Skoči na vsebino

Tenshius

Rumeni jak
 • Število vsebin

  7
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu Tenshius

 • Stopnja
  seljak s sedmimi sporočili in sifilisom

Nedavni obiski profila

131 ogledov profila
 1. Gotovo jih bo fasal po p.... Netopirji so zaščitene živali. http://www.sdpvn-drustvo.si/varstvo.html
 2. Iščem naslov arkadnega špila, ki je bil začetkom 90ih na enem izmed avtomatov pod tribuno kopališča Kodeljevo. Igra je bila verzija Arkanoida, a "lopar" je v bistvu nad glavo držal en možicelj. Imel je možnost pobirati power-upe, ki so raztegnili lopar, igra pa je imela tudi možnost multiplayerja, saj sta hkrati lahko igrala dva, vsak s svojim možicljem. Če se kdo od starih mačkov morda spomni...
 3. Točno tako. Na My Nintendo odstraniš plačilne metode ter zamenjaš uporabniško ime in e-mail. Postopek terja minuto ali dve. Dvomim pa, da obstaja kak bolj sofisticiran način, saj Nintendo uradno ne dovoli trejdanja računov.
 4. Vezane so na račun. Jaz sem ob prodaji konzole naredil tudi prenos računa, da je kupec dobil tudi vse digitalne naslove ter kar je še ostalo od naročnine za online.
 5. Beneath a steel sky dobiva uradno nadaljevanje: Beyond a steel sky gameplay Sam imam mešane občutke. V klasičnih avanturah je bilo ogromno prehajanja med mnogimi lokacijami, ko si iskal rešitve za uganke. Če bo treba dejansko hodit v 3D med njimi, bom tole verjetno kar izpustil.
×
×
 • Ustvari novo...