Skoči na vsebino

Prey


cin der

Priporočeni prispevki

bojler1 reče Dne, 7. 8. 2022 at 21:37:

Nevem mogoče je krivo ker sem film gledal v piratskih vodah, sam se mi je res zdelo kot, da je sinhronizirano.

kje se ga pa da dobiti in v kakšni kvaliteti?

men je bil tut avp1 čist ok.

uredilo bitje bainit
Povezava do prispevka

Ah neka žalost bolj kot ne. Sej ideja je dobra, samo izvedba pa bolj ne. Pa ne vem kje holivud dobi te grde igralke..

 

V glavnem punčka, ki na začetku filma ne more vlovit niti zajca, v nadaljevanju filma za šalo pobije polovico kampa pa potem še spretno premaga predatorja. Predator pa gre iz pametnega ubijalskega stroja v eno pomehkuženo budalo.

 

Pa itak že od prve minute veš kaj bo, veš kdo preživi in tako naprej. In vse smrti so pozabljene v trenutku ko punčka zamagoslavno pride v tabor in jo vsi srečni gledajo kako jih je rešila. In med tem ko ona bije bitko s predatorjem, vsi moški z poglavarjem vred čistijo kože, pometajo pred šotori in se smilijo sami sebi. Patetično prikazano.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 1 uro:

kaj ima veze kdo kako izgleda v filmih, važno je da dobro igra, lep primer je Elisabeth Moss, ki mi je neprivlačna ženska, samo jo z veseljem gledam kjerkoli se že pojavi

 

kaj je že slovenska beseda za mysogyny? 

 

Mislim da je izaz ki ga iščeš negotovost ;)

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 15 urami:

važno je da dobro igra

Rofl kot da je bla dobra igra kak pogoj za dobit vlogo v glupem akcijskem filmu iz leta 2022

pogoj je bil edino spol, starost, rasna pripadnost

 

jaz mam pa zdajle dopust in mam (da si popravim okus) plan pogledat vse dobre oz. vsaj zabavne predatorje od enke dalje (na sporedu bodo tudi dvojka, predators in verjetno prvi avp)

 

Spustil sem eno malenkost, tudi sam bi dal preyu malenkost višjo oceno, če bi bil film dejansko od začetka do konca posnet v indijanskem jeziku

za vzdušje in za effort

Povezava do prispevka

Sem ga pogledal vnovic v komanščini na Disney+. V redu, dasi mi ni mi uspelo pogruntati, ali imata jezika tudi sliko razlicno, ali pa so dodali le avdio. Oziroma kateri avdio, kajti meni se je celo zdelo, da angleski govor ne gre vkup s sliko. 
 

No, lik in film sta mi bila tudi vdrugo vsec, ne iziraje da @ReverseAdriano topoumno daje trole, ce nekdo pove pozitivno lastno mnenje o filmu. 

Povezava do prispevka

Predatorjeva moč, pa tudi velikost res nekam 'upadata' tekom dogajanja. Ampak neumnost pripišem njegovemu značaju, ne toliko 'napaki filma'. Predator je pač lovec, ki mu je to šport in izziv. Lahko bi bržda iz vesoljske ladje polaseriral vse, toda raje je lovil in postal pri tem prevzeten ter podcenjevalen do nasprotnika. 

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 1 uro:

Plus tega se v filmih vedno srečujemo s hunterji, ki niso med najbolj inteligentnimi predstavniki 'vrste'. So pač neke vrste rednecki, ki huntajo trofeje. Znajo delat z orožjem in tehnologijo, niso pa znanstveniki, ki njihov tech zasnujejo

sem se spravil brati LORE predatorjev in so baje ukradli tech in ga znajo uporabljat pol pa zmanjka

 

meni zveni kot bullshit ker ze x 1000 let to delajo sam ajd

 

tak je lore

 

:D 

Povezava do prispevka

Ja, tudi jaz berem LORE predatorjev te dni haha :D 

 

V vsakem primeru, kar prebiram, te hunterji niso posebi inteligentnejši od človeka

 

Tako da to ni neka ibr inteligentna vrsta in zato jih ljudje lahko tudi znova in znova ubijejo

 

Also še en fun bit of lore, predatorji uradni krivec za izumrtje dinozavrov, lp 

 

Opis ni na voljo

Povezava do prispevka
bainit reče pred 31 minutami:

 

props filmarjem glede tistega revolverja (bolj proti koncu zgornjega filmčka)

 

Props zakaj? Kaj so sploh povedal glede te pištole? A da bodo predatorji poklal pleme in pištolo dobili nazaj, da jo bodo pol čez 300 let dal Gloverju? Ja ful dobr, cel film negiral v zadnjih par sekundah.

 

Drgač je pa film totalno razočaranje. Neki so govoril da film sploh ni slab. Pol pa začneš gledat se pa sam za glavo držiš. Igralka sploh ne zgleda kot Indijanka. Meni  zgleda k ena Aubrey Plaza. Indijanci majo en tak govor kot bi jih pol ure prej iz sodobnega Los Angelesa  pobral. Cela upodobitev indijancev je med najslabšimi... ne vem kako jim to rata v teh woke cajtih. In valda baba garba vse po vrsti, brez problema. Pa vse s francozi je tut čisti LOL. Sploh ne vem kaj delajo. Ta indijanka valda spet bad-ass ko je treba garbat desce. Jih sesuva huj ko predator! Ne vem ker kreten je scenarij pisu? LOL Itak da vem. In valda predator kao nima pojma o lastni tehnologiji.  lahka pa da je bil mongoloiden gkede na to, da je mal drugačen ksiht. Pa kr eno kost ma namesto čelade, samo elektronko ma pa vso noter od prvenca. Ustvarjalci nimajo pojma kako narediti predatorja, ki bi tudi bil tehnološko 300 let pred prvim filmom. Vse ma isto ali pa še hujše, ampak dajmo tko eno čelado iz kosti namesto kovinske. Ej, bravo! Genjalci, ni kej. 

Pol pa na konc pa sploh smeh na kakšen način ''premaga'' predatorja.

 

Če bi ta predator bil v prvencu, bi ga že una prva skupina ubila brez problema. Švarciju&co sploh ne bi blo treba hodit v džunglo.

 

Ni čudno, da so dal film direkt na stream.

Povezava do prispevka

 

magični kralj reče pred 34 minutami:

WIMINS

 

itak da grejo nazaj a so kdaj pustili truplo primitivcem 

al pa bo en predator slišal da je nekdo ubil brankota pa sou pogledat ta PREY in poklal vse ker ni tolk nespo kot branko pa vzel spominek 

kako ma isto kot ostali lol

nima plasma topa ampak strelja puščice, cloak mu crkuje dobesedno skos

 

pa ziher ma se več wack toolsov

 

Ma dej ne zagovarji filma. Cloak mu crkuje, da ga mi gledalci lahko vidimo, ker so ustvarjalci mislili da nam bo dolgcajt, če ga ne vidimo. Kok so ustvarjalci pametni pokaže un prizor, ko francoz ustreli predatorja v glavo pa se kugla odbije od čelade direkt francozu v glavo.

Predator je itak na pol slep, čeprav ime termo pa vse in še zmeraj ne vidi kaj se dogaja 5m od njega. In prov na jetra mi grejo zdaj ta novi filmi kjer zvok potuje samo tam kjer je slika. Tam un prleti s konjem pa ga sploh ne slišiš prihajati dokler mu čelade ne odbije. Zadnje čase smenajo filme samo še folk, ki nima pojma kako resničen svet deluje niti v osnovi.

O waw! Nima plazme, ma pa puščice, ki celo spreminjajo smer in so vodljive. Ja res zelo zastarelo napram plazma topu.

 

Prav rad bi enkrat opazoval te writerje pri delu.

  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

v dvojki so se tudi šli en tak trik z nevidnostjo pri termalnem pogledu, ampak jih je hitro pogruntal in vklopil eno alternativo, kjer jih je lahko bp videl.

meni je bila že tista roža, ki jo poješ, da ti ohladi kri (očitno zelo, če nisi na thermal viden), zelo za lase privlečena.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...