ke_kit Objavljeno 20. oktober 2022 Share Objavljeno 20. oktober 2022 Un Collectors Edition me faking mika. Navedek Povezava do prispevka
foker Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Wii verzija je bila najboljša (zaradi merjenja z dildom),.. Skratka špil, ki sem ga kupil vsaj 3krat,.. Ni zastonj tam pri Bloodbornu na mojih lestvicah najboljših špilov. Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Uff izgleda res odlično. Pa je slučajno v tem špilu tudi kakšen stvor, ki te neprestano lovi pa se ga ne da ubiti? Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 V originalu se ne spomnim da bi bil... Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Spoiler Razen v rudniku? 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Nope, pa tudi upam, da ne bo! Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Silent Hill who? Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Me3do reče pred 24 minutami: Skrij vsebine Razen v rudniku? matr da se ga ne spomnim... Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 foker reče pred 2 urama: Wii verzija je bila najboljša (zaradi merjenja z dildom),.. Skratka špil, ki sem ga kupil vsaj 3krat,.. Ni zastonj tam pri Bloodbornu na mojih lestvicah najboljših špilov. Dajmo umirit predivje konje. Najboljša verzija je na NGC, druga najboljša na PS2 oziroma remasterji. Wii verzija je smeti, ravno zaradi merjenja z dildom (že ogromen križec uniči res carski organski feel, ki ga je z laserjem vzpostavil oriđiđi). NGC verzija je ultimativna, ker je grafično najboljša, v PS2 verzijo namreč niso konvertirali par grafičnih bonbončkov, PS2 verzija pa je potem služila kot podlaga za remasterje Tako da NGC > PS2 oziroma remasterji > Wii Remake zgleda dobro ko svija, se mi pa zdi, da se teksture in ostalo v vasici malo estetsko zgledujejo po vasici iz Dark Souls 3 . Bom igral definitivno Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Jst se sam spomnim na pcju da je blo vse ogabno rjave/drekaste barve Navedek Povezava do prispevka
Jin Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Tip blocka motorko z nožem. 10/10 2 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Goty Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Hernier reče pred 25 minutami: Dajmo umirit predivje konje. Najboljša verzija je na NGC, druga najboljša na PS2 oziroma remasterji. Wii verzija je smeti, ravno zaradi merjenja z dildom (že ogromen križec uniči res carski organski feel, ki ga je z laserjem vzpostavil oriđiđi). NGC verzija je ultimativna, ker je grafično najboljša, v PS2 verzijo namreč niso konvertirali par grafičnih bonbončkov, PS2 verzija pa je potem služila kot podlaga za remasterje Tako da NGC > PS2 oziroma remasterji > Wii Remake zgleda dobro ko svija, se mi pa zdi, da se teksture in ostalo v vasici malo estetsko zgledujejo po vasici iz Dark Souls 3 . Bom igral definitivno A ni NGC tudi remake/remaster iz PS1? Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 keba reče pred 3 urami: Uff izgleda res odlično. Pa je slučajno v tem špilu tudi kakšen stvor, ki te neprestano lovi pa se ga ne da ubiti? Upam, da ne. V oriđiđi ga ni bilo. Je pa Re4 verjetno edina igrica katero sm 100% obrnil in naredil vse. Ko odkleneš tisti gangster suit s tommygunom si pa itak v god mode bil. 😁 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 21. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 21. oktober 2022 Bessie reče pred 36 minutami: A ni NGC tudi remake/remaster iz PS1? ne, NGC je original in verjetno najboljši / najbolj razvpit špil za NGC Se spomnim, da je imel samo en model na celi gimnaziji NGC + RE 4 in nas je teasal ko prasce, kok je RE 4 nor špil - ostali smo ga poznali samo iz jokerja in ostalih publikacij, kjer je povsod dobival med 95 in 100 oceno ter je bil slavljen kot eden najboljših špilov ever made (kar je v resnici tudi bil). Pol na PS2 smo šele lahko videli, kakšen odlom je tudi v resnici ta igrica Navedek Povezava do prispevka
Jin Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 keba reče pred 3 urami: Uff izgleda res odlično. Pa je slučajno v tem špilu tudi kakšen stvor, ki te neprestano lovi pa se ga ne da ubiti? V spominu imam, da sem nekje ujel, da naj bi bil chief Menendez v rimejku te vrste hudobnež. Galko reče pred 2 minutama: kjer je povsod dobival med 95 in 100 oceno ter je bil slavljen kot eden najboljših špilov ever made (kar je v resnici tudi bil). Pol na PS2 smo šele lahko videli, kakšen odlom je tudi v resnici ta igrica This is correct. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Galko reče pred 12 minutami: ne, NGC je original in verjetno najboljši / najbolj razvpit špil za NGC Se spomnim, da je imel samo en model na celi gimnaziji NGC + RE 4 in nas je teasal ko prasce, kok je RE 4 nor špil - ostali smo ga poznali samo iz jokerja in ostalih publikacij, kjer je povsod dobival med 95 in 100 oceno ter je bil slavljen kot eden najboljših špilov ever made (kar je v resnici tudi bil). Pol na PS2 smo šele lahko videli, kakšen odlom je tudi v resnici ta igrica Ja mal sem pomešal z začetkom serije, za NGC so potem predelal prejšnje dele, my bad! Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Jin reče pred 12 minutami: V spominu imam, da sem nekje ujel, da naj bi bil chief Menendez v rimejku te vrste hudobnež. fak, upam da ne, ali pa da bo samo nek krajši odsek igre. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Bessie reče pred 2 minutama: Ja mal sem pomešal z začetkom serije, za NGC so potem predelal prejšnje dele, my bad! Na NGC so prejšnje dele (razen rimejka enke) samo portali, ni šlo za remaster ali karkoli že Jaz ko sem kupil Resident Evil 4, je bilo pomoje podobno, kot ko se je v jamah folku prikazala Marija. Pač gaming sploh ni mogel več bit enak Da ne govorim, da smo leto prej dobili Metal Gear Solid 3, ki je povsem primerljivo trgal gate Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Ja sorry no, dejte se usmilit starejših občanov , pač ne googlam vsak podatek v spominu 1 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 mgs3 pa re4 sta res redefinirala žanr. 1 Navedek Povezava do prispevka
foker Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 To z wii verzijo se ne strinjam,.. Iskreno mi je najbolj dogajala,.. merjenje z daljincom pač stvar zame dvigne na drug nivo (e bi bila ps move verzija bi bilo še bolje) (ne spomnem se kaj je z lasarjem v wii verziji, ampak užival sem kot bubreg v loju) Moram enkrat spet na PS5 preigrat,.. samo zmeraj začnem na hard/professional ali nekaj,.. potem kri ščijem in neham igrat :)) Skratka Resi4 je eden najboljših špilov vseh časov.,.. Že prednaročil,.. upam samo da se bolj naslonijo na RE2Re kot RE3Re (animacije ko si 10 m stran so 15fps,.. pa ni lukenj kjer streljaš,.. ne vem mogoče so popravili kaj) Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Re3RE je tak kot je, zato ker so hiteli z izidom. Po navdušenju, ki sta ga sprožila Re7 in Re2RE, so pritiskali na njih, da to pride čimprej ven. Upam, da so dobili dovolj resourcev za Re4RE 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 22. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 22. oktober 2022 Weraziel reče pred 9 urami: Re3RE je tak kot je, zato ker ga je naredila povsem druga capcomova ekipa kot RE 2 R. RE 4 R spet dela "ta boljša" ekipa, zato se lahko mirno obetamo mega špila Fixxaggio veritas Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Upam da je temu res tako =) samo vmes je tudi Village izšel, katera ekipa je pa delala to? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Weraziel reče pred 20 minutami: Upam da je temu res tako =) samo vmes je tudi Village izšel, katera ekipa je pa delala to? Tista ko je mal prevec spilala call of duty zombie mode 4 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Šel sem kupovat RE4 remaster na PS4, ker se mi je zaluštalo, pa sem v iskalnik napisal Resident Evil in sem pod igricami imel "free" Resident Evil: Director's Cut za PS4 in PS5, sem lahko normalno dodal v library. Nimam pojma zakaj, nimam ne PS+ ne Extra ne nič, samo to sem lahko zastonj dodal v library. Če kdo hoče, lahko gre načekirat, če pri njemu tudi deluje za zastonj igračko. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Hernier reče pred 5 minutami: Šel sem kupovat RE4 remaster na PS4, ker se mi je zaluštalo, pa sem v iskalnik napisal Resident Evil in sem pod igricami imel "free" Resident Evil: Director's Cut za PS4 in PS5, sem lahko normalno dodal v library. Nimam pojma zakaj, nimam ne PS+ ne Extra ne nič, samo to sem lahko zastonj dodal v library. Če kdo hoče, lahko gre načekirat, če pri njemu tudi deluje za zastonj igračko. Men piše takole Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.