star nick Objavljeno 2. december 2025 Share Objavljeno 2. december 2025 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Madame Web (2024) Ker šhit je pa tole. Sonyu nekaj ne gredo super hero filmi. Spoiler jim pa dam creditse da glede končne usode Madam Webb Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Tron: Ares - 6/10 - akcijada za pogledat enkrat in nikoli več. Zgodba sicer perspektivna in je obetala, igra Leta precej lesena, Leejeva korektno odigrala svoje. Lik Flynna pa zelo slabo zastavljen, tako, da je Jeff Bridges izpadel zelo brezvezno. Škoda, ker nosi precej več potenciala, kot mu ga je uspelo izraziti. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Rakka (2017) - short, traja okrog 22 min (ki minejo v trenutku) Isti režiser kot District 9 Kaj naj rečem totalno bombastična vizualna poslastica, ki pa se začne in konča odprto in ne ponudi nobenih odgovorov whatsoever. Zdi se kot ena epizoda oz. nek prolog v nek širši izdelek, ki pa ga ni. 7/10 2 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 The Shadow's Edge: 7,5/10 - dobra akcijada z Jackie Chanom. Kompleksna zgodba, lepo odigrane akcijske sekvence... skoraj dve uri in pol kar hitro mineta. 2 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 Troja 2004 Film sem gledal samo, ko je prišel ven. V spominu sem ga imel, kot ne Bogvekaj. Zdaj mi je bil pa prav všeč, veliko boljši, kot sem ga imel v spominu. 3 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 11. december 2025 Share Objavljeno 11. december 2025 Tudi sam sem jo pogledal, ker jo lih vrtijo po tv...res ni slaba, pa itak moram malo obnoviti, za Nolanovo Odiseyo Mimogrede, kaj tolk zavlačujejo s trailerjem? Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Star Trek zee motion pikčr Precejšnja zmešnjava. Vizualno ni prestal testisa časa (npr. Alien je izšel istega leta in še danes izgleda top shit in se lahko vsi učijo na njem). Zgodba bi lahko bila interesantna, sam se utopi v celotnem zosu slabih setov, slabih kostumov, slabe igre. Večini igralcev niso našli kaj pametnega za počet in potem smo deležni poplave reaction faceov in strmljenju v ekran na mostu. Vse skupaj izpade zelo raztreseno in je nerodno izpeljano. Navedek Povezava do prispevka
star nick Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Financed_by_CPC reče pred 2 urama: Star Trek zee motion pikčr Precejšnja zmešnjava. Vizualno ni prestal testisa časa (npr. Alien je izšel istega leta in še danes izgleda top shit in se lahko vsi učijo na njem). Zgodba bi lahko bila interesantna, sam se utopi v celotnem zosu slabih setov, slabih kostumov, slabe igre. Večini igralcev niso našli kaj pametnega za počet in potem smo deležni poplave reaction faceov in strmljenju v ekran na mostu. Vse skupaj izpade zelo raztreseno in je nerodno izpeljano. js sem ga pogledal tm nekje okol 2000..eh Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 13. december 2025 Share Objavljeno 13. december 2025 Ime Rože, 1986 Lepo sem bil presenečen, nisem poznal zgodbe. V bistvu vrhunski film, samo kakšen % osladnosti proti koncu manj bi bil mojemu okusu bolj všeč, sicer pa je vse odgovarjalo. Vrhunsko vzdušje, napetost, vizualno res lepo. Connery pa Slater se zdita malo miscastana glede na ostale like, ampak v bistvu je to njuna vloga, sta tujca, štrlita ven, res zgledata, kot da ne pašeta tja. Ampak Connery je malo prekičast. Ostali obrazi so vrhunski, res za delat študijo človeških potez. Pa vmes vržejo še joškice, tud ni blo slabo. 5 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 18. december 2025 Share Objavljeno 18. december 2025 A avatar 2:Part II ste ži gledli Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 18. december 2025 Share Objavljeno 18. december 2025 kako misliš Avatar 2 part 2? A sta dva parta Avatarja 2? Če misliš samo Avatar 2, ja. Soliden film, a bolj, ko sem star, bolj mi gre na živce nenehno zanašanje na CGI. Vseeno grem pogledat tudi Avatar 3. Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 18. december 2025 Share Objavljeno 18. december 2025 Avatar 3 je lie. Gree za Avatar 2 part 2 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 20. december 2025 Share Objavljeno 20. december 2025 Mortal Kombat (2021): 3/10 - tako nenavdihnjenega filma že dolgo nisem videl. Uboga zgodba, zelo površinski razvoj likov, lesena igra nekaterih igralcev, najbolj moteče pa bedna koreografija bojevanja. Niti enega "uau" momenta. Edina svetla točka je Sonya Blade. Now you see me, now you don't: 6/10 - dokaj zabavna prepletenka raznih čarovniških trikov, kjer pa vseeno zame osebno zmanjka nekaj več poglobljenosti na likih. Preveč površinsko in na lahko se vse izteče v zvezi z njihovimi odnosi in osebnimi zgodbami. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 21. december 2025 Share Objavljeno 21. december 2025 Carry-On (2024) Ta film deluje samo tistim, ki v življenju niso bili na letališču. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 21. december 2025 Share Objavljeno 21. december 2025 Running man En bolj bednih filmov leta. Zakaj nas posiljujejo z Glennom Powellom? Je o komu všeč? Prou težko navijaš zanga. Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 22. december 2025 Share Objavljeno 22. december 2025 Kaj sploh gredo delat remake tako legendarnega filma kot je The Running Man '87. Upam, da naredi čim večjo izgubo in vsak naslednji remake dobrih filmov tudi. Navedek Povezava do prispevka
Mitsu Objavljeno 22. december 2025 Share Objavljeno 22. december 2025 BigBadWolf reče pred 13 urami: Zakaj nas posiljujejo z Glennom Powellom? Je o komu všeč? Men tale Glenn deluje zlo narcisoidno, tko da najbrž je vsaj njemu to všeč, da nas posiljujejo z njim. 1 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 22. december 2025 Share Objavljeno 22. december 2025 Predator: Badlands - 7/10. Nisem si mislil, da bom tako užival v njem. Sicer nič takšnega, kar bi me posebej pritegnilo ali, da bi se lahko čustveno vpel v film, je pa dovolj spodobna akcijada. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 23. december 2025 Share Objavljeno 23. december 2025 Vem da je pred kratkim nekdo pisal o cape fear (91). Fak kera mojstrovina, deniro in his prime - gledal prvič. 9,5/10 Takih filmov že dolgo ne snemajo več Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 24. december 2025 Share Objavljeno 24. december 2025 Adriano reče pred 12 urami: Vem da je pred kratkim nekdo pisal o cape fear (91). Fak kera mojstrovina, deniro in his prime - gledal prvič. 9,5/10 Takih filmov že dolgo ne snemajo več Ej, veš, da sem ga ravno par dni nazaj hotel pogledat, pa sem potem dal gor A Simple Plan pa Snake Eyes Te dni bom še enkrat pogledal tudi Cape Fear. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 Adriano reče Dne, 23. 12. 2025 at 22:08: Vem da je pred kratkim nekdo pisal o cape fear (91). Fak kera mojstrovina, deniro in his prime - gledal prvič. 9,5/10 Takih filmov že dolgo ne snemajo več Original je tudi vreden ogleda.Mislim da je s 1962. Prime deNiro je bil pa imo konec 70 do sredine 80. To je bil ze bolj second prime. 2 Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 on this holy day die hard died hard for our sins 1 Navedek Povezava do prispevka
star nick Objavljeno 25. december 2025 Share Objavljeno 25. december 2025 1 Navedek Povezava do prispevka
Spiralmind Objavljeno 28. december 2025 Share Objavljeno 28. december 2025 (urejano) Avatar 3 Glede na dolžino je presenetljivo gledljiv, dobro teče, čeprav je že od enke naprej en in isti štos - upperhand bullie villains na robu zmage, nope, evo good guys konjenica. Precej strga gate zvočna shema, ko so se oglašajo kiti starešine, še Aphex Twin bi zastrigel z ušesi. In precej dolgo sem rabil, da mi je potegnil, Spoiler ko se Kiri "spopade" z Varango in prijavi - get away from my mother .... you bitch! Legendarna Sigourney iz Aliens. 28. december 2025 uredilo bitje Spiralmind Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 29. december 2025 Share Objavljeno 29. december 2025 Clerks 3 - meh, gladko najslabši od treh. Sem pa po dolgem času videl Rosario Dawson, tako da bi filmu dal ene 6/10 (vsaj 3 točke prispeva Rosario). 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. december 2025 Share Objavljeno 29. december 2025 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 29. december 2025 Share Objavljeno 29. december 2025 Once upon a time in hollywood. Tega ne bi uvrstil v Tarantino top 5, gledljiv, ampak nekako rahlo uneventful. zaplet s hipiji je dejansko edina zanimiva zadeva, ki služi potem tudi kot closer, kake druge ideje Tarantino tu ni imel. Zaključek je bil kar predvidljiv v nekem karmičnem smislu in zato, ker je ostal tist prvi hippie del nerazrešen. Glede igralcev pa: 1. Dicaprio - tu znam bit malo pristranski, ker res nisem njegov pristaš in se mi zdi en najbolj precenjenih igralcev stoletja. Ne morem si pomagat da me ne bi tip spominjal na Pahorja Ajde mogoče je res pasal v to vlogo ene razvajene bogate hollywoodske pizde. 2. Pitt - solidno, ampak prav tako brez presežka. Relativno enostavna vloga mačističnega tipa iz nižjega sloja. Lik s katerim bi se naj gledalec najbolj poistovetil. 3. Margot Robbie - ? Ne vem kaj naj si mislim, razen Dicapria in Pitta so v tem filmu vse vloge stranske in močno limitirane. Ampak jaz osebno še nisem pogledal filma z Margot Robbie, kjer bi me igralsko navdušila. Zdaj možno, da ne gledam dosti “njenih” filmov, al pa je preprosto precenjena podobno kot Dicaprio - lep obrazek in nožice 4. Margaret Qualley - edini (manjši) presežek tega filma. Manjši zato, ker je njen čas na zaslonu res limitiran. Ga pa uspe maksimalno izkoristit z vhunsko igro. Kere poze, kere grimase, na koncu pa nič ne izpade pretirano, ampak genau primerno za to vlogo. Čista desetka za njo, evo igralko, kjer je zraven lepega obraza prisotnega še precej talenta. 5. Častne omembe - pittov pitbull, dicapriov flamethrower, bruce lee. 1 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 29. december 2025 Share Objavljeno 29. december 2025 Dobr si povedal, ta film je popolnoma uneventful. Še v Seinfeld epizodi se več zgodi. Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 29. december 2025 Share Objavljeno 29. december 2025 One Battle After Another sem si pogledal in bil prijetno presenečen. Imam težke predsodke proti novim filmom, ob akciji običajno zaspim in sem ves nadrkan do dvoličnosti Hollywooda z aktivističnimi filmi. Tako za uvod; pričakoval sem najslabše oz. nekaj za pogledat pol ure pred spanjem, ker kdo bo gledal tri ure dosadnega DiCapria... Pa so tri ure minile hitro, na sredini se mi je zazdelo še škoda, da bo konec, s čimer sem samega sebe mal šokiral. Pač top razvedrilo, komičnost mi je kul, kako postane DiCaprio paranoičen konzervativec je sploh dober štos. Prve pol ure filma je mal brezvezne, potem pa lepo drži. Pač čisti konec je spet neka patetika, ampak sem odpustil zaradi celotnega vtisa. V bistvu me je film dosti spominjal na Anoro. Sem ultra fanboy Seana Bakerja in me je Anora totalno negativno presenetila; One Battle After Another pa je podobno komičen in hkrati resen, ampak pričakovanja sem imel pa relativno nizka. Pa tudi nisem siguren, da ob drugih vsebinah v serijah/filmih lahko za ta film rekli, da je woke aktivizem. Teroristi bi lahko kontriral biločemu, pa so pač postavljeni kamor so. Pa itak so bili prikazani (tako kot praktično vse grupe v filmu) kot precej nesposobni, ker so imeli težave s praktično vsem. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.