Skoči na vsebino

kr'en

Rumeni jak
 • Število vsebin

  132
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

154 Tabornik

Več o članu kr'en

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ne, knjiga sta vsaka zase
 2. Podarim sledeče knjige, oglas bo aktualen do 10.1, prevzem v Ljubljani (Šiška) Homeland, Sojurn, R.A. Salvatore Ship of Magic, Robin Hobb The Magicians Guild, Trudi Canavan Harry Potter and The Deadly Hollows A Quantum Murder, Salvation, TheEvolutionary Void, The Nano Flower, Peter Hamilton Stonewilder, Orb, Sceptre, Throne, Ian Esslemont Forge of Darkness, Steven Ericson
 3. kr'en

  Knjižni predlog

  Temo odpiram z namenom, da se predlaga kaj lahko kdo prebere, če mu je všeč določena knjiga ali zvrst. Jaz recimo iščem knjigo, ki bila podobna "Mi smo medvedi" in "Mi proti vam", se pravi knige Fredrika Backmana. Ali ima kdo še kakšno podobno knjigo, ki jo lahko priporoči?
 4. kr'en

  Hrvaška

  Meni je 2 tedna nazaj uspelo priti na mejo. Želeli smo iti z dvema avtoma in do zadnjega nisem vedel če je to možno. Uredili smo tako, da je šel foter prvi čez (on je lastnik nepremičnine na Hrvaškem) in je pač povedal, da sem v avtu za njegovim še jaz prav tako skupaj z njim. Živimo na istem naslovu, tako da niso komplicirali. V četrtek smo šli delat test in potem se moraš v 48 urah spokat nazaj čez mejo. Pazi foro, jaz sem imel na telefonu pripravljen mail z rezultatom testiranja, policistka se je pa zapičila v to, če imam kako dokazilo, da imamo nepremičnino na Hrvaškem. In to pri vs
 5. kr'en

  Hrvaška

  A je kdo šel v zadnjem času na Hrvaško (v zadnjem tednu/dveh)? Ker je plan še vedno da grem čez 2 tedna na dopust (obiranje oljk, na žalost je neodložljivo) in je vprašanje ali je potrebno iti v karanteno za vse "turiste"? Ker kolikor jaz razumem je potrebno iti v karanteno oz se ji lahko izogneš z negativnim testom, ki ni starejši od 48 ur (isto kot pri vstopu v Slovenijo). Ker če rabim delati test pri vstopu in izstopu, to pomeni 200e samo za teste. Vnaprej hvala za odgovore.
 6. kr'en

  Vrtičkarji

  Za poletno rez je prepozno, tako da te čaka zimska/pomladna rez. Odvisno od vremenske napovedi si zbereš, ko je nekaj dni lepega vremena v marcu.
 7. kr'en

  DUNE (2020)

  Kdo je koga kopiral ne vem, niti mi ni važno. Moj point je, da je at this point že kar established kako naj bi peščeni črv izgledal. Drugačen izgled ne moti samo mene, tako da zgleda da nas je več takih, ki nam je nov izgled nepristen.
 8. kr'en

  DUNE (2020)

  Na naslovnici knjig je bil dostikrat narisan peščeni črv in samo morali bi kopirati izgled. Ne vem, v čemu je fora, da greš izumljat toplo vodo pri nečem, kar je set in stone.
 9. kr'en

  The Three-Body Problem

  Mene je motila ta neumnost, da je prva civilizacija, ki je prišla v stik z nami sprejela sklep, da bo zavzela naš planet in se na njemu naselila. To je ful logično, ker če imaš space-flight si verjetno tudi dovolj razvit da poišče en neposeljen planet in se na njemu naseliš. Ker zakaj bi tvegal spopad, če ti tega res ni treba.
 10. Sej to je že sedaj. Ni varjante, da ga sedaj iztrebimo, pa če uvedemo obvezne delovne akcije za vse Slovence en dan na teden. Samo ob Savi ga imaš ob celotni strugi reke, kje so še druge reke in površine. Sedaj je pač tu in se ga moramo navaditi.
 11. E, sej to je to. Kdo ima voljo vlagati toliko energije in časa...S tem, da če ga ima sosed, se bo prej ko slej spet razrasel na tvoje in si spet na začetku.
 12. Na načeloma če počakaš dovolj dolgo, se vzpostavi ravnovesje samo od sebe. Prej ko slej se bo našla neka žival, ki ga bo izkoristila in tako bo dobil škodljivce tudi pri nas. Samo za naravo 1000 let ni dosti, ljudem je pa to dolga doba.
×
×
 • Ustvari novo...