kayz1 4 Objavljeno 5. maj 2022 Share Objavljeno 5. maj 2022 Molitveniki - komplet, cena po dogovoru 1. Sveta Maša - 1909 2. Pot v Nebesa - 1912 3. Angelček - žepnica - 1925 4. Marija Pomočnica - 1927 5. Cerkvena ljudska pesmarica - 1961 6. Molitvenik - 1975 7. Vrata k Bogu - 1987 Kontakti Telefon: 031-851-307 Email: supermedo@gmail.com ali privatno sporočilo 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Istvan 146 Objavljeno 5. maj 2022 Share Objavljeno 5. maj 2022 Malo si zamudil, pred volitvami bi bilo tole bolj aktualno. 1 8 Navedek Povezava do prispevka
darksaga 64 Objavljeno 6. maj 2022 Share Objavljeno 6. maj 2022 A nebi blo bolje če to ponudiš v kakšen antikvarjat ali starinarnico? Vsaj prve 4, če misliš na kakšen bolj resen denar. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo 1 259 Objavljeno 6. maj 2022 Share Objavljeno 6. maj 2022 Jelinčiča vprašaj, pred časom mu je moj kolega prodal kar precej nekih starih knjig. V bistvu se ne šalim, ker je svoj čas res zbiral stare zadeve. Navedek Povezava do prispevka
Hernier 6 557 Objavljeno 6. maj 2022 Share Objavljeno 6. maj 2022 100+ let stare molitvenike odkupujeta Mohorjeva v Celju ali Celovcu. Piši na mejl založbe Navedek Povezava do prispevka
Vrhovni_Plenum_OF 4 703 Objavljeno 6. maj 2022 Share Objavljeno 6. maj 2022 (urejano) Koliko so pa kaj vredne Dalmatinove biblije natisnjene v 1790-ih? 6. maj 2022 uredilo bitje Vrhovni_Plenum_OF Navedek Povezava do prispevka
DaCapo 1 259 Objavljeno 7. maj 2022 Share Objavljeno 7. maj 2022 Vrhovni_Plenum_OF reče pred 18 urami: Koliko so pa kaj vredne Dalmatinove biblije natisnjene v 1790-ih? Toliko, kolikor ti bo nekdo plačal za njih. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mitsu 516 Objavljeno 7. maj 2022 Share Objavljeno 7. maj 2022 (urejano) Če narediš dobro propagando je vedno vredna več kot je vredna. Predlagam da kontaktiraš strokovnjaka za propagando Edvarda Kadiča. https://www.edvardkadic.com/ Če nimaš denarja za strokovnjaka je optimalna rešitev, da daš oglas na Bolho in zraven napišeš, da je od Jezusovih besed naprej edina knjiga za optimalno duhovno pot, pomaga pri osebnostnem razvoju, nadomest tablete za depresijo, lajša bolečine v kolkih, je antikancerogena in ne vsebuje glutena in laktoze. Ker so zdaj bio, 3D in HD krilatice out, dopišeš vsaj še da je ognjevarna (premazana z mfreezenanoatomics-i) in s tem zaščitena pred nalezljivostjo ognja, tako da jo bodo brali še vsi kupčevi nasledniki do leta 7190. Pomoje bi lahk postavu ceno 1k+ (ne vem sicer katere valute, mogoče kopejk). Aja drgač pa fajn molitveniki. Lep star dizajn, ko jih človek samo pogleda se že počuti kot da je v nebesih, kaj šele da bi žlobodral in se opajal s tistimi sladkimi hrepenečimi besedami po onostranstvu, ki so zapisane v njih. Mi mamo tud tega doma na kile, pa moja mat ma doma kipce od Marije in Jezusa vseh možnih velikosti. Jest sem si pa enkrat nabavu Buddy Christ-a, da ko ga pogledam se vedno nasmejim (če se slučajno pozabim smejat). 7. maj 2022 uredilo bitje Mitsu 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.