Skoči na vsebino

[multi] Mass Effect


Priporočeni prispevki

Sektor 13 reče Dne, 28. 6. 2020 at 8:52:

V bistvu mene najbolj moti raziskovanje planetov.  Se zdaj se stresem, ko pomislim, da bi moral se enkrat raziskati Havarl. To mi deluje kot grindanje in me zelo odbija.

Ne vem od kje ideja, da je treba imeti "open world" pri novejsih spilih. Zame ga ni cez dobro narejene "linearne" misije. Npr. misija iz ME2, ko gres na Colletor ship po vzdusju potolce komplet ME:A.

ma dej, fino je bilo fijakat se po planetih in zaganjat teraform mašine

 

 

Povezava do prispevka

ne bom pozabil, ko sem naredil prvo postojanko na Eosu. Filing zmagoslavja, rešitve in uspeha. Človeštvo ima nov dom, fuck yeah!!

 

potem pa je šlo navzdol s feelsi. vsak naslednji planet isti problemi, isti grind in na koncu skoraj ista stopnja preden zaženeš terraform mašino. potem še izveš/vidiš da si je človeštvo naredilo domove, da so si Krogani naredili velik foothold, da je folk že vsepovsod.

Kar malo naokoli prinesenega sem se počutil. Sem ja jebeni pathfinder, ki utira pot ljudstvom Rimske Ceste, ne pa šerif/mercenary, ki s politiko, uboji in mešetarjenjem dela pot za folk ki še spi, medtem ko se politiki na vesoljski postaji žrejo med sabo. Bah.

 

špil sem preigral trikrat (ali je bilo štirikrat?) ampak izkljucno zaradi bojevanja, ki je res hudo narejen, sploh k greš čez sovrage na insanity ko kosilnica.

Povezava do prispevka
  • 3 mesece kasneje...

Mene je malo strah. Saj veste v kakšnih normie krogih je ME popularen samo zaradi skomercializirane trojke. Počekirajte Gethposting na FB. 1% memejev je ok, ampak celokupno je sramota. Sem tam samo omenil, da so mi najbolj kulska rasa Batarijci in jim ni bilo nič jasno, so me nekaj spraševali gluposti, en zoomer pa mi je začel razlagati v tldr odgovoru zakaj mi Batarijci ne bi smeli biti kul, en drug pa mi je napisal, da bom verjetno kmalu benan. Potem veste kje smo. Enkrat bom šel tja pa napisal "Glejte fantje, zaj pa tak, vi ste pičke, nobeni ME hardcore playerji in ste sramota za celoten fanbase". Pa pol naj jokajo dalje. Zelo me moti kakšna normie navlaka je v fanbaseu. Rezultat tega je med drugim bila Andromeda, ne pozabiti tega.

uredilo bitje sadhu sequencer
Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
nimious reče pred 1 uro:

Torej očitno ne bojo spreminjal gameplaya enke v sistem, podoben 2jki in 3jki.

 

Demogorgon reče pred 1 uro:

Tole je kr bosa ja. Mene sicer mehanike v prvem delu ne motijo pretirano ampak vseeno sem pričakoval več kot samo grafično posodobitev.

 

Sektor 13 reče pred 34 minutami:

Jah zgleda bo samo graficna posodobitev. : (

 

"Our goal was not to remake or reimagine the original games, but to modernize the experience so that fans and new players can experience the original work in its best possible form"

 

tole meni pove, da bodo spremenili tudi še kaj drugega kot samo visuals.

 

se mi pa bolj cedijo sline po novem!!!!!111!1oneoneone delu iz sveta ME. po sliki sodeč bo postavljen v Andromedo

Povezava do prispevka

Končno končal Mass Effect Andromeda. Glede na to, da sem šel res z nizkimi pričakovanji mi je tam nekje do Kadare dogajala, pol pa me je naenkrat začel ta grind it popolnoma na živce in sem naredil res samo zgodbo, pa še ta me je na koncu pustila na cedilu. Tako sem bil na polno pripravljen Archona šutnit v tri pm (te želve so res nadležne) in sploh ga ne fajtaš nič. Res škoda.

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...