Skoči na vsebino

Holob na strehi [15. vlada RS]


Priporočeni prispevki

Hernier reče pred 1 uro:

Majkemi kera faca ta Počivalšek, tipu ne bi zaupal psa v varstvo, ker bi ga pomoje prodal za konzervo doručaka, mi pa smo ga imeli za gospodarskega ministra :avadodo: 

to mi deli

 

ena zaplankana ljubljanska čistilka. aja pardon učiteljica bo sodila o tipu, ki je bil minister tako pod njej ljubim levim polom kakor njej ne ljubim desnim polom. pa itak da sodi samo po tem, kar ji povedo njej ljubi mediji

 

samoupravljanje moje sanje, lp z Lublane

 

uredilo bitje ChAiN
Povezava do prispevka
ChAiN reče pred 4 minutami:

to mi deli

 

ena zaplankana ljubljanska čistilka. aja pardon učiteljica bo sodila o tipu, ki je bil minister tako pod njej ljubim levim polom kakor njej ne ljubim desnim polom

 

samoupravljanje moje sanje, lp z Lublane

Če te moti pljuvanje "levega" pola nad Počivalškom, predlagam kakšne članke na Nova24, so imeli marsikaj za povedat o njem, preden je postal mesija slovenskega gospodarstva:

 

Poglejte ta video: Nervozen Počivalšek ni vedel, da je Špela Kučan hči Milana Kučana

Bo Počivalšek končno pojasnil, kaj se plete med njim in Kučanovo Špelo?

Kaj sta si spet izmislila lažniva k…..a Cerar in Počivalšek?

Tako ministrstvo za gospodarstvo uničuje male lesarje

[VIDEO] En minister lagal, drugi pa podal najbolj bizarne razloge, zakaj je ta vlada dobra za gospodarstvo

Reševanje vojaka Zdravka in tovarišice Milojke

Kaj počne Počivalšek, ko ne vleče nesmiselnih kadrovskih potez? Koketira z Rusi.

Razkrivamo, kje je minister Počivalšek lagal in kaj je prikrival glede svojega odnosa s Špelo Kučan

Minister Počivalšek se bo na račun davkoplačevalcev odpravil v Avstralijo in na Novo Zelandijo

ARSO klonil pod hudimi pritiski ministra Počivalška in izdal soglasje za gradnjo Magne Steyr 

Magna odpušča! Obljube Počivalška in Cerarja so se izkazale za lažne!

Minister Počivalšek ne namerava izpolniti predvolilne obljube malemu gospodarstvu

Bo minister Počivalšek uspel pojasniti, zakaj je Slovenija ena izmed redkih držav podjetjem prodaje preko Amazona?

  • Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 6
Povezava do prispevka
svit reče pred 23 urami:

Kakšen meltdown zaradi Levice v vladi :worship:. A to da smo imeli fašistično SDS in kolaborantsko lažnivo NSI, ki je po nekem čudnem naključju tukaj tretirana kot "zaupanja vredna koalicijska partnerka", pa nobenega ogorčenja... SDS se vsaj ne pretvarja, da so pač takšni kakršni so, medtem pa NSI pridiga krščansko moralo drugim, sami pa se stalno lovijo na najbolj osnovnih zadevah. Pimpajo fasado, pod njo pa je vse gnilo:

- Podgoršek - modelu ni nič nenavadnega da mu drugi plačajo bivanje v Hotelu, ko ga ujamejo se brez problema zlaže in potem navidezno odstopi dva dni pred volitvami. Lažnivec.

- Tonin - model se najprej gladko zlaže v kamero (primer Podgoršek), nato naslednji dan obrne ploščo (ker so volitve blizu) in poudarja brezvezni odstop kot neko vrlino, ki jo gojijo v stranki. Molčal je in aktivno je sodelovali pri divjanju vlade v odhajanju v preteklih dveh letih. Dvoličnež da mu ni para.

- Vrtovec - jaz nič ne vem o kakršnih koli menjavah v slovenski energetiki, samo kot po čudežu so na "izpraznjena" mesta sedli dečki iz NSI-ja. Hvali se z dosežki preteklih vlad. Dvoličnež.

- Cigler Kralj - človek, ki se je med pandemijo (na katero ni med svojim mandatom pripravil DSO-je) hvalil, da so povečali število prostih postelj v DSO-jih. Hkrati pa mu ni bilo težko "zrihtati" dodatnega državnega denarja za medij, katerega lastnik je bil pred prevzemom ministrske funkcije. Dvoličnež.

 

Sama stranka NSI se predstavlja kot zaščitnica ubogih (dohodninska reforma), ki da bo vsem zvišala plače (siromakom prgišče evrov, tistim nad 4000 EUR mesečnega dohodka pa par tisoč več), po drugi strani pa zagovarjajo ukrepe, ki bodo najbolj prizadele nižje sloje (organizacija zdravstva po ameriškem modelu). Siromaki bodo sicer dobili par evrov višjo plačo, plačali pa bodo bistveno več za "državne storitve" (šolstvo, zdravstvo...).

 

Modus operandi te stranke je "glej kaj govorim in ne kaj delam" - manj so krščanski od Levice, pa čeprav je Levica ateistična.

In kaj še zdaj berem, da na neki seji niso bili sklepčni in se ne morejo seznanit z odstopom?

 

BuDi reče pred 17 urami:

A ni rekel, da so krizni ukrepi JJ škodljivi bonbončki? En bonbonček se ukine pa je "nagajanje".

Sam mi je kar kul tale retorika. JJ ne bo šparal krivit Goloba za stvari in tule mu Golob že mal nazaj meče :D 

Povezava do prispevka
svit reče pred 23 urami:

Kakšen meltdown zaradi Levice v vladi :worship:

Ljudje, ki doživljajo meltdown zaradi Levice v vladi, želijo koalicijo diskreditirat že vnaprej. Koliko je bilo twittov v slogu "če bo Golob pameten, bo šel v koalicijo s SD in NSi (lol)" — sam sem jih videl kar nekaj. Mislim, da ta sentiment ljudi, kao ironiziranje Levice v koaliciji, dejansko kaže kako ogromen vpliv ima na oblikovanje javnega mnenja v državi desnica. 

 

Ampak Levica dela nekaj precej presenetljivega, oni dejansko stopajo v vlado. Danes zjutraj sem nekje bral nek včerajšnji post-pogajanja intervju z Mescem, kjer mu je novinar že želel neki sugestirat a la "to bo teška koalicija a a wink wink", pa mu je Mesec rekel, da ima v bistvu občutek, da bo dobra koalicija. Novinar je ponovno poskusil a la "a ste se že kaj skregal wink wink" in Mesec mu je spet zabil, da ne, da ni bilo nobenih zaostrovanj. Nice. 

 

Moram rečt, da imam presenetljivo dober občutek. Pred volitvami sem bil jako skeptičen, sploh ker so mi te sredinskoliberalni liki ala Golob precej nagonsko antipatični. Ampak močna koalicija Golob + SD + Levica pa je nekaj, pod kaj se pogojno lahko podpišem. Sicer niti približno ne privoščim tega, s čim se bo ta koalicija morala kmalu srečat aka totalna razštelanost javnih financ, kadrov in države nasploh, kar pač zapušča Janševa vlada v kombinaciji s korono in vojno v Ukrajini. Zaradi tega se bo stiskal zobe in koalicija bo morala požirat ogromno nezadovoljstva državljanov, tudi lastnih volilcev, ampak jebiga, nekih idealnih priložnosti ne bo, tudi Janševa vlada se je na začetku soočila z nerealno zagoneteno situacijo korone. Če nova koalicija tega ne bo morala prebost (seveda po možnosti ene 99 % bolj elegantno kot 14. vlada), potem bomo pa iskal naprej nove obraze :D

 

Anyway, vse skupaj se razvija v precej boljšo smer, kot sem pričakoval. Koalicija bo vsaj tako kaže dejansko prišla skozi, sedežev bo več kot dovolj za operativno in efektivno delo, pa v vladi bo dejansko ena vsaj približno trdno pozicionirana leva stranka. Ni slabo, idemo dalje.

  • Račka +1 2
  • Groot, ki sir je 1
Povezava do prispevka
gerozaver reče pred 21 urami:

Me zanima, kako se bo tole postaralo :D

 

Vrhovni_Plenum_OF reče pred 20 urami:

Zdaj vlada tukaj takšna šibkost, da je šansa.

 

colonel Tavington reče pred 20 urami:

Če GS odfura mandat brez kakih hudih afer, ni razloga da še kdo vol SD tbh

 

@gerozaver; moj občutek je, da pretirano konsolidiranje levo sredinskih strank ni pretirano dobra poteza. levi pol se kaj hitro lahko znajde pred podobnimi problemi, kot desni pol po vsakih volitvah - s kom sestavit vlado. :D

 

zdaj, ali zagrabit za once in a life time priložnost, ki jo opisuje @Vrhovni_Plenum_OF

uredilo bitje hawa meyta
Povezava do prispevka

(se opravičujem, ampak enostavno ne morem editirat zgornjega posta :D)

 

...torej, ali zagrabit to priliko in posrkat vase razdrobljeno in od poraza zgrogirano levo sredino, ali tvegat to, kar napoveduje @colonel Tavington in vse upe polagat v 400k+ glasov na naslednjih volitvah in upat, da bo še en sorodni politični partner dovolj za udobno večino v parlamentu.

 

osebno se na takšno količino glasov na naslednjih volitvah absolutno ne bi zanašal, minimalno mora bit vsaj še en partner z 12%+ podpore, pa še to si potem prepuščen na nemilost političnega koalicijskega dribljanja.

uredilo bitje hawa meyta
Povezava do prispevka

S stališča SDS-a, Janeza in Orbana, je močna levo sredinska koalicija na oblasti v Sloveniji nekaj najslabšega, kar se lahko zgodi. In če se dan po jutru pozna, bo upam Janez drgniti opozicijo vsaj osem let, ker vse kaže, da od mrtvih vstaja "dobra stara" LDS z inkarnacijo Drnovška. Osem ali več let ždeti v opoziciji pa zna posušiti strankarske vire financiranja in prekiniti udobne finančne tokove, ki so si jih naštimali zdaj v zadnjih dveh letih. Madžarski financer pa tudi ne bo čakal z vračilom investicije toliko let. Zna biti kar huda recesija...

 

Sam tudi upam, da končno pride v SDS-u in tudi v NSi-ju do obračuna s preteklostjo in obstoječo kulturo, ki je trenutno prisotna v obeh strankah. Da se malo vprašajo sami sebe ali je res higienično da imajo istega predsednika stranke že 30 let, da cilj opravičuje sredstva in ali je komunikacija, ki jo furajo na twitterju res primerna resne stranke, ki si želi voditi Slovenijo.

 

V tem obdobju stabilne levo-sredinske vlade upam da SDS spektakularno implodira (tako kot je krahnila LDS) in da na površje izplava kakšen bolj normalen desno-sredinski predsednik stranke in nova sodobna desno-sredinska stranka. 

 

Ne pa da imamo volilci izbiro levo (Levica), levo-sredinsko (SD), sredinsko (GS), skrajno desnico (SDS), katoliško desnico (NSi) in skrajno, skrajno desne spačke (DOM)...

uredilo bitje svit
Povezava do prispevka
Vrhovni_Plenum_OF reče pred 3 minutami:

LDS Drnovšek je še stalno uspela sestavit vlado. Zakaj ne bi Golop.

 

...ker je SLS izkazovala neko pripravljenost (politično oportunističnost) za sodelovanje. kdo iz desne sredine bo šel danes v vlado z levo sredinsko stranko? jaz take stranke ne vidim.:D

Povezava do prispevka

V SD-ju pa poka :D Najprej odstop Pikala in ost v Fajonovo, zdaj ima probleme Dominika Švarc Pipan (druga podpresednica).

 

https://www.rtvslo.si/slovenija/dominika-svarc-pipan-noz-v-hrbet-iz-lastnih-vrst/626191

 

Navedek

Podpredsednici SD-ja Dominiki Švarc Pipan so nekateri očitali, da se je o ministrski funkciji pogovarjala mimo stranke.

 

...

 

Ob tem se je v zapisu vprašala: "Do kod se bo šlo, da bi se z lansiranjem laži umazalo moje ime in ugled? In to nekateri iz lastne stranke." Poudarila je "natolcevanja", da je delala v obrambi vojnih zločincev, "a sama sem bila tožilka, to je lahko preverljivo dejstvo". Dodala je tudi, da proti njej ni mogoče najti nobene resnične afere in nobenega nepoštenega spodrsljaja.

 

"Je pa globoko žalostno, kam vodi sla po moči in to od ljudi v isti stranki, ljudi, ki bi morali biti ekipa. Ni razočaranje, ker to je del politike. Mešetarjenje in nož v hrbet znotraj lastnih vrst," je zapisala in dodala, da tega dela politike nikoli ne bo sprejela in tolerirala.

 

Sicer je to že stara zgodba, Nora24:

https://nova24tv.si/slovenija/politika/nemoralno-do-obisti-odvetniska-pisarna-dominike-svarc-pipan-zagovarjala-vojnega-zlocinca-karadzica-in-ga-kovala-v-zvezde-zdaj-bo-drzavna-sekretarka-na-ministrstvu-za-pravosodje/

 

Bojan Požar:

“Če bo Dominika Švarc Pipan, na politični sceni ljubkovalno imenovana tudi “čaplja”, pač zaradi visoke rasti in vitke postave, res postala nova slovenska ministrica za pravosodje, bi to lahko doživelo čisto posebne stranske učinke, beri: ostre odzive medijev iz Bosne in Hercegovine. Dominika Švarc Pipan namreč slovi tudi po tem, da je po končanem pripravništvu na tožilstvu v Haagu pristala v odvetniški pisarni, ki je pred haaškim sodiščem za vojne zločine v bivši Jugoslaviji branila srbska klavca Radovana Karadžića in Momčila Krajišnika.”

 

Bosanski mediji

Kandidatka-za-pravosodno-ministrico-Svar

 

:rofl::rofl::rofl:

uredilo bitje tyne
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
svit reče pred 16 urami:

S stališča SDS-a, Janeza in Orbana, je močna levo sredinska koalicija na oblasti v Sloveniji nekaj najslabšega, kar se lahko zgodi. In če se dan po jutru pozna, bo upam Janez drgniti opozicijo vsaj osem let, ker vse kaže, da od mrtvih vstaja "dobra stara" LDS z inkarnacijo Drnovška. Osem ali več let ždeti v opoziciji pa zna posušiti strankarske vire financiranja in prekiniti udobne finančne tokove, ki so si jih naštimali zdaj v zadnjih dveh letih.

 

 

No, mislim,... toliko finančnih tokov, kot jih je imela LDS je nemogoče imeti, glede na to da je bila v stranki ali okoli nje večina slovenskih podjetnikov, ki so državna prevzeli podjetja z zastavo podjetja.

Povezava do prispevka

Slovenci so se spet odločili za korupcijo in mafijsko državo, saj človek ne more verjet :avadodo:  Se že veselimo bleščeče prihodnosti, polne stanovanj, NGOjev in podpore Putinu. 

 

Ampak pokora za vse prihaja. Kdor ni oddal svojega glasu levičarskemu vesolju, trpi zaradi nerazumnosti in nespametnosti tistih, ki niti z želodcem niso več sposobni razmišljati, ampak so samo žolčno proti demokratičnim pomladnim strankam. Zdaj bodo njihovi mediji, kolikor dolgo je mogoče, skrivali dejstva: veliko denarja za brezkoristne nevladnike (do zdaj je bilo tega tristo milijonov, zdaj ga bo še več); ogromno svetovalnih pogodb, ki ne bodo prinašale ne šol ne cest ne druge infrastrukture; proračunski deficit in bratuškovsko zadolževanje za vsako, visoko, ceno; nenehno politično kadrovanje; čistke v državni upravi; monopolizacijo in celo privatizacijo državne srebrnine (bodite pozorni na energetiko). Vse to pa pripelje do višjih davkov. Bravo, čestitke.

 

Hecno je, kako fanatično večina Slovencev želi korupcijo, mafijsko državo, torej hitro bogatenje. Dvomim, da boste čez štiri leta razumeli, kaj ste naredili, ko boste v svojih lastnih žepih čutili pomanjkanje. Slovenci ste izvolili več države in manj osebne odgovornosti. Volili ste torej socializem, ki pa vedno zahteva tudi enoumje in diktaturo/totalitarizem. In kar ste volili, to bomo zdaj "uživali".

 

Boj za svobodo v času po Svobodi ne bo lahek. Vendar je ta boj vreden, da se bije, in ne morete nam ga preprečiti. Zato je vedno možnost, da ljudje spoznate, da če hočete biti in ostati svobodni, morate proč od ponosnih dedičev zločinske KPS v svobodo, ki jo je Slovenija pridobila pred tremi desetletji in so nam jo izprosili in plačali številni mučenci med revolucijo. 

  • Trol 6
  • Nekul -1 2
  • Groot, ki sir je 1
  • Za crknit smešno +1 4
Povezava do prispevka
Death reče pred 40 minutami:

No, mislim,... toliko finančnih tokov, kot jih je imela LDS je nemogoče imeti, glede na to da je bila v stranki ali okoli nje večina slovenskih podjetnikov, ki so državna prevzeli podjetja z zastavo podjetja.

Da. LDS je imela veliko finančnih tokov. SDS jih trenutno ima, vprašanje pa je koliko jih bo še imela čez 8 ali več let. Tudi najbolj zvesti kameradi se v tako dolgi dobi spremenijo in zamenjajo "gospodarja"...

Povezava do prispevka
ERZENluka reče pred 2 minutama:

Boj za svobodo v času po Svobodi ne bo lahek. Vendar je ta boj vreden, da se bije, in ne morete nam ga preprečiti. Zato je vedno možnost, da ljudje spoznate, da če hočete biti in ostati svobodni, morate proč od ponosnih dedičev zločinske KPS v svobodo, ki jo je Slovenija pridobila pred tremi desetletji in so nam jo izprosili in plačali številni mučenci med revolucijo. 

Noben vam ne bo preprečeval boja za svobodo lmao, ne bo več Hojsa, da bi se zalivalo in preganjalo protestnike

 

Ampak vaši boji za svobodo zgledajo precej žalostno. Se spomnim protesta Zbora za republiko s pretežno 70+ let starimi udeleženci in pasijonske igre "Janez gre v zapor"

 

A ti ljudje bodo izborili svobodo? Dedki, ki sanjajo o udbi, globoki državi in Kučanu?

Ki so somehow prepričani, da je Kučan ostarel, senilen, dementen, niti v avto ne zna sesti na pravem mestu in zmedeno odgovarja na vprašanja, sam hkrati je pa marvel villain mastermind, ki zarotniško upravlja globoko državo po celi Evropi?

Ki so prepričani, da so leve stranke skregane, neefektivne, najbolj nesposobne v državi, ampak kljub temu jim nekako uspe nadzorovat in ugrabit celotno državo?

Ki so prepričani, da leve stranke ne bodo uspele končati enega leta mandata v vladi, a hkrati so se uspele med sabo dogovorit, da bodo pobijale volilce SDS po državi? 

Ljudje, ki sanjajo o levih političnih podzemljih, kulturnemu marksizmu, Sorosu, ugrabljenih volitvah etc.? 

 

Oprosti, ampak te ljudje rabijo predvsem en konkreten reality check, ne pa boja za svobodo. 

  • Račka +1 3
  • Na jagodo +1 6
Povezava do prispevka
Hernier reče pred 3 minutami:

Noben vam ne bo preprečeval boja za svobodo lmao, ne bo več Hojsa, da bi se zalivalo in preganjalo protestnike

Razen če protestira OPS, kjer potem "Vsi so Marcel" prosijo policijo, da ukrepa in jih prežene iz javne površine, ker se počutijo ogrožene.

uredilo bitje BuDi
Povezava do prispevka
BuDi reče pred 17 minutami:

Razen če protestira OPS, kjer potem "Vsi so Marcel" prosijo policijo, da ukrepa in jih prežene iz javne površine, ker se počutijo ogrožene.

Tudi če bi za to prosili policijo, slednja kot prvo očitno ni ukrepala, kot drugo pa so se očitno upravičeno počutili ogrožene, glede na to, da je Troha potem raidal RTV

 

Foto: MMC RTV SLO/Ergyn Žjeći

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 24 minutami:

Noben vam ne bo preprečeval boja za svobodo lmao, ne bo več Hojsa, da bi se zalivalo in preganjalo protestnike

 

Ampak vaši boji za svobodo zgledajo precej žalostno. Se spomnim protesta Zbora za republiko s pretežno 70+ let starimi udeleženci in pasijonske igre "Janez gre v zapor"

 

A ti ljudje bodo izborili svobodo? Dedki, ki sanjajo o udbi, globoki državi in Kučanu?

Ki so somehow prepričani, da je Kučan ostarel, senilen, dementen, niti v avto ne zna sesti na pravem mestu in zmedeno odgovarja na vprašanja, sam hkrati je pa marvel villain mastermind, ki zarotniško upravlja globoko državo po celi Evropi?

Ki so prepričani, da so leve stranke skregane, neefektivne, najbolj nesposobne v državi, ampak kljub temu jim nekako uspe nadzorovat in ugrabit celotno državo?

Ki so prepričani, da leve stranke ne bodo uspele končati enega leta mandata v vladi, a hkrati so se uspele med sabo dogovorit, da bodo pobijale volilce SDS po državi? 

Ljudje, ki sanjajo o levih političnih podzemljih, kulturnemu marksizmu, Sorosu, ugrabljenih volitvah etc.? 

 

Oprosti, ampak te ljudje rabijo predvsem en konkreten reality check, ne pa boja za svobodo. 

Dosedanjo vlado (in, kar je zelo pomembno, njene podpornike, volivce) so ( Mladina, Delo, Dnevnik, Večer, RTV SLO, POP TV, Odlazkovi: Necenzurirano, Svet24, Reporter, radijska mreža itd.) besno napadali vsak dan, pa karkoli bi storila, tudi proti epidemiji. Rezultati so bili odlični, tudi zunanjepolitični, javnosti pa lažno prikazani kot najslabše od najslabšega.

In ko so na nacionalni TV končno dobili več besede novinarji/novinarke prepričanj bližje slovenski pomladi in tradicionalnim zahodnim vrednotam in usmeritvam, je med levo sceno omreženosti novinarstva s FDV in levo politiko nastal pravi vihar, češ to pa ne. Nacionalna RTV je njihova, ker jih je jebeno več in vedo tudi za vse, ki niso njihovi. Če bi bili pred 80 leti, bi jih (nas, ki ne pristajamo na takšne stvari) kar pobili.

Ne bomo pustili, da se bo pobijalo ljudi kot zajce. Nismo Venezuela. Komunizem je v Evropi propadel. Smo del EU in NATA. In ne bomo dopustili, da bi nas revolucionarna levica ( sicer paradoksno povezana s kapitalom pajdaških, tudi kriminalnih mrež) še kdaj terorizirala!

  • Trol 2
  • Nekul -1 1
  • Solzice 2
  • Ne me jebat 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
ERZENluka reče pred 4 minutami:

Ne bomo pustili, da se bo pobijalo ljudi kot zajce. Nismo Venezuela. Komunizem je v Evropi propadel. Smo del EU in NATA. In ne bomo dopustili, da bi nas revolucionarna levica ( sicer paradoksno povezana s kapitalom pajdaških, tudi kriminalnih mrež) še kdaj terorizirala!

Model, noben vas ne bo pobijal in vas ne misli pobijat, nehi živet v looney tunes.

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 7 minutami:

Model, noben vas ne bo pobijal in vas ne misli pobijat, nehi živet v looney tunes.

Ljubi kolega, potem verjetno nisi spremljal trde levičarske retorike proti NATU in tudi EU v zadnjih letih? In nedvomno lahko z izdatno medijsko manipulacijo uspejo izpeljati tako izstop iz NATA  kot EU. Mrbit se je nadalje razumno vprašati, kaj se dogaja v državah, ki niso del EU/NATA? To je moč spremljati trenutno v Ukrajini. Standard na nivoju Afrike, atentati, pobijanja, mučenja, morilske enote, pobijanje novinarjev, pobijanje ljudi, ki niso na pravi strani. 

  • Trol 2
  • Groot, ki sir je 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...