Weraziel Objavljeno 28. oktober 2025 Share Objavljeno 28. oktober 2025 A k gledate Terminator 2, a probate pozabit da enka obstaja? Ker če najprej gledaš enko, je cela dvojka paradox za loop, ki ga je ustvarila enka - pravtako pa je T2 dosti bolj "feel good akcijski poletni hitič" kot enka. Če pozabiš da enka obstaja, potem je Terminator 2 10/10 izkušnja, prou kultno, topčina zadeva. Če pa ne, potem je pa treba totalno izklopit možgane kar za nekatere izmed avtistov tu pač ne bo šlo skozi. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 29. oktober 2025 Share Objavljeno 29. oktober 2025 Itak da pred 2ko gledas 1ko in ne vem tocno v cem je tu problem. Jaz sicer potem se 3ko. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 29. oktober 2025 Share Objavljeno 29. oktober 2025 Jaz vedno gledam akcijske filme zaradi zgodbe in mi gre ful na kurac, če kaj ne štima 1 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 30. oktober 2025 Share Objavljeno 30. oktober 2025 Enko moraš gledat prej, saj je dvojka posneta tako, da traja kar nekaj časa, preden izveš kdo je sploh kdo in da se Arnie izkaže kot goodguy. Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 30. oktober 2025 Share Objavljeno 30. oktober 2025 Nodi reče Dne, 24. 10. 2025 at 11:36: Točno tko, raje glejte Task, vem da ni isti žanr, samo veliko boljše brooo sm si pogledala ta Task in sploh ni primerjave, to je res low tier serija sej sama zgodba bi še imela potencial, če bi jo malo drugače izpeljali, pa kje d fak so najdli ta cast, en slabši igralec od drugega dobesedno laughable all the way prav čakaš in navijaš, da čimveč folka dobi shot v glavo, sploh ni več pomembno kdo, sam da grejo čimprej no sej, če je tebi bilo veliko boljše, ni panike, mamo pač drugačne okuse, sam men res ni bilo Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 One Battle After Another Zelo zabavne slabe tri ure. 7.5/10 Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 pa tako lep dan je bil slabo 5/10 Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Denis reče Dne, 1. 11. 2025 at 1:25: pa tako lep dan je bil slabo 5/10 Kvazi slasher brez scen benganja, Fak of. Boring za znoret. 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Castaway on the Moon(J. Kor.-2009) V glavnem zgaranega od življenja zjebanega Seulčana, ki se odloči vreči z mosta naplavi na otok na reki Han dejansko še vedno v Seulu ampak ker je otok prepovedan je tako sam odplavljen v središču civilizacije. No sam film sem si že enkrat ogledal in dejansko je zadeva še vedno fenomenalna za pogledati, dejanske težave "Korejcev", ki stavijo na imidž,digitalno življenje in sam preporod s tem ko mu je odrečeno vse to. Pa vključite še eno gospodično, ki živi svoje umetno življenje za štirimi stenami in ki na spletu igra svojo dvojnico, ki ustreza merilom družbe. Fenomenalno. 9/10 3 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Billy Elliot zelo všečno! 10/10 Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Relay (2024). Kul začetna premisa, naiven in luknjast plot. 6/10 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 The order https://www.imdb.com/title/tt26625693/ No, to je bilo pa lepo presenečenje! Pa Jude Law tukaj raztura, prov vohal sem vse une prekajene čike 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 The Smashing Machine je "zunej" Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 The Long Walk Ni slab ampak končen vtis je bolj slab na račun slabe predstavitve ideje. Zakaj so se sploh vpisali? Ali so dejansko poznali posledice(verjetno ja), manjko tistega pristnega šoka v glavnem za pogledat je ker je film gledljiv ampak okus sam, če pričakuješ nekaj več sploh glede na to, da je stvar spisal King je malce meh. 6/10 Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 (urejano) kid666 reče pred 10 urami: The Smashing Machine je "zunej" Sem pogledal, noro kok brezvezen film. Edine kokr tok zanimive scene so z Emily Blunt. Prej nism vedu kdo je ta model in po filmu mi tut ni jasno zakaj je bil kao pomemben za sport. Na temo odvisnosti pa obstaja 100 drugih, boljsih filmov. A24 I am disappoint. 4. november 2025 uredilo bitje zasledovalec Navedek Povezava do prispevka
Financed_by_CPC Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 border reče Dne, 26. 10. 2025 at 2:13: https://365.rtvslo.si/arhiv/tuji-filmi/175169078 https://www.imdb.com/title/tt20561198/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_BASTARDEN Zgodovinska drama z Madsom Mikkelsonom o težavnem naseljevanju prostrane danske pokrajine v 18. stoletju. IMDb RATING 7.7/10. Ocena meni primerna. Good shiet 2 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 zasledovalec reče pred 17 urami: Sem pogledal, noro kok brezvezen film. Edine kokr tok zanimive scene so z Emily Blunt. Prej nism vedu kdo je ta model in po filmu mi tut ni jasno zakaj je bil kao pomemben za sport. Na temo odvisnosti pa obstaja 100 drugih, boljsih filmov. A24 I am disappoint. a kak drug film od safdijev si že pogledu? Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 (urejano) kid666 reče pred 1 uro: a kak drug film od safdijev si že pogledu? Sam te mainstream (Uncut Gems, Good Time). Smashing Machine je bil pc kr nahypan, sploh kao The Rock performance v “resnem” filmu. Sam sej kokr gledam tut kritisko na koncu ni bil neki dobro sprejet. 5. november 2025 uredilo bitje zasledovalec 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Weapons mi je na pune dogajal, lih prav horroy mistery, potem pa vedno bolj comedy. Pa obožujem to podajanje zgodbe iz različnih zornih kotov. Na neumnosti niti nisem bil pozoren, ker liki ki jih spremljaš ne delajo velikih neumnosti. Razumem da so kapsi nespoti, ampak nikol niso v fokusu, ljudje ki jih spremljaš pa ubistvu nimajo debilnih pogovorov in delajo relativno smiselne stvari, vsaj za ta žanr. Great success imo, po ogledu sem imel mal podoben feeling kot po Substance. 1 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 The Substance: https://www.imdb.com/title/tt17526714/ Res dobra ideja same zasnove zgodbe Sem se pa med samimi kadri "preobrazb" počutil kar nelagodno... 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 Fak, zgleda res dober film: 4 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Black Phone 2 dogshit enka mi je sedla, tole pa ni blo ne 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Heidi reče pred 7 urami: Black Phone 2 dogshit enka mi je sedla, tole pa ni blo ne Enako. Od kje ima tole 6.4 oceno na imdb mi ni jasno, tole za 5 ni blo. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Jaz sem par dni nazaj prvic gledal Black phone 1. Ne vem, kar malo dolgocasen filmcek. Sicer ok, nic groznega, sam mi ni bil ne vem kolk woohoo carski Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 no dvojke se izogni 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Danes se gleda Frankenstein! 5 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 8. november 2025 Share Objavljeno 8. november 2025 Frankenstein 2025 5/10 uff po pravic res sm pričakoval več. potencial ogromen, realizacija in vse skupaj precej slabo. škoda. 1994 verzija z De Nirom je vsaj za mene razred zase. Mary Shelley's Frankenstein 1994 8/10 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 8. november 2025 Share Objavljeno 8. november 2025 Pogledal frankesteina 7/10 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.