilton se je usral. Kaj bodo rekli Mercedesovi šefi, Russell bi lahko zmagal in potolkel Bottasa za 5x manjšo plačo, nov veletalent na obzorju. Samo tega ne bi priznal, če je konc sveta. Želim si da ga kdo dans rukne ven in da bo jokcal kakšno nesrečno smolo ima.
 5. AtÍka

  [udarna] avto tema

  Samo da Yaris čez n let boš lahko prodal rabljenega dražje kot si kupil novega, ker je pač specialka namenski model zaradi homologacijskih predpisov za rally. Poleg imena, nima kaj dosti istega od navadnega Yarisa. Med tem ko M2 je zgolj izpeljanka iz 2je kupe, v kateri brnijo dizli in mtke vozijo froce na fuzbal. Pa še rabljen M2 vs ganz ganzat nov Yaris GR.
 6. AtÍka

  Oblak vs NAS vs Trde zadeve

  Zakaj sploh furate karkoli iz NAS, to je samo za network? Pol pa gor lahko priklopiš 50EUR namenski android player ki podpira vse kodeke in ostalo, ki ga čez leto dve komot zamenjaš.. Jaz furam NAS na enem prastarem i3 in 4GB ram. Pa tud nima veze niti kateri diski so, pač lahko sestaviš redundančni setup na filesystem nivoju (recimo ZFS) 4 diski + 2 za rezervo in čez 5-10 let ko zmanjka prostora migriraš na večje diske.
 7. Ne, jaz pa ne vidim smisla dajat to ven. Kar smo videli je blo ustavljeno ko ga je zaneslo v ograjo. Tudi v F1 TV kjer so na voljo vsi onboardi za celo dirko, je isto. Če obstaja, obstaja samo do trenutka trka, ker dvomim da je kamera naprej delovala. Torej nič posebnega.
 8. Po helikopterskem posnetku sodeč, 28 sekund je bilo od prvega ognja do izstopa iz vozila. (Lauda je bil okoli 50 sekund) Na srečo ni padel v nezavest, ker bi se lahko zadušil še preden bi ga izvlekli.
 9. vsaka banka ma svojo politiko Recimo Sberbank, do 100k kredita ni cenitve. Medtem ko DH hoce cenitev v vsakem primeru. Pri cemer imajo svoj seznam cenilcev. In valda se moras ti s cenilcem vse dogovorit, placat, itd.
 10. Stanovanje brez bremen; razrešeno lastništvo (en lastnik), ni hipoteke, ni dolgoročnega najema z nedoločenim časom, ni v kakem upravnem postopku (etažno urejeno, gradbeno obstaja) Stroški: - DDV je samo pri nakupu novega (če še ni všteto v ceno) -posredniški odstotki na celo vrednost za posredništvo nepremičninarja ti verjetno ne uidejo. Iz prve nabijejo 2% + DDV na kupca in 2% + DDV na prodajalca. 4%+DDV je overal zakonski max,torej je to tudi stvar pogajanja. -Cenilec 150-200 EUR -Notar + vpis: cca 500-600 EUR -pol pa še stroški z ogledi, itd
 11. evo, zdaj so se že malo navadili, čeprav vrtenje skoz upam na mrzlo in vlažno Škoda ker ni več te steze redno na koledarju.
 12. AtÍka

  MotoGP [2020]

  Čist nepričakovano silly sezona. Za naslednjo leto si želim silly dvoboj bratov v Hondi. Naj se izločujeta med sabo. Rossi je IMHO passe, sem njegov fan, ampak zadnjo šanso za novi naslov je imel pred nekaj leti, ko ga je idiot Marquez nalašč otroško oviral pri lovljenju Lorenza. Prav je imel takrat, da ga je porinil z motorja. Po moje mu gre Marquez še zdaj izjemno na k.
 13. To ja, najbolj smiselno. Potegne še eno sezono, postavi še bolj neprekosljive rekorde in odide preden nova pravila premešajo karte.
 14. Ne verjamem. Vsi bi hotli v MB, če gre Hamilton stran, kdo ne bi želel v zmagovalni avto? Tudi Max verjetno. MB se lahko izmišljuje tudi 5 pred 12, magari vzame kogarkoli začasno in se v parih mesecih dogovori za prestop. Oziroma od konca stare do začetka nove bo vsaj 3 meseca časa.
 15. Lojze žegn kot že ničkolikokrat. Albonu so šteti dnevi. Čas je da Max spizdi iz RBRja, toliko časa že čaka na prvaka vreden material, da so ga druga moštva dohitela.
×
×
 • Ustvari novo...