pocast Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 The order https://www.imdb.com/title/tt26625693/ No, to je bilo pa lepo presenečenje! Pa Jude Law tukaj raztura, prov vohal sem vse une prekajene čike 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 The Smashing Machine je "zunej" Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 The Long Walk Ni slab ampak končen vtis je bolj slab na račun slabe predstavitve ideje. Zakaj so se sploh vpisali? Ali so dejansko poznali posledice(verjetno ja), manjko tistega pristnega šoka v glavnem za pogledat je ker je film gledljiv ampak okus sam, če pričakuješ nekaj več sploh glede na to, da je stvar spisal King je malce meh. 6/10 Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 (urejano) kid666 reče pred 10 urami: The Smashing Machine je "zunej" Sem pogledal, noro kok brezvezen film. Edine kokr tok zanimive scene so z Emily Blunt. Prej nism vedu kdo je ta model in po filmu mi tut ni jasno zakaj je bil kao pomemben za sport. Na temo odvisnosti pa obstaja 100 drugih, boljsih filmov. A24 I am disappoint. 4. november 2025 uredilo bitje zasledovalec Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 border reče Dne, 26. 10. 2025 at 2:13: https://365.rtvslo.si/arhiv/tuji-filmi/175169078 https://www.imdb.com/title/tt20561198/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_BASTARDEN Zgodovinska drama z Madsom Mikkelsonom o težavnem naseljevanju prostrane danske pokrajine v 18. stoletju. IMDb RATING 7.7/10. Ocena meni primerna. Good shiet 2 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 zasledovalec reče pred 17 urami: Sem pogledal, noro kok brezvezen film. Edine kokr tok zanimive scene so z Emily Blunt. Prej nism vedu kdo je ta model in po filmu mi tut ni jasno zakaj je bil kao pomemben za sport. Na temo odvisnosti pa obstaja 100 drugih, boljsih filmov. A24 I am disappoint. a kak drug film od safdijev si že pogledu? Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 (urejano) kid666 reče pred 1 uro: a kak drug film od safdijev si že pogledu? Sam te mainstream (Uncut Gems, Good Time). Smashing Machine je bil pc kr nahypan, sploh kao The Rock performance v “resnem” filmu. Sam sej kokr gledam tut kritisko na koncu ni bil neki dobro sprejet. 5. november 2025 uredilo bitje zasledovalec 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Weapons mi je na pune dogajal, lih prav horroy mistery, potem pa vedno bolj comedy. Pa obožujem to podajanje zgodbe iz različnih zornih kotov. Na neumnosti niti nisem bil pozoren, ker liki ki jih spremljaš ne delajo velikih neumnosti. Razumem da so kapsi nespoti, ampak nikol niso v fokusu, ljudje ki jih spremljaš pa ubistvu nimajo debilnih pogovorov in delajo relativno smiselne stvari, vsaj za ta žanr. Great success imo, po ogledu sem imel mal podoben feeling kot po Substance. 1 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 The Substance: https://www.imdb.com/title/tt17526714/ Res dobra ideja same zasnove zgodbe Sem se pa med samimi kadri "preobrazb" počutil kar nelagodno... 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 Fak, zgleda res dober film: 4 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Black Phone 2 dogshit enka mi je sedla, tole pa ni blo ne 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Heidi reče pred 7 urami: Black Phone 2 dogshit enka mi je sedla, tole pa ni blo ne Enako. Od kje ima tole 6.4 oceno na imdb mi ni jasno, tole za 5 ni blo. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Jaz sem par dni nazaj prvic gledal Black phone 1. Ne vem, kar malo dolgocasen filmcek. Sicer ok, nic groznega, sam mi ni bil ne vem kolk woohoo carski Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 no dvojke se izogni 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Danes se gleda Frankenstein! 5 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 8. november 2025 Share Objavljeno 8. november 2025 Frankenstein 2025 5/10 uff po pravic res sm pričakoval več. potencial ogromen, realizacija in vse skupaj precej slabo. škoda. 1994 verzija z De Nirom je vsaj za mene razred zase. Mary Shelley's Frankenstein 1994 8/10 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 8. november 2025 Share Objavljeno 8. november 2025 Pogledal frankesteina 7/10 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 8. november 2025 Share Objavljeno 8. november 2025 Tud sam razmišljal o frankensteinu ampak nardil zasuk 180 in ponovno pogledal enega izmed svojih all time top 5. Gre za Shame/Sramota (2011). Dolga leta so minila odkar sem ga gledal prvič, ampak v drugo me ni nič manj “zadel v čustvo”. Depresija in zasvojenost so moje najljubše tematike, ta film pa oboje obravnava na svež način in v razredu zasvojenosti oz. OCD, ki ni splošno priznana kot taka na enak način kot npr. alkohol in droge. Vrhunska ideja in režija s strani Mcqueena, še boljša igra s strani Fassbenderja, ki je itak totaln virtuoz v svojem fohu. Ocena na imdb je močno prenizka, ampak zanimivo se vsi moji najljubši naslovi gibljejo okrog 7. Sam bi mu dal 9.9/10 (-0.1 edino na račun pomankljivega realizma na parih mestih). Sicer pa te ta film vrže v cel spekter čustev (čeprav vseskozi vladata underlying depresija/turobnost). Tudi glasbena podlaga se mi zdi perfektna. Zame osebno kultna klasika zadnjih petnajstih let. 1 Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 9. november 2025 Share Objavljeno 9. november 2025 Adriano reče pred 1 uro: Gre za Shame/Sramota (2011) thx, bo za pogledat priporocam Black Bag (2025). ni lih zdej cist v isto smer in predvsem ni bas depresiven, ima pa odlicnega Fassbenderja https://www.imdb.com/title/tt30988739/ Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 9. november 2025 Share Objavljeno 9. november 2025 Good Fortune - 5/10 : zgodba o nesposobnem angelu z dobrimi nameni, ki poskuša vsiliti veselje do življenja ljudem, ki delajo tri službe hkrati, pa vseeno ne zmorejo dostojno živeti. Čeprav naj bi bila komedija, je vsebina precej žalostna o družbeni neenakosti, izkoriščanju in ignoranci bogatih do mase ljudi, ki se komaj prebijajo skozi življenje. Keanu Reeves res ne zna igrati. Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 9. november 2025 Share Objavljeno 9. november 2025 atomic reče pred 18 urami: Pogledal frankesteina 7/10 Konec mi je bil kr malo tko. Prevec nahitro. Forgive me son I forgive you Gremo domov. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 9. november 2025 Share Objavljeno 9. november 2025 Caffrey reče pred 14 minutami: Konec mi je bil kr malo tko. Prevec nahitro. Forgive me son I forgive you Gremo domov. Ja men tud 1 Navedek Povezava do prispevka
_50centy_ Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 Ja se strinjam, dober in počasen build up. potem se je pa hiter zaključek, ki te pusti malo praznega. 7.5/10 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 @Adriano Shame je res odlicen film. 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 Mogoče bo to komu šokantno al pa celo komično ampak vedno bolj ko razmišljam katerih 5 filmov mi je pustilo najgloblji vtis bi seznam zgledal nekako takole: - Shame - Martyrs - 8 mile - Lost Highway - Her Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Vse razen 8 mile bi dal tudi jazst zelo visoko pri sebi. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Kakarotto reče pred 10 urami: Vse razen 8 mile bi dal tudi jazst zelo visoko pri sebi. zgleda nisi belček slovenček Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Ne vem kaj to pomeni. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.