Skoči na vsebino

Tuna

Rumeni jak
  • Število vsebin

    22
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

4 Jogurt

Več o članu Tuna

  • Butast stavek
    Želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Nobenga nasilja ni, pepe, samo ljudje izražajo svoj glas. Janša in kompanija bojo vladal dokler bojo sami želeli (tj. največ do prihodnjih volitev), nihče jih ne bo fizično odstavil. Če pa je par transparentov preveč za njihove dušice pol pa ka čmo.
  2. Sej mu ne bomo vzeli tega dosežka, lah mu celo damo plaketo "1/10 slovencev je volila za njega" Če bodo on in njegovi izdajalski koalicijski partnerji zdržali pritisk ljudi in medijev in mu ne bo vseskup razpadlo kot ponavadi, dobr zanj
  3. Pol nej si jo pa v Avstriji postavjo če je tok super za ljudi, ne rabjo bit taki altruisti do Slovenije
  4. Boris Tomašič v oddaji Kdo vam laže: “A je res vaš cilj naredit tako piz***ijo, da se bo zgodilo to, kar se je Stamboliču? Bog ne daj, ker potem bo pa res vojna. Samo tokrat boste izgubili.” Fantazira o reprizi partizanov vs domobrancev, pol bo pa spet jok nadaljnih 50 let
  5. Shiat, to bi bla najbolj neizenačena državljanska vojna vseh časov.
  6. A sploh zna še kej drucga ko jokat in užaljeno žalit ta naš Janša
  7. Vsak bedak lahko preživi v zasebnem sektorju, ker kapitalisti krvavo potrebujejo delovno živino. Tudi najslabši delavci obstanejo, razumem pa da ti, kot izredno nesposoben človek, čutiš določen pritisk in negotovost in to projeciraš na širšo populacijo.
  8. Ta vlada je anomalija, ki je nastala preko izdaje volilcev dveh strank, in ne volja ljudstva in bo kmalu zrušena s strani le-tega. Ekonomsko tudi niso neoliberalci tako da pipic ne bojo preveč zapirali, mogoče bojo samo probali hitro (dokler imajo še čas) odpreti še kakšno, ki bo odgovarjala njihovim partikularnim interesom.
  9. Javna sredstva prihajajo od javnosti. Sredstva seveda mora nekdo ustvariti, tj. hrano mora nekdo proizvesti, hiše mora nekdo zgraditi, šolarje mora nekdo učiti, zakone mora nekdo pisati, itn. Za nič od tega ni potreben papirček: denar, to je zgolj tokenček ki si ga zaenkrat podajamo sem ter tja in ki ga nekateri zlorabljate za uničevanje dejanskih sredstev in surovin, s katerimi si jačate delež tega papirja napram drugim. Kar lepo se igrajte to igro, dokler smo jo pripravljeni še tolerirati.
  10. Nič hudega, ne rabijo se vsi strinjati. Moč ljudstva je tista ki v končni fazi določa kako bo in to kar sedaj gledaš ni niti približno our final form. Tako da uživaj v svojih lažnih kapitalističnih sanjah dokler lahko.
  11. Janša ni sposoben nadvlade in diktature, tako da mu ljudje laskajo ko ga takole opisujejo. Si pa želi in poizkuša na vso moč.
  12. Plačuje država, torej ljudje, preko družbenega dogovora, da ima naše delo vrednost za skupnost. Plačuje se v obliki denarja, ki ga tiska centralna banka. Zasebni sektor ne plačuje ničesar, niti centa še nisem dobil od njega. Pobrani davki ne plačujejo nikogar, gre kot rečeno zgolj za omejitev, da ne naredite preveč škode. Komot gremo lahko na državna podjetja in namesto denarja dobivamo bone za hrano, stanovanja in internet, vi si pa lahko s svojim denarjem, ki ga ne bo nihče več hotel brišete solze. Državljani kvečjemu omogočamo vas, da vam dopuščamo da lahko več kot 50% dobička namenjate kontinuiranemu izčrpavanju države in krepljenju svoje moči. Tako da previdno.
  13. Denar ustvarja tiskarna denarja, pridobiš pa si lahko delež teh papirčkov na različne načine: preko mezdnega udinjanja v podjetjih, ki izčrpavajo svet, preko mezdnega udinjanja v podjetjih, ki ne izčrpavajo sveta, preko oddaje vloge za socialno pomoč, preko ilegalne prodaje drog in orožja, preko dela za javno dobro v javni službi, preko darila s strani babice, itn. Sam sem izbral delo za javno dobro v državni službi.
  14. Tuna

    Pravosodje

    Škandal je v kontekstu širše manipulacije SDS-ja, da ustvari o Sloveniji sliko, kjer so oni žrtve sodstva, medijev, stricev iz ozadja, vseprisotnih komunističnih lovk. itn. Implikacija takih in podobnih depeš je tudi da so oni lahko odrešitelji tega stanja. To kar piše je nerelevantno, morš gledat Logarjev namen, ki se skriva za dobesednim. SDS ne želi dejansko izboljšati pravičnosti v Sloveniji, njihov namen je zgolj krepljenje zgoraj omenjenega imidža in taki dobronamerni avtisti ki se trudite neki "technically ma prov" pametovat sam postavljate barikade pred resnico
  15. Pravo vprašanje ni kdo je alternativa Janezu (vsi so jači od njega), ampak kdo je najboljši izmed te revščine ki jo imamo na voljo
×
×
  • Ustvari novo...