Skoči na vsebino

She-Hulk: Attorney at Law


cin der

Priporočeni prispevki

spacer.png

 

She-Hulk: Attorney at Law follows Jennifer Walters (Tatiana Maslany) as she navigates the complicated life of a single, 30-something attorney who also happens to be a green 6-foot-7-inch superpowered hulk.

 

 

https://www.marvel.com/tv-shows/she-hulk/1

 

 

https://en.wikipedia.org/wiki/She-Hulk:_Attorney_at_Law

 

https://www.imdb.com/title/tt10857160/

 

https://www.firstshowing.net/2022/first-official-trailer-for-marvels-she-hulk-attorney-at-law-series/

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
  • 3 mesece kasneje...

Serija je res bolj grižljajčkasta in bi lahko bila brez slabe vesti risana. Dejansko tudi sam ne vidim pravega namena in cilje publike. Me zanima, kaj bo nazadnje 'prinesla' v MCU oziroma kanon.

 

Se mi pa zdi, da se ji zavoljo videza dogaja nekaj krivice. Veliko memov sem zapazil zoper protagonistkin videz, vendar se očitno gmajna ne zaveda, da She-Hulk v stripih NI tako 'hulkasta' kot njen bratič Hulk, marveč je tudi v hulkasti verziji skorajda normalnega ženskega videza, le večja in zelenejša. Nadalje je samoumevno, da je ženski obraz gladkejši od Bannerjevega starega in kosmatega. In nenazadnje, je vse skupaj postalo jako fucked up: od serij se pričakuje filmska produkcija, sodbe se daje že na podlagi trailerja, veliko glasnih kritikov gleda 500 MB 720p torrent v oknu ... Mene denimo ni CGI zmotil niti enkrat samkrat, nenavdahnjena vsebina pa.

Povezava do prispevka

No, jaz gledam na 4k oledu in CGI deluje kot moderne animirane serije. Zame to samo po sebi ni nek problem, me pa moti, ker imajo res fenomenalno glavno igralko in ko je v She-Hulk stanju je praktično voice actress, ker obrazna mimika deluje off.

 

Pravni problemi so po moje problem formata. Serija hoče bit MCU verzija Ally MCBeal (kar so v eni epizodi imeli na tvju) ma standarden runtime za proceduralne serije je 42-45 minut, od tega jih je minimalno 25-30 posvečena izključno primerom. She-Hulk je 25 celota s tem, da je zraven še superhero serija. Tako za primer ostane 5 minut in da zaključijo v tem času ima vsak neko easy rešitev zaradi česar deluje tako otročje preprosto. Verjetno bi boljše izpadlo, če bi poleg teh enostavnih enoepizodnih primerov imeli še nek season long case.

 

Meni je ok serija, sicer zadnji del je bil najbolj švoh do sedaj, ni pa nek presežek. Vse skupaj mi je žal predvsem zaradi Tatiane Maslany. Sem čakal njen mainstream break še iz časa Orphan Black, kjer je res izjemna v 5ih, 6ih vlogah v eni seriji, tukaj pa njen talent ne pride ravno do izraza.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...