Skoči na vsebino

shure

Vesoljc
 • Število vsebin

  826
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Vse objave od shure

 1. Ne pozabit na novih 6 izvršnih odredb (kakšen je naš pravilen izraz?) za omejitev dostopa do orožja, ki naj bi jih sprejel. V času Trumpa naj bi se tega posluževali samo diktatorji, zdaj pa temu mediji ploskajo.
 2. shure

  Naša mala greznica #9

  Kako so zdajle okradli PSG. Ni bilo govora o ofsajdu.
 3. Končal God of War, poleg zanimive zgodbe in likov (Mimir ) mi bo najbolj ostala v spominu grafika. Kako je to lep špil... Sem začel The last of us, pa ne vem, če bom naprej igral. Prekleti zombiji, to mi je res najbolj neumna tematika v špilih. Igralnost mi je OK, zgodba tudi vleče, mogoče bom šel lahko mimo zombijev.
 4. Kje so vsi tisti z bom šel spomladi lepo v trgovino in vzel s police kjer se prah nabira?
 5. shure

  Naša mala greznica #9

  Messiju se je kar roka tresla...
 6. shure

  Naša mala greznica #9

  Tole bo/je tako posilstvo...
 7. shure

  Cestna golazen

  Direkt za njima.
 8. 4 mrtvi v mass shootingu, med njimi otrok, ampak strelec ni belec, nekje peta novica na CCN-u. Sojenje "morilcu" Floyda prva novica in deset člankov na to temo. Non-biased.
 9. GoW - se počasi približujem koncu, me je malo minilo sedaj, ampak bi rad končal pred HzD. Menjava orožja je dobra stvar, ker sekira postane dolgočasna po določenem času. The Witness - ni kaj za povedati, masterpiece. Poskušam narediti laser per session Desert ruins mi je eden izmed najboljših delov, ko obračam glavo na vse strani, da bi se senca premaknila na pravo mesto, pa se noče svinja.
 10. shure

  COVID-19

  Ne, samo se bo pa verjetno spet povečalo število okužb in ostali, ki se ne obnašamo tako bomo zaprti do maja. Pa ne pravim, da ne smeš iz bajte, ni pa treba naredit žurke za 50 ljudi.
 11. shure

  COVID-19

  Ukrepi ne vplivajo, ker se jih ljudje ne držijo več, kar niti ni čudno. Dve bajti stran v torek 50-letnica, mlaj postavljen, harmonika, plesalo se je vsaj do 23h ko sem šel spat (ne, nisem bil tam). Ob 21h so imeli še ognjemet.
 12. shure

  COVID-19

  Verjetno niso bili objavljeni v uradnem listu.
 13. Ne, sej to sem napisal, da ladje nisem končal. Ostalo pomoje sem. Bom pa zdaj.
 14. The Witness! Sem preigral na PC-ju že kmalu po izidu, edino takrat ni mi uspelo narediti ladje oz. sem prej izgubil voljo. Škoda je, da se še vedno spomnim precej ugank in ni tistega zadovoljstva kot prvič. Sem zelo hitro prižgal prvi laser, bom vseeno nadaljeval.
 15. shure

  COVID-19

  Post Brexit, pa še vedno sesujejo celo Evropo.
 16. shure

  COVID-19

  https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats#daily-comparison-chart (klik na Testi: PCR) Lepo nabijamo število testov, še čez vikend jih ene 5000 dnevno, da bomo prišli do rdeče faze.
 17. The Witness Sem že na PC-ju obrnil, ampak me je res mikalo še enkrat začeti z igranjem. Najbolj me veseli tole:
 18. Vame je nazadnje med tekom skočil pes, ki ni bil ravno čivava. Ni ravno zabavna izkušnja, ko se zakadi vate in te naskoči. S tem, da sem se ustavil 20 metrov pred lastnico, ko je bil pes še 20 metrov naprej in ji rekel, če lahko prosim prime psa. Seveda je pes ni niti slučajno ubogal in se mimo nje zakadil vame. Njen komentar je bil, da ne bo nič naredil, samo malo bom umazan. Fino
 19. shure

  Rog pada

  Tole me spominja na kak outpost v Stalkerju ali Falloutu.
×
×
 • Ustvari novo...