Skoči na vsebino

Pravkar pogledano

RAVE

Priporočeni prispevki

Kastor reče Dne, 13. 5. 2026 at 10:59:

Project Hail Mary - trudim se ne gledat trailerjev in si spoilat filmov, zato sem v tole uletel z malo drugačnimi pričakovanji in dobil zelo nice sproščujoč film o vesolju. Zelo nice/10

Film je o prijateljstvu, vesolje je samo setting.

Pogledal Moja grda polsestra, meni je bil kar dober.

uredilo bitje Heretik
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Marty Supreme

Mi je najslabši Safdie film do sedaj. Sicer še vedno zelo dober, pa hecno mi je, ker casting je najbrž najboljši do sedaj, seting je noro dobro narejen, glasba je noro dobra, obrtniško squeaky good, pa mi Timothee enostavno ne delivera dovolj, da bi bil živčen kot pri prejšnjih filmih in že se mi je malo vlekel, medtem ko prejšnji filmi so mi pa herc uspeli držati vedno na rdečem. Nimaš filinga, da gre vse vedno bolj v kurac, plus zaključi se preveč pozitivno :). Sicer Safdie zaključek, klasika in top, samo vseeno... še preveč optimistično :).

dobra 7/10.

Povezava do prispevka

Pogledal Sinners in One battle after another. Prvi mi je dokaj meh, razen delov z glasbo. In pa začetek, tm ko je narrator in kitara zraven. To me je spomnilo na Bastion, čisto enak vajb je bil.

One battle mi je bil veliko bolj všeč. Sean Penn in Benicio sta bla super, tud Beverly hills je bla kul, Leo pa bolj ok kot kaj drugega. Vseeno bi mu dal 7/8 od 10, Sinners pa ena dobra 6ka.

Povezava do prispevka

Project Hail Mary.

Glede na izrečeno in IMDB oceno, sem pričakoval več. Če primerjam z Interstellar, mi je neka poetičnost slednjega veliko bolj sedla, kot pa tale Guardians of the Galaxy vibe. Še vedno vredno ogleda, ampak 8.1 na IMDBju je pomoje pretirano.

Povezava do prispevka

Irreversible gledal prvič včeraj. Hud film, prvih 20min je 10/10. 

Mam pa en problem. V bistvu sta bila 2 filma, kjer zamujam z ogledom. Irreversible in še en, sem pa naslov pozabil. Vedel, sem da obstajata, ampak nekak se nisem spravil gledat. No, ta drugi mislim, da se gre o zenski ki je noseca in nekdo jih hoce otroka vzet/izrezat ven. Nekaj v tem smislu. 

Dajte mi naslov, lepo prosim.

Povezava do prispevka

Marty Supreme.

Po eni strani re kul film, bo drugi totalni meh. Dobro predstavi manični hustler um, samo po ogledu si exhausted (kar ni samo po sebi slabo) in vse skupaj se ti zdi več ali manj pointless. Kar te spet vrže v to, kako je verjetno živeti v konstantnem maničnem hustler ego-centričnem grindu. 

Vredno ogleda in hkrati ne.

Povezava do prispevka
Dog reče pred 1 uro:

Marty Supreme.

Po eni strani re kul film, bo drugi totalni meh. Dobro predstavi manični hustler um, samo po ogledu si exhausted (kar ni samo po sebi slabo) in vse skupaj se ti zdi več ali manj pointless. Kar te spet vrže v to, kako je verjetno živeti v konstantnem maničnem hustler ego-centričnem grindu. 

Vredno ogleda in hkrati ne.

Isto sem mislil po ogledu. Po eni strani objektivno dober film, po drugi strani pa nic nisem mel od tega filma. 

Povezava do prispevka

The Iron Lung (2026)

4/10 (6/10 ce vzamem v zakup da je Indie)

First act predolg

"Self-discovery" predolg

Konec wut?

Izjemen pacing problem. Ce bi bil pol ure krajsi bi pomojem bil okej. 

Razumem cemu izogib expositiona, mislim da razumem 2. act...

Ampak, ne vem, nisem razumel kaj tocno je film poskusal biti.

Razmisljam da grem pogledat Backrooms.

Povezava do prispevka

Sestra prisla iz diaspore kjer še ne predvajajo Obsession v kinih tko da sem še enkrat šel gledat. Film je še boljši drugič.

Manipulacija, poseg v psiho, izkoriščanje in sama tragedija je res vrhunsko prikazana. Kdorkoli tole gleda kot samo horor, zamuja ogromno. Inde je res odigrala neverjetno dobro in upam, da se ne bo zaklenila v krogu grozljivk, ker je odlicna igralka. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...