Skoči na vsebino

kr'en

Rumeni jak
 • Število vsebin

  215
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

314 Fant od fare

Več o članu kr'en

 • Butast stavek
  ima vetrove kot princeska.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kr'en

  Billions

  Upam da res, ker Prince mi je precej everage, v bistvu je kvaliteta zadnje sezone precej padla. In potem se dva precej pomembna lika pogovarjata o tem, kako se več ne vidita kot zaposlena pri Princu. Moja prva misel je da zgleda da še več ljudi razmišlja o tem, da bi raje počeli kaj drugega kot sedolovali v še eni sezoni Billions brez Axa.
 2. A ni že en Žižek čisto dovolj? A res kdo rabi še enega?
 3. kr'en

  Vojna tretjega sveta

  Gredo kar v pravo smer
 4. kr'en

  Billions

  Ja igralec ki je igral Axa, se je odločil da ima dovolj te vloge, sedaj pa krpajo kakor znajo. Samo Chuck in Axe sta si bila idealna antagonista, Prince pa kao več nima te vloge za Chucka. What is the point then?
 5. kr'en

  Trenutno berem

  Vse od Mistborna se splača prebrat, jaz sem bi skeptičen glede nadaljevanja, samo se ni za bat, Sanderson dobro ve kaj dela.
 6. kr'en

  Billions

  Meni ga še vedno seka, sedaj ko ni več Justified mi je to najboljša serija.
 7. kr'en

  Billions

  Napovednik za serijo iz davnega 2016: Šo bolj pomembno-po pavzi, so sedaj končno napovedali da se bo drugi del pete sezone začel predvajati 5.9.2021
 8. Ne, knjiga sta vsaka zase
 9. Podarim sledeče knjige, oglas bo aktualen do 10.1, prevzem v Ljubljani (Šiška) Homeland, Sojurn, R.A. Salvatore Ship of Magic, Robin Hobb The Magicians Guild, Trudi Canavan Harry Potter and The Deadly Hollows A Quantum Murder, Salvation, TheEvolutionary Void, The Nano Flower, Peter Hamilton Stonewilder, Orb, Sceptre, Throne, Ian Esslemont Forge of Darkness, Steven Ericson
 10. kr'en

  Knjižni predlog

  Temo odpiram z namenom, da se predlaga kaj lahko kdo prebere, če mu je všeč določena knjiga ali zvrst. Jaz recimo iščem knjigo, ki bila podobna "Mi smo medvedi" in "Mi proti vam", se pravi knige Fredrika Backmana. Ali ima kdo še kakšno podobno knjigo, ki jo lahko priporoči?
 11. kr'en

  Hrvaška

  Meni je 2 tedna nazaj uspelo priti na mejo. Želeli smo iti z dvema avtoma in do zadnjega nisem vedel če je to možno. Uredili smo tako, da je šel foter prvi čez (on je lastnik nepremičnine na Hrvaškem) in je pač povedal, da sem v avtu za njegovim še jaz prav tako skupaj z njim. Živimo na istem naslovu, tako da niso komplicirali. V četrtek smo šli delat test in potem se moraš v 48 urah spokat nazaj čez mejo. Pazi foro, jaz sem imel na telefonu pripravljen mail z rezultatom testiranja, policistka se je pa zapičila v to, če imam kako dokazilo, da imamo nepremičnino na Hrvaškem. In to pri vs
×
×
 • Ustvari novo...