Skoči na vsebino

Resident Evil 4 Remake, RE 8, RE 9 in ostali RE naslovi

Priporočeni prispevki

Mam kolega, ki je ponosen na to, da ga noben film "ne prestraši". Uno wow ti ultimate muško, kako cool je gledat 2 ure filma in ne doživljat intended izkušnje. Tko kot gledat komedijo in bit ponosen da ti nič ni bilo smešno. :D

That being said, jaz igram RE9 z dvignjenimi senčili samo podnevi in ne na slušalkah. Ampak jaz sem pička. 

• Račka +1 1
  • Ne me jebat 1
Povezava do prispevka

Ma ja, sej vsak ve kako mu sede, jaz se zavedam da res dobre horror igre (pa vsak začetek souls igre) so posebna gamer izkušnja in zato jo tok bolj cenim. Res ne razumem zakaj bi to nekdo igral samo zato da bi preigral. 

Ful rad bi se isto uživel v vojaške igre pa kljub dobri akciji ni istega feelinga (vsaj singleplayer). Mogoče bom moral spet kak Ghost Recon zagnat ali pa SWAT igro. 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 6 minutami:

Ma ja, sej vsak ve kako mu sede, jaz se zavedam da res dobre horror igre (pa vsak začetek souls igre) so posebna gamer izkušnja in zato jo tok bolj cenim. Res ne razumem zakaj bi to nekdo igral samo zato da bi preigral. 

Ful rad bi se isto uživel v vojaške igre pa kljub dobri akciji ni istega feelinga (vsaj singleplayer). Mogoče bom moral spet kak Ghost Recon zagnat ali pa SWAT igro. 

Posebna gamer izkusnja je direkt pravi opis. Tocno tko se pocutim ko pikam dober horor. Igre ali filmi. 

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 minuto:

Posebna gamer izkusnja je direkt pravi opis. Tocno tko se pocutim ko pikam dober horor. Igre ali filmi. 

Jaz sem približno isti čas igral The Abyss, Half Life in OG Resident Evil. Ni mi čudno, da take izkušnje ostanejo ljudem v glavi tudi če že 25 let niso igrali. 

Povezava do prispevka

Obrnu. Proti koncu vse skupaj postane vedno bolj in bolj sterilno in brezvezno. Škoda (zdi se mi, da je to staple serije).

Začetek (bolnica in podzemlje) mi je bil res top roba (easy 9/10), pol naprej pa klavrna 7/10. Boss fighti so isto padali po kvaliteti lol.

8/10 vse skupaj. Na začetku sem bil zihr, da bom ponovno preigral (tokrat 3rd person z obema likoma), ampak sem si premislil. Letelo z diska takoj po endingu.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Evo, obrnil tudi jaz tegale hadiča :) najprej sem izbral opcijo, ki se je kasneje izkazala za bad ending (fant je zraven pizdil "sem ti rekel da pusti elvisa, sploh ne poslušaš kaj ti je rekel Spencer, mi mi mi mi mi mi (tko ga jst slišim kadar se protožuje)), potem pa ko ti špil nice and casual omogoči reload, pa še na good ending. Ma meni je glede na vibe špila bolj pravilen bad ending, sorry peder, sploh cel gameplay z leonom prov kliče po slabem koncu. Čeprav je očitno, da bo good ending cannon :)

Pod črto - men je zadeva enako dobra kot Re 7 in Re 8. Oziroma mi je mrbit eno oceno manj. Če mi je RE 8 nekje 88 (zip fajl!!), mi je RE9 87. Oba sta kul tobogana, ma RE8 je je vseeno večji, ima širše dogajanje, tud lokacije so mičen boljše, tko da sploh s 3rd person dodatkom mi je boljši špil. Je pa tud RE 9 super. Sploh ko ga celega vidi casual gay buddy, ki je nazadnje igral RE 4 na PS2. Ma to je blo tok veselja ko da je prišel prime freddy mercury na kozarec vina. Kok je to pa to hudo, kok so carsko zadeli switchanje likov, kok je leon pravi moški, kok je nora akcija, kok dobr izgleda, kok so hudi guni od leona, a misliš da je leon peder, kok je brutal špil, kak carski tempo je, lej zdej sva ppbrala ključ priprav se ziher bo akcija, kok minje nor špil kva to dela ej itd itd itd.

Nas okorele gayming kurce s kalcijem v jajcih špil neki ne presenti več, ma bolj casual crowdu pa dogaja na polno, i guess.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Gunplay je definitivno svetla točka, ki carryja igro v drugi polovici do konca. Res škoda, da tako upadejo elementi, ki so ključni za vzdušje (sterilen izgled okolice, dolgočasen level design in bedni enemyji (lickerji spet malo dvignejo vzdušje, sam to je res bare minimum)), kar res pokvari okus.

Jaz ji ne dam več kot low 80s.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Ja tam z laboratorijem so zajebali ne.. lab bi moral bit vsaj tako velik kot bolnica v prvem delu.. ce ne se vecji pol bi se lahko pogovarjali o hudih ocenah.. pa se ce bi bossi bili dejansko zajebani oz da bi moral vsaj malo skilla uporabit pol bi bla takoj za re 4 2 in 1

Sam nj ne bossi v kurcu, raznolikost sovraznikov v kurcu, dolzina oz lab zaskrtarjen v kurcu.. 

Ce bi to ble une igrice ko vcasih, bi se v labu  koncala komaj polovica spila

Povezava do prispevka

Ma men so tile novi skriptirani spektakel RE-ji (7, 8, 9) vsi cool, vsi približno enako dobri, vsi za na Polico :D v tej generaciji so mi to res ultimate akcijski špili za casual gamerje, ki nimajo lih cajta stisnit 100 ur v nek sony open world time sink, ampak ful bolj respectajo dobro 12-18 ur akcijo s cool gameplay hooki. Pa dejansko so dobri špili še vedno.

V teh okvirjih je seriji blizu oz nad njo samo še Uncharted 2/3/4/LL pa oba TLOUja. Sam TLOU 2 moj peder noče špilat, ker je na netu videl da ubijejo Joela - TLOU 1 je pa preigral in mu je Joel top 5 likov all time, in se zdaj trmari da ne bo podpiral tega woke dreka :D :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...