Skoči na vsebino

gorkyporky

Rumeni jak
 • Število vsebin

  151
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

173 Tabornik

Več o članu gorkyporky

 • Butast stavek
  “Oprostite, prosim, kje pa je tukaj WC?”

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. @fric ne, načeloma je čisto nov špil, umeščen v isti svet kot Boneworks.
 2. No, končno sem se podrzal skupej in obrnil Boneworks. IMO je vrjetno res najboljši VR špil iz vidika fizike in vr mehanik. Zgodba zelo šepa (u bistvu nimam pojma zakaj se je šlo), grafično ni presežek, sploh za pc, ima samo 4 vrste sovražnikov... Ampak ko osvojiš način premikanja in hendlanja objektov, plezanje in ostalo, rata špil vseeno neverjetno zabaven. Res dopušča zelo kreativen pristop do reševanja levelov. Zdej sem dejansko nahypan za Bonelab.
 3. Tbh, nič. Edina stvar ki je mene potegnila je bil Bonelab, pa še to je praktično samo rehash Boneworks za standalone. Vse ostalo so ali nadaljevanja oz. razširitve starih špilov, ali pa nek cashgrab z licenco (recimo Ghostbusters). Se pravi je stanje enako kot že zadnje dve leti: meh.
 4. Uf, mogoče se moram pa končno spravit in obrnt Boneworks.
 5. Razsvetlite me: ne maram souls-like špilov. Me tale lahko potegne, a boljše da se izognem?
 6. gorkyporky

  Dark country

  Jaz ponavadi dam gor ta playlist, pa sem happy camper:
 7. @Kastor lahko jih maš na standalone verziji. Težava je, da špil konstantno updejtajo, tako da moderji večno lovijo zadnjo verzijo. Zato jest moje inštalacije nisem updejtal že kakšno leto, da se mi slučajno ne podrejo vsi komadi. Ampak ja, je pa možno: https://bsaber.com/getting-started/custom-songs/#quest
 8. Za te ritmične igre načeloma ne rabiš veliko prostora. Stojiš itak bolj kot ne na miru, mogoče korak levo in desno. Edino z rokami kriliš po zraku na polno. Kar se pa synth riders in pistol whipa tiče, odvisno kaj iščeš. Meni je beat saber še vedno najboljši od teh treh. Pistol whip me bistveno bolj izmuči zaradi počepanja, in pa verjetno ti je bolj všeč če si fan strejlačin in filmov tipa john wick. Se mi pa zdi da je od vseh najmanj povezan z ritmom, načeloma lahko streljaš kakor ti paše, brez zaresnih negativnih posledic. Synth riders je kul, mal bolj celo telo dela kot pri bea
 9. Jup. Če nič drugega, ga rabiš za naložit VD. Ampak tbh ni nek presežek, pač špili ki niso prišli na official trgovino so tam gor. Ene par je dobrih, večina je drek.
 10. Ne bit preveč pogumen z guardianom. Jest ga probam držat 1m stran od stene. Itak boš vsekal vsaj enkrat nekam. Jest sm imel srečo da sm sam mal steno umazal par cm nad tvjem.
 11. gorkyporky

  The Wheel of Time

  Idk, preden sem začel gledat serijo sem še enrkat prebral prvo knjigo, in dejansko ne pogrešam nobene stvari, ki so jo rezali vn. Ajde, mogoče Elysa, ampak ostalo, kaj pa vem. Se mi zdi da so vse pomembnejše stvari v neki obliki vključili noter.
 12. Kako se riders republic primerja s steep? Ta mi je bil res kul za relaxirat se, na pogled se mi zdi riders republic bolj arkadna in bolj usmerjena v dirke kot steep?
 13. gorkyporky

  The Wheel of Time

  Evo, en teden se nekako nisem spravil pogledat, ker me je blo strah kako bo. Ampak morem rečt, da mi kot fanu knjig precej dogaja. Prva epizoda je bla hitra ko svinja, druga mi je pa vbistveno bolj dogajala. Bolj kot ne mi je vse zaenkrat res kul, pa glede na to da zgleda kot da gre skozi na boljše, sem previdno optimističen.
×
×
 • Ustvari novo...