Skoči na vsebino

AtÍka

Rumeni jak
 • Število vsebin

  92
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

AtÍka je zmagal 3. avgusta

Bitje AtÍka je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

86 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu AtÍka

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.
 • Rojstni dan 23. 11. 1870

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Težko mu daš kazen, če ga moštvo podpira in še ni bilo podobnega političnega precedansa znotraj F1. Mislim, če so že pred parimi leti klonili pa umaknili postavne dekline iz štarta, potem je jasno da je FIA v zahodnem SJW mainstreamu. (Koga zavraga so tako motile postavne dekline? Tudi pleh punce bodo obstajale, dokler bo pleh.) Najbolje, če bi ga gladkomalo čisto ignorirali pri teh eskapadah.
 2. AtÍka

  NBA tema

  V moje veselje, Clippersi so se izdatno najedli govna, go Denver go! Morris idiot za vedno. Žal mi je edino Leonarda, naj si najde eno bolj friendly ekipo.
 3. AtÍka

  NBA tema

  Kdor zanika super kompetence Dončića je pač jelly looser. V playoffu je pokazal, da zna obrambo igrat. Predvsem ima IQ in ve kaj mora narest, da bo še boljši. Nima niti veze morebitna pristranskost, ker je Slovenec. Ima več fanov po svetu skupaj, kot je folka v Sloveniji. Matr, a se res ne spomnete kako smo bili včasih navdušeni za 10pik Brezca/Miliča, tisto je bilo overhyped.
 4. Kje je mn3jalniška F1 legenda Byrkus,.
 5. Še en ki spremlja zadnjih par let. Napeto je blo, ker si bil mljaši in ti je bolj dogajalo. Evo ti mal podatkov: https://www.autosport.com/f1/news/127597/how-drs-has-skewed-f1-overtaking-records LEta 2000, povprečno 16,4 prehitevanj/dirko Leta 2016, povprečno 41,2 prehitevanj/dirko Leta 2005, 10,9 prehitevanj/dirko - mislim da je to tista sezona, kjer so morali imet ene gume za celo dirko.
 6. Ne stoj pretiravat, kdaj pa si nazadnje gledal celo dirko? Spremembe so dobesedno non stop. Poglej dirkalnik iz leta 2015 ali pa 2020. Da ne omenjam drugih pravil, ne samo tehničnih. Tudi prehitevajo se in akcije je bistveno več kot leta 2000. Naslednje leto pa bo sploh spet nekaj čist drugega (radikalna tehnična prenova).
 7. Williams se razprodaja. Žalostno, vsega je enkrat konec. Zdaj bo vsako leto drugo ime moštva in vozniki premožnih fotrov.
 8. AtÍka

  NBA tema

  Ja nič, pol pa še za znanstvenike, zdravnike, SAPovce in ostale nižje kaste. "Nema posla izvan rodne zemlje," dokler ne oddelaš primeren level doma.
 9. AtÍka

  NBA tema

  Pa da samo za svoj state lahko igrajo, vsaj do 28 leta. Tko kot je bilo v Jugi. (Dončič bi danes igral za kako CZ ali Jugoplastiko)
 10. AtÍka

  NBA tema

  Ma kaj, Morris je nedolžen, deal wit it. https://mobile.twitter.com/MookMorris2/status/1298482789243920384
 11. AtÍka

  NBA tema

  Ma to smo večina nas mislili. Če v drugi so zaostajal že za 21. Jaz k sreč nisem šel spat pa potem uletel sredi tretje četrtine. Četrta in podaljšek sta bila pa za izvabljanje srčne kapi. Legendarna tekma. Sodnike pa... škoda komentarja.
 12. AtÍka

  Strešni kovčki

  Imel sem Farad in Thule, največje kar se je dalo dobit. Thule imajo neprimernno boljši mehanizem pritrjevanja, tudi ključavnice naredijo boljši vtis. Kar se tiče vodotesnosti in ostalega pa sta obe znamki ok.
 13. Sej majo zdaj Mugello za kompenzacijo. Če tam ne morejo pokazat plusa, jim tudi vstajenje Enza več ne pomaga.
 14. To sem gledal v živo prenos. Coultharda bi dal iz kože takrat. Šumi pa je s tremi kolesi zavijal čist normalno. Če bi bil zadnji krog bi zmagal zlahka.
 15. AtÍka

  Nov vs rabljen avto

  ZA (novega) Diši po novem, nihče še ni resno švical v njem, pomarančni prelivi slabo barvanih delov so vidni skozi svež lak Garancija, preverjeni kilometri, nič dvoumnega. Lahko izbiraš dodatno opremo, barvo avta, barvo usnja, vrsto in moč mašine. Se ne kvari. 4 leta ni nobenega tehničnega ZA (rabljenga) precej cenejši od novega ni ga tolk škoda, praska gor ali dol je že utečen, gre gas do konca prvi dan Skratka rabljenga kupiš samo, če nimaš dovolj denarja za isti model novega ali pa če željeni izbrani model več ne proizvajajo.
×
×
 • Ustvari novo...