Skoči na vsebino

gorkyporky

Rumeni jak
 • Število vsebin

  99
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

75 Jogurt

Več o članu gorkyporky

 • Butast stavek
  “Oprostite, prosim, kje pa je tukaj WC?”

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Danes je izšel precej pričakovan neuradni mod za f22, če slučajno koga zanimajo take stvari. Seveda ni na nivoju ful fidelity modulov, ampa se mi zdi da bi moral biti zabaven za sprobat.
 2. gorkyporky

  COVID-19

  Malenkost. Vem da je kao za "poslovne obiske" možno že skoz, ampak se mi ne da ubadat s tem.
 3. gorkyporky

  COVID-19

  Enostavno ne najdem informacije, a so hoteli in/ali apartmaji zdej odprti za navadne stranke spet, a še ne?
 4. gorkyporky

  COVID-19

  Jest bi rekel, da zdrava pamet, sam zadne cajte porajtam veliko pomankanje le te.
 5. gorkyporky

  COVID-19

  Nevem kater star trek si ti gleda, ampak glede na to da trenutno tretjič gledam DS9, mojo najmanj gledano ST serijo od vseh, se mi zdi da ni moral biti isti kot sem ga gledal jaz.
 6. gorkyporky

  COVID-19

  Haha tik quota Spocka kot argument, gtfo
 7. gorkyporky

  COVID-19

  Kar se mene tiče ja, prepovejmo korono, tle ne vidim problema. Noben te ne bo vrgel v zapor, ker nisi cepljen.
 8. Enkrat sem mel možnost sprobat te škripce, pa ni nekej ful dobro. Nekam čudno ti zateguje headset gor, vseeno se je treba pazit, da se ti kabel preveč ne zavije, itd. Mi je quest2 z Virtual Desktop vseeno najbolj ljuba varjanta za večino iger.
 9. gorkyporky

  COVID-19

  IMO mal pogumna teorija, glede na to da poznam primer, kjer sta starša normalno prebolela bolezen, sin (zdrav) pa moral v bolnico.
 10. Tega maš na netu polno, sam pogoogla family tree generator. Če pa hočeš neko lepo zadevo, boš pa pomojem najlažje naredil sam, ker te online generatorji niso najbolj lični. Sicer pa pri meni vsi odpovejo, ker sta star ata in njegov brat poročila dve sestre, in očitno je to nekej nepojemljivega za sprogramirat
 11. Evo končno sem ugriznil v metek, in si zrihtal tole. Moram reči da sem kar impresioniran, dejansko se da navigirat samo z opazovanjem cest in vasi. Odletel sem iz brnika do doma in nazaj bp. Škoda edino da v VR šteka ko prasica.
 12. gorkyporky

  Dieta

  @Galaksija tle nikoli ne upam predvidevat kaj je šala in kaj ne. Se pa posipam s pepelom, najlepša hvala za sliko boljše kvalitete, vendar sem na mojo čustveno navezan.
 13. gorkyporky

  Dieta

  Tisto je edgy riskanka, rajš ne jemljem življenskih lekcij iz tega. Also, slika je iz tega. Za avatar je dost dobra. http://shrani.si/f/A/HE/2pjcdbMW/beebo-2.jpg
 14. gorkyporky

  Dieta

  Uh, zakaj pa ni mgoče da si vegan in zraven še ne kupuješ vsako leto novega iphona? Na splošno je tole glup argument, ampak ok.
 15. gorkyporky

  Rog pada

  Dobesedno vsak prepoznaven glasbenik ali umetnik v slovenijo je svojo pot začel v podobnih prostorih. Itak 99% jih ne prileze dalje od roga/metelkove/unterhunda/kotlovnice/subarti, ampak če nimaš teh prostorov, da razvijaš underground sceno, potem tudi tist 1% ki ima šanso uspet, nima priložnosti sploh začet. Kar se mednarodne prepoznavnosti tiče, mi na misel pride Noctiferia in WIthin destruction, oboji začeli z koncerti po takih beznicah. V drugih žanrih se ne gibam zares, tako da ne vem kako so kej uspešni.
×
×
 • Ustvari novo...