Skoči na vsebino

Uncharted collection


Priporočeni prispevki

če delajo Remake Last of Us (verjetno ker jim Last of Us prinaša velike denarce + TV serija prihaja)

 

bi mogoče lah tud nardil remake prvega Uncharteda, tak remake da nardi mal več smisla v celi seriji, mogoče da kje celo omeni, da je včasih imel brata, ... itd

 

Možno je

Povezava do prispevka

Jaz si tudi vedno lažem, da bi rad novih zadev in inovacije, sam najboljše igre so mi dolgoletne franšize.

Drugače pa sem prestar, da bi lahko cenil remake znanih iger, ker sem itak že vse preigral. Mladičem so verjetno bolj kul (razen Hernierju, ki ima dušo 60 letnika). :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Meni tudi ni jasno kaj paca Naugty dog. Ajde Druckmann režira TLOU serijo, se napravlja v žensko in hodi na proteste, ma verjetno je še kdo drug v teamu 2.000 ljudi, ki zna kej narest.

 

Razen če je to še ena od inteligentnih potez genialnega gospoda Jima, da se namesto tradicionalnih SP igric rajši raziskuje potencial Uncharted nftjev, f2p multiplayer TLOUja, metaversa z norimi setpieci ali karkoli so že moderni buzzwordi.

Povezava do prispevka

Naughty Dog nima 2000 zaposlenih. Ta cifra je vzeta iz vseh ki so sodelovali pri razvoju TLOU2. 

 

Navedek

Naughty Dog reportedly outsourced work to 14 other studios which helped make up a collective development team of more than 2,000 people. Several have taken to social media to report back that a triple-A title with thousands of developers is nothing unusual, citing Ubisoft and BioWare as examples.

 

Delajo pa baje

 

TLOU remake ki naj bi izšel letos

TLOU MP

nov IP

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 uro:

Naj se jebejo remejki, remasterji... kaj ni več nekih svežih idej? Ne bom se hajpal na stare-obnovljene špile. Rad bi kaj novega. Pa naj bo nov del obstoječe serije, še bolje pa nov IP. To govorim za te velike studije, ki imajo tradicionalno dobre igrice.

 

Jaz sem bil zadovoljen z remasterjem Bioshocka, ker zdej dejansko izgleda boljše kakor Bioshock 2 in ga je blo fajn igrat v letu 2020.

 

Zelo zadovoljen z Remakom Half-Life-a imenovanim Black Mesa, sej HL je legendaren špil, samo je zelo smotan kar se streljanja tiče, pa občasno tud glede premikanja. Taki špili je prou, da pridejo neki proper remake-i.

 

Halo: Combat Evolved ima kul remaster, pa še preklapljaš lahko med staro grafiko in novo grafiko, da vidiš da je to še vedno isti špil, samo lepši. Isto Monkey Island.

 

Z vsem tem sem zadovoljen in sem dal denar, ker je fajn, da veš da zadeva dela na novih mašinah in da izgleda boljše kot prej.

 

Remake Unreal 1 je moja velika želja. Da reinventajo Legacy of Kain v neke Soulslike špile z raziskovanjem in carsko zgodbo, in da dokončajo zgodbo - to tud bi blo zelo fajn vidt.

 

Nisem še igral Demon's Souls Remake, ampak kar sem videl izgleda super. Sem vesel, da to obstaja.



Je pa res, da je tudi ogromno slabih remasterjev, od zadev k je samo večje število pikslov do sranja kot je GTA Trilogy. A rabimo remake Last of Us? Absolutno ne. Sej so že remaster nardil for fucks sake

 

Drugače sem itak team novi IP, recimo Returnal in It Takes Two bom stalno hajpal, to sta dva huda špila, ki ne smeta bit pozabljena. Days Gone isto sem zelo užival, več takih novih IPjev za katere upam, da bodo uspešni.

 

Če pa že studiji delajo eno in isto (npr. FromSoft) pa naj vsaj sprobavajo nove stvari. Bloodborne, Dark Souls 3, Sekiro in Elden Ring si delijo DNA, so pa vseeno dovolj različni špili in hudo je vidt, kako napredujejo njihovi špili.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 6 minutami:

Sem vesel, da to obstaja.

 

Nisem rekel, da ne želim, da bi obstajalo. Ampak sem preigral TLOU (pač ta primer dam), že  2 ali 3x. Nazadnje pred izidom TLOU 2. In nimam želje spet tega igrati še četrtič, ampak bi si želel kaj novega. Ogormno firm je začelo pogrevati stare zadeve in jih reciklirati. Saj mi je odlične igre fun še enkrat preigrat, ni pa nikakor isti filing, ko že poznaš zgodbo in vse dogodke, pa te ne presenetijo več. Ti SP-ji so story driven in ni isto kot neka akcija, kjer pač nabijaš in ni ključna sama zgodba.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka

Sej zato skos upam na več špilov a la Witcher 2, Mass Effect 2 in Disco Elysium, kjer tvoje odločitve vsaj nekaj spremenijo, da potem igraš samo že zato, da sprobavaš čimveč kombinacij kljub temu, da veš približno kam gre špil.

 

Da je TLOU krajši špil ampak ima nelinearno razvejanost preko tvojih odločitev, bi blo bolj my type of game. Ampak ok, to js sanjarim

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 4 minutami:

 

Vse lepo in prav, ampak Monkey Island pa res ne zgleda boljš v rimejku :D. Meni zgleda precej slabše

 

Unreal 1 je odličen še dandanes, kar brez skrbi replayaj, ne rabi rimejka

 

Meni so všeč rimejki, ki so res skoraj nova igra. Resi 2 remake mi je legitimno 8+ igra, denimo

Povezava do prispevka

Uuuu ja, RE2re je odlična!

 

Sej jaz nimam problemov igrat stare špile, imam namen kupit Quake in Doom na plejki :D samo vseeno bi raje videl neki novi Unreal solo špil, magar če je kvazi remake enke. Nekaj kar je mix med Halo in Doom Eternal, Skaarj fighti so še danes vivid v moji glavi

 

Monkey Island je bla bolj omenjena, ker lahko preklapljaš med starim izgledom in novim izgledom, tako kot Combat Evolved

Povezava do prispevka

tlou ima remaster ne pa remake, remaster je ponavadi remaster zvoka, upscalanje izgleda ampak je več ali manj isti špil

 

Yakuza Kiwami 1 in 2 al pa Demon's Souls je pa remake. Al pa npr. Black Mesa, pr vseh teh je ful več sprememb, če ne drugega vsaj v izgledu, narejeno v nekem drugem pogonu, ...

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka

Obviously, to je cashgrab. Pa še serija prihaja tko da če nardijo remake dost hitro, bo lih simultano s serijo prišlo ven

 

Res napolno bankajo na to, ampak se mi zdi da morjo nujn za več sistemov nardit ta špil, če hočejo da se napolno prodaja, ampak jbg, to je Sonyev darling

 

All in all, glupo do amena, ampak sej lih to je fora, to verjetn ni za nas mišljeno

 

 

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka

Spil rab ene 5let da pride v beto, vecina jih napove takrat (iirc skyrim) kar je tudi logicno ker folk ne dojame da bo pac trajal (dayz) 

 

tko da tut ce so zacel po tlou2 delat dokler ne bo supka ki bo leakal ne bote vedel se par let

 

Sicr pa kdo the fuck hoce vsak tedn en minimalni update o spilu pet let brat, pa gledat eno sekundne gife pa naslove.

mene prou zivcnega delajo te prijemi, ki jih nekateri furajo

 

Pa neki intervjuji z voice actorji, pa neki

fejkat tm neko navdusenje nekoga ki je delal cel tedn texturo psenice itn.. whatever no, koga hecate

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...