Skoči na vsebino

Pravkar pogledano

RAVE

Priporočeni prispevki

Tron: Ares - 6/10 - akcijada za pogledat enkrat in nikoli več. Zgodba sicer perspektivna in je obetala, igra Leta precej lesena, Leejeva korektno odigrala svoje. Lik Flynna pa zelo slabo zastavljen, tako, da je Jeff Bridges izpadel zelo brezvezno. Škoda, ker nosi precej več potenciala, kot mu ga je uspelo izraziti.

Povezava do prispevka

Rakka (2017) - short, traja okrog 22 min (ki minejo v trenutku)

Isti režiser kot District 9

Kaj naj rečem totalno bombastična vizualna poslastica, ki pa se začne in konča odprto in ne ponudi nobenih odgovorov whatsoever. Zdi se kot ena epizoda oz. nek prolog v nek širši izdelek, ki pa ga ni. 

7/10

Povezava do prispevka

Star Trek zee motion pikčr

Precejšnja zmešnjava. Vizualno ni prestal testisa časa (npr. Alien je izšel istega leta in še danes izgleda top shit in se lahko vsi učijo na njem). Zgodba bi lahko bila interesantna, sam se utopi v celotnem zosu slabih setov, slabih kostumov, slabe igre. Večini igralcev niso našli kaj pametnega za počet in potem smo deležni poplave reaction faceov in strmljenju v ekran na mostu. Vse skupaj izpade zelo raztreseno in je nerodno izpeljano. 

Povezava do prispevka
Financed_by_CPC reče pred 2 urama:

Star Trek zee motion pikčr

Precejšnja zmešnjava. Vizualno ni prestal testisa časa (npr. Alien je izšel istega leta in še danes izgleda top shit in se lahko vsi učijo na njem). Zgodba bi lahko bila interesantna, sam se utopi v celotnem zosu slabih setov, slabih kostumov, slabe igre. Večini igralcev niso našli kaj pametnega za počet in potem smo deležni poplave reaction faceov in strmljenju v ekran na mostu. Vse skupaj izpade zelo raztreseno in je nerodno izpeljano. 

js sem ga pogledal tm nekje okol 2000..eh

Povezava do prispevka

Ime Rože, 1986

Lepo sem bil presenečen, nisem poznal zgodbe. V bistvu vrhunski film, samo kakšen % osladnosti proti koncu manj bi bil mojemu okusu bolj všeč, sicer pa je vse odgovarjalo. Vrhunsko vzdušje, napetost, vizualno res lepo. Connery pa Slater se zdita malo miscastana glede na ostale like, ampak v bistvu je to njuna vloga, sta tujca, štrlita ven, res zgledata, kot da ne pašeta tja. Ampak Connery je malo prekičast. Ostali obrazi so vrhunski, res za delat študijo človeških potez. Pa vmes vržejo še joškice, tud ni blo slabo.

11490008.jpg

11489980.jpg

11490605.jpg

11490602.jpg

Povezava do prispevka

Mortal Kombat (2021): 3/10 - tako nenavdihnjenega filma že dolgo nisem videl. Uboga zgodba, zelo površinski razvoj likov, lesena igra nekaterih igralcev, najbolj moteče pa bedna koreografija bojevanja. Niti enega "uau" momenta. Edina svetla točka je Sonya Blade.   

Now you see me, now you don't: 6/10 - dokaj zabavna prepletenka raznih čarovniških trikov, kjer pa vseeno zame osebno zmanjka nekaj več poglobljenosti na likih. Preveč površinsko in na lahko se vse izteče v zvezi z njihovimi odnosi in osebnimi zgodbami.

Povezava do prispevka
Adriano reče pred 12 urami:

Vem da je pred kratkim nekdo pisal o cape fear (91). Fak kera mojstrovina, deniro in his prime - gledal prvič. 

9,5/10

Takih filmov že dolgo ne snemajo več

Ej, veš, da sem ga ravno par dni nazaj hotel pogledat, pa sem potem dal gor A Simple Plan pa Snake Eyes :D Te dni bom še enkrat pogledal tudi Cape Fear.

Povezava do prispevka
Adriano reče Dne, 23. 12. 2025 at 22:08:

Vem da je pred kratkim nekdo pisal o cape fear (91). Fak kera mojstrovina, deniro in his prime - gledal prvič. 

9,5/10

Takih filmov že dolgo ne snemajo več

Original je tudi vreden ogleda.Mislim da je s 1962.

Prime deNiro je bil pa imo konec 70 do sredine 80.

To je bil ze bolj second prime.

Povezava do prispevka

Glede na dolžino je presenetljivo gledljiv, dobro teče, čeprav je že od enke naprej en in isti štos - upperhand bullie villains na robu zmage, nope, evo good guys konjenica.

Precej strga gate zvočna shema, ko so se oglašajo kiti starešine, še Aphex Twin bi zastrigel z ušesi.

In precej dolgo sem rabil, da mi je potegnil, 

Spoiler

ko se Kiri "spopade" z Varango in prijavi - get away from my mother .... you bitch! Legendarna Sigourney iz Aliens.

7805882d-f049-4097-9f2c-06e5c0eb77b6_text.gif.b0d1fc9f5157c22e5c1a21a55ec786fa.gif

uredilo bitje Spiralmind
Povezava do prispevka

Once upon a time in hollywood. Tega ne bi uvrstil v Tarantino top 5, gledljiv, ampak nekako rahlo uneventful. 

zaplet s hipiji je dejansko edina zanimiva zadeva, ki služi potem tudi kot closer, kake druge ideje Tarantino tu ni imel. Zaključek je bil kar predvidljiv v nekem karmičnem smislu in zato, ker je ostal tist prvi hippie del nerazrešen.

Glede igralcev pa:

1. Dicaprio - tu znam bit malo pristranski, ker res nisem njegov pristaš in se mi zdi en najbolj precenjenih igralcev stoletja. Ne morem si pomagat da me ne bi tip spominjal na Pahorja:lol: Ajde mogoče je res pasal v to vlogo ene razvajene bogate hollywoodske pizde. 

2. Pitt - solidno, ampak prav tako brez presežka. Relativno enostavna vloga mačističnega tipa iz nižjega sloja. Lik s katerim bi se naj gledalec najbolj poistovetil. 

3. Margot Robbie - ? Ne vem kaj naj si mislim, razen Dicapria in Pitta so v tem filmu vse vloge stranske in močno limitirane. Ampak jaz osebno še nisem pogledal filma z Margot Robbie, kjer bi me igralsko navdušila. Zdaj možno, da ne gledam dosti “njenih” filmov, al pa je preprosto precenjena podobno kot Dicaprio - lep obrazek in nožice

4. Margaret Qualley - edini (manjši) presežek tega filma. Manjši zato, ker je njen čas na zaslonu res limitiran. Ga pa uspe maksimalno izkoristit z vhunsko igro. Kere poze, kere grimase, na koncu pa nič ne izpade pretirano, ampak genau primerno za to vlogo. Čista desetka za njo, evo igralko, kjer je zraven lepega obraza prisotnega še precej talenta. 

5. Častne omembe - pittov pitbull, dicapriov flamethrower, bruce lee. 

Povezava do prispevka

One Battle After Another sem si pogledal in bil prijetno presenečen. Imam težke predsodke proti novim filmom, ob akciji običajno zaspim in sem ves nadrkan do dvoličnosti Hollywooda z aktivističnimi filmi. Tako za uvod; pričakoval sem najslabše oz. nekaj za pogledat pol ure pred spanjem, ker kdo bo gledal tri ure dosadnega DiCapria... Pa so tri ure minile hitro, na sredini se mi je zazdelo še škoda, da bo konec, s čimer sem samega sebe mal šokiral. Pač top razvedrilo, komičnost mi je kul, kako postane DiCaprio paranoičen konzervativec je sploh dober štos. Prve pol ure filma je mal brezvezne, potem pa lepo drži. Pač čisti konec je spet neka patetika, ampak sem odpustil zaradi celotnega vtisa. V bistvu me je film dosti spominjal na Anoro. Sem ultra fanboy Seana Bakerja in me je Anora totalno negativno presenetila; One Battle After Another pa je podobno komičen in hkrati resen, ampak pričakovanja sem imel pa relativno nizka. Pa tudi nisem siguren, da ob drugih vsebinah v serijah/filmih lahko za ta film rekli, da je woke aktivizem. Teroristi bi lahko kontriral biločemu, pa so pač postavljeni kamor so. Pa itak so bili prikazani (tako kot praktično vse grupe v filmu) kot precej nesposobni, ker so imeli težave s praktično vsem. 

13550454.jpg 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...