Skoči na vsebino

[multi] The Callisto Protocol


Priporočeni prispevki

Hernier reče pred 1 uro:

Ok, Vučko3 bo fighter, ki je tok pik porabil v strenghtu, da za ostalo ni skoraj nič ostalo

 

Galko mogoče kakšen rogue/dex build

 

Jaz sem priest z maxanim intelligence in švoh melee statsi

 

Kdo se še javi, da ga umestim v party, ki bo prefukal modela??

 

Jaz sem vlagal v misticizem... ga lahko med bojem blagoslovim.

Povezava do prispevka

K ze glih o 4090, maxan 4k rdr2 na 4090 :avadodo:holy shit

 

Navedek

Je kak revju / soliden vtis že dosegljiv

Jz sm gledu prve 2 uri game_a, sue me - prve 5 minut je blo kr carskih, pol v

zaporu

sm mal zehal ngl.

Fajt mi je mal tko tko, vidm minuse ampak so saj probal neki novga(?) z dodganjem, animacije hitov so mal cudne, also pricakoval sm mal bl horror atmosfero, deluje mi manj depresivno/tesnobno kot tlou2. 

 

Nekoc k bo znizan ga bom dal na backlog in mogoce preigral pred izidom ps6

 

Lp

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka

lol, sami negativni reviewji, ker je menda igra pravi stuttering fun in na sploh slabo optimizirana, vsaj na pc-ju. No, vsaj vemo, zakaj so bili rivjuji blockani.

 

Tale špil me je dejansko mikal, dokler nisem na srečo pred par dni videl, da gre za amd supported špil (in lih slučajno imam prvič nvidio za grafiko :)  ), a si nisem mislil, da bo vseeno tako slabo tekel. Sicer poznavalci predvidevajo, da bo v roku parih mesecev prišel še patch, ki bo "odklenil" performance še na nvidiah ...  ampak vseeno, matr kako mi gredo te corpo ekskluzive na k..., no so pa zgubili vsaj enega kupca zato :)

 

Se mi zdi, da je zelo verjetno, da bo cena dokaj hitro padla. Tudi ta novi Plaque Tale je bil že presentljivo hitro po izidu znižan za 20 %.

uredilo bitje Flegma
Povezava do prispevka

Sladko-kislo-tremni občutek, ko že tok časa spremljaš gaming, da že iz intervjujev, trailerjev in preveiwov ugotoviš, kje se zna špil zlomiti oziroma kaj bi lahko bil glavni razlog, da špil ne bo odličen.

 

Galko reče Dne, 22. 11. 2022 at 23:06:

Jem pa zaradi dveh zadev počakal, da Callisto Protocol najprej prešpila forumska Smetana:

- v vseh previewih je bilo povedano, da je špil IZJEMNO akcijski. Odmik od Dead Spaca 1 naj bi bil še ful ful večji kot je bil odmih RE 4 od RE 1 / 2. Počasno klavstrofobično lazenje z dvema metkoma in francozom v roki je zamenjala hitra adrenalinska akcija, kjer je ful mehanik vezanih na to, da pritečeš monsterju dobesedno v faco in ga odlomiš na melee razdalji. Zdaj... lahko da bo to delovalo in da bo nor špil - tako kot je bil RE 4 - lahko pa da ne bo. 

 

- avtorji so večkrat hypali, kako so ponosni na Protocolove res hude in spektakularne skriptirane akcijske sekvence tipa Uncharted, ki so res a must play. Mislim da glavni šefe prov uporabi izraz horror rollercoaster. Vse lepo in prav, če ne bi bile meni te skriptirane akcijske sekvence v DS 2 tko najslabša stvar v špilu in glavni razlog, da mi je DS 2 dva nivoja slabši špil kot DS 1. Spet, lahko da so v Protocolu carske in da lepo pašejo v flow, lahko pa da bodo spet tako fake and gay kot so bile v DS 2. 

 

Po na hitro preletenih opisih je tole točno to, kar zlomi špil. Igrica naj bi bila POPOLNOMA on rails skriptirana akcijada, kar ji čisto ubije horror faktor proper počasnega bildanja vzdušja - igrica naj ne bi bila prav nič grozna, razen par skriptiranih cenenih jump scarov. Poleg tega je vsako crkavanje zelo annoyjing, ker moraš spet skozi isto sceno plus usmrtitve so baje predolge, tako da se igralec začne hitro dolgočasiti. Raziskovanje, grajenje atmosfere, napetost - nema tega v tej igrici. Akcije je baje ful preveč plus niso je znali narediti tako, kot bi jo proper majstri (baje so sploh slabe kontrole proti večim sovražnikom). Pol dodaš pa še baje res gnusno glitchanje, na kar ste pravilno opozarjali day 1 review embargo denierji, pa dobiš špil, kjer pokajo ocene 5 - 7, namesto 8 - 10  :( :( :(  Ful sem razočaran, sploh ker ene stvari pa baje res trgajo gate - špil naj bi bil med najbolj gory igricami vseh časov, grafika je božanska (kadar ti ne zgnije TV od glitchev), sound ti tudi porine sluzastega tiča v ušesa, VA in glavni igralec naj bi bil izjemen.

 

Poleg mediocre reviewov za Plagues Tale 2 mi je tole res razočaranje leta, igrice sem se svinjsko veselil ob najavi in bil mega hype vse dokler niso začeli pokati lajnerji od devov o "horror rollercoasterju" in "action packed sequencih". Prov fuck off ej, prov jutro mi je zamorilo tole

Povezava do prispevka
Galko reče pred 29 minutami:

Poleg tega je vsako crkavanje zelo annoyjing, ker moraš spet skozi isto sceno plus usmrtitve so baje predolge, tako da se igralec začne hitro dolgočasiti.

 

Saj zato pa lahko dokupiš season pass, ki bo prinesel nove animacije za usmrtitve, in to trinajst njih. Bo manj dolgčas. :P  

Če se na skipat, je to res annoying, ja. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...