Skoči na vsebino

Resident Evil 4 Remake, RE 8, RE 9 in ostali RE naslovi

Priporočeni prispevki

foker reče pred 2 urama:

Wii verzija je bila najboljša (zaradi merjenja z dildom),.. Skratka špil, ki sem ga kupil vsaj 3krat,.. Ni zastonj tam pri Bloodbornu na mojih lestvicah najboljših špilov.

Dajmo umirit predivje konje. Najboljša verzija je na NGC, druga najboljša na PS2 oziroma remasterji. Wii verzija je smeti, ravno zaradi merjenja z dildom (že ogromen križec uniči res carski organski feel, ki ga je z laserjem vzpostavil oriđiđi). NGC verzija je ultimativna, ker je grafično najboljša, v PS2 verzijo namreč niso konvertirali par grafičnih bonbončkov, PS2 verzija pa je potem služila kot podlaga za remasterje :hmm: 

Tako da 

NGC > PS2 oziroma remasterji > Wii

Remake zgleda dobro ko svija, se mi pa zdi, da se teksture in ostalo v vasici malo estetsko zgledujejo po vasici iz Dark Souls 3 :D. Bom igral definitivno

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 25 minutami:

Dajmo umirit predivje konje. Najboljša verzija je na NGC, druga najboljša na PS2 oziroma remasterji. Wii verzija je smeti, ravno zaradi merjenja z dildom (že ogromen križec uniči res carski organski feel, ki ga je z laserjem vzpostavil oriđiđi). NGC verzija je ultimativna, ker je grafično najboljša, v PS2 verzijo namreč niso konvertirali par grafičnih bonbončkov, PS2 verzija pa je potem služila kot podlaga za remasterje :hmm: 

Tako da 

NGC > PS2 oziroma remasterji > Wii

Remake zgleda dobro ko svija, se mi pa zdi, da se teksture in ostalo v vasici malo estetsko zgledujejo po vasici iz Dark Souls 3 :D. Bom igral definitivno

A ni NGC tudi remake/remaster iz PS1?

Povezava do prispevka
keba reče pred 3 urami:

Uff izgleda res odlično. Pa je slučajno v tem špilu tudi kakšen stvor, ki te neprestano lovi pa se ga ne da ubiti?

Upam, da ne. V oriđiđi ga ni bilo. 

Je pa Re4 verjetno edina igrica katero sm 100% obrnil in naredil vse. Ko odkleneš tisti gangster suit s tommygunom si pa itak v god mode bil. 😁

Povezava do prispevka
Bessie reče pred 36 minutami:

A ni NGC tudi remake/remaster iz PS1?

ne, NGC je original in verjetno najboljši / najbolj razvpit špil za NGC :) Se spomnim, da je imel samo en model na celi gimnaziji NGC + RE 4 in nas je teasal ko prasce, kok je RE 4 nor špil - ostali smo ga poznali samo iz jokerja in ostalih publikacij, kjer je povsod dobival med 95 in 100 oceno ter je bil slavljen kot eden najboljših špilov ever made (kar je v resnici tudi bil). 

Pol na PS2 smo šele lahko videli, kakšen odlom je tudi v resnici ta igrica

Povezava do prispevka
keba reče pred 3 urami:

Uff izgleda res odlično. Pa je slučajno v tem špilu tudi kakšen stvor, ki te neprestano lovi pa se ga ne da ubiti?

V spominu imam, da sem nekje ujel, da naj bi bil chief Menendez v rimejku te vrste hudobnež.

Galko reče pred 2 minutama:

kjer je povsod dobival med 95 in 100 oceno ter je bil slavljen kot eden najboljših špilov ever made (kar je v resnici tudi bil). 

This is correct.

Povezava do prispevka
Galko reče pred 12 minutami:

ne, NGC je original in verjetno najboljši / najbolj razvpit špil za NGC :) Se spomnim, da je imel samo en model na celi gimnaziji NGC + RE 4 in nas je teasal ko prasce, kok je RE 4 nor špil - ostali smo ga poznali samo iz jokerja in ostalih publikacij, kjer je povsod dobival med 95 in 100 oceno ter je bil slavljen kot eden najboljših špilov ever made (kar je v resnici tudi bil). 

Ja mal sem pomešal z začetkom serije, za NGC so potem predelal prejšnje dele, my bad! :mellow:

Povezava do prispevka
Bessie reče pred 2 minutama:

Ja mal sem pomešal z začetkom serije, za NGC so potem predelal prejšnje dele, my bad! :mellow:

Na NGC so prejšnje dele (razen rimejka enke) samo portali, ni šlo za remaster ali karkoli že

Jaz ko sem kupil Resident Evil 4, je bilo pomoje podobno, kot ko se je v jamah folku prikazala Marija. Pač gaming sploh ni mogel več bit enak

Da ne govorim, da smo leto prej dobili Metal Gear Solid 3, ki je povsem primerljivo trgal gate

Povezava do prispevka

To z wii verzijo se ne strinjam,.. Iskreno mi je najbolj dogajala,.. merjenje z daljincom pač stvar zame dvigne na drug nivo (e bi bila ps move verzija bi bilo še bolje) (ne spomnem se kaj je z lasarjem v wii verziji, ampak užival sem kot bubreg v loju) Moram enkrat spet na PS5 preigrat,.. samo zmeraj začnem na hard/professional ali nekaj,.. potem kri ščijem in neham igrat :)) 

Skratka Resi4 je eden najboljših špilov vseh časov.,.. Že prednaročil,.. upam samo da se bolj naslonijo na RE2Re kot RE3Re (animacije ko si 10 m stran so 15fps,.. pa ni lukenj kjer streljaš,.. ne vem mogoče so popravili kaj)

Povezava do prispevka

Šel sem kupovat RE4 remaster na PS4, ker se mi je zaluštalo, pa sem v iskalnik napisal Resident Evil in sem pod igricami imel "free" Resident Evil: Director's Cut za PS4 in PS5, sem lahko normalno dodal v library. Nimam pojma zakaj, nimam ne PS+ ne Extra ne nič, samo to sem lahko zastonj dodal v library. Če kdo hoče, lahko gre načekirat, če pri njemu tudi deluje za zastonj igračko.

image.thumb.png.ca047f61724f8eb0677320bf294196c8.png

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 5 minutami:

Šel sem kupovat RE4 remaster na PS4, ker se mi je zaluštalo, pa sem v iskalnik napisal Resident Evil in sem pod igricami imel "free" Resident Evil: Director's Cut za PS4 in PS5, sem lahko normalno dodal v library. Nimam pojma zakaj, nimam ne PS+ ne Extra ne nič, samo to sem lahko zastonj dodal v library. Če kdo hoče, lahko gre načekirat, če pri njemu tudi deluje za zastonj igračko.

image.thumb.png.ca047f61724f8eb0677320bf294196c8.png

Men piše takole

unknown.png

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...