Skoči na vsebino

gorkyporky

Rumeni jak
 • Število vsebin

  157
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

210 Tabornik

Več o članu gorkyporky

 • Butast stavek
  “Oprostite, prosim, kje pa je tukaj WC?”

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. gorkyporky

  Star Trek

  Meni je SNW dogajal. Se mi zdi da ma tisti classic star trek filing, edino hiter tempo mi najeda. Pri disco sem se nekak prebil čez 2 in pol sezone, od takrat naprej pa ne gledam. Pri picardu sem obupal po šestih delih prve sezone. Pač ne morem gledat teh dveh drekov, enostavno je tolk slabo. Lower decks nism niti imel namena probat, ampak me skos bolj vleče da jim dam šanso.
 2. gorkyporky

  Star Trek

  Danes sm finiširal SNW, in morem rečt, da mi je kul. Končne nekaj kar ma ta star trek filing. Liki so kul, dejansko ni samo Pike ampak cela ekipa, všeč so mi te klasični star trek zapleti, uglavnem ni da ni. Upam, da bodo šli samo še navzgor.
 3. @cashman doma sem uporabljal Reaper, v studio smo pa imeli Logic. Za kitare in bas je šlo vse prek mojega Line6 Helixa, tako da se ni blo treba jebat z ozvočevanjem feršov. Nek plan je bil da se vse skupaj reampa v studiu pol, ampak se je izkazalo da bi blo ful dela za brezveze. Ostali inštrumenti so pač neki random plugini, za synthe je še največkrat uporabljen Diva, ostalo pa kar pač imam na računalniku. Mix in master mi je naredil Alex Volasko, ker mi je samemu sebi muka miksat svojo glasbo, ker nikoli ni dost dobro. Plus dobro se mi zdi da naredi nekdo z svežimi useši, ki ni k
 4. Evo, bom malo AW. Nekaj časa nazaj sem končno posnel in izdal nekaj mojih komadov, na katere sem relativno ponosen. Recimo, da jih bom objavil tukej ne samo zaradi samopromocije, ampak tudi zaradi pogovora o tehnični strani snemanja, če bo koga zanimalo . Razen bobnov, so vsi inštrumenti iz pod mojih rok (nekateri s pomočjo midi čarovnije), posneti pri meni doma. Trenutno imam dva videa na youtubu, vseh 5 kolikor sem jih pa izdal, pa lahko poslušate na spotify, oz. še miljon drugih platformah, če vam ta ne sede.
 5. gorkyporky

  Top Gun: Maverick

  Dan Greene, former F/A-18 pilot with the US Navy, doesn’t think the same way. “I flew Hornets for 10 years (mid 90s to mid 2000s). The only competition in a dog-fight was the F-16. The F-15 was relatively big and slow and easy to beat (like the F-14). “F-16s: Generally speaking a well flown Hornet could beat a well flown Viper if you got a quick kill or could tie the Viper up in a slow flight. However, the Hornet driver generally had to be at the top of his or her game because the big-mouth Viper had awesome thrust to weight and could get out of trouble fast. “F-15s: The Eagle o
 6. gorkyporky

  Top Gun: Maverick

  Zakaj? Po vseh pričevanjih je Hornet zelo sposoben dogfighter.
 7. @fric ne, načeloma je čisto nov špil, umeščen v isti svet kot Boneworks.
 8. No, končno sem se podrzal skupej in obrnil Boneworks. IMO je vrjetno res najboljši VR špil iz vidika fizike in vr mehanik. Zgodba zelo šepa (u bistvu nimam pojma zakaj se je šlo), grafično ni presežek, sploh za pc, ima samo 4 vrste sovražnikov... Ampak ko osvojiš način premikanja in hendlanja objektov, plezanje in ostalo, rata špil vseeno neverjetno zabaven. Res dopušča zelo kreativen pristop do reševanja levelov. Zdej sem dejansko nahypan za Bonelab.
 9. Tbh, nič. Edina stvar ki je mene potegnila je bil Bonelab, pa še to je praktično samo rehash Boneworks za standalone. Vse ostalo so ali nadaljevanja oz. razširitve starih špilov, ali pa nek cashgrab z licenco (recimo Ghostbusters). Se pravi je stanje enako kot že zadnje dve leti: meh.
 10. Uf, mogoče se moram pa končno spravit in obrnt Boneworks.
 11. Razsvetlite me: ne maram souls-like špilov. Me tale lahko potegne, a boljše da se izognem?
 12. gorkyporky

  Dark country

  Jaz ponavadi dam gor ta playlist, pa sem happy camper:
 13. @Kastor lahko jih maš na standalone verziji. Težava je, da špil konstantno updejtajo, tako da moderji večno lovijo zadnjo verzijo. Zato jest moje inštalacije nisem updejtal že kakšno leto, da se mi slučajno ne podrejo vsi komadi. Ampak ja, je pa možno: https://bsaber.com/getting-started/custom-songs/#quest
 14. Za te ritmične igre načeloma ne rabiš veliko prostora. Stojiš itak bolj kot ne na miru, mogoče korak levo in desno. Edino z rokami kriliš po zraku na polno. Kar se pa synth riders in pistol whipa tiče, odvisno kaj iščeš. Meni je beat saber še vedno najboljši od teh treh. Pistol whip me bistveno bolj izmuči zaradi počepanja, in pa verjetno ti je bolj všeč če si fan strejlačin in filmov tipa john wick. Se mi pa zdi da je od vseh najmanj povezan z ritmom, načeloma lahko streljaš kakor ti paše, brez zaresnih negativnih posledic. Synth riders je kul, mal bolj celo telo dela kot pri bea
 15. Jup. Če nič drugega, ga rabiš za naložit VD. Ampak tbh ni nek presežek, pač špili ki niso prišli na official trgovino so tam gor. Ene par je dobrih, večina je drek.
×
×
 • Ustvari novo...