Skoči na vsebino

Euro/American Truck Simulator 2

Priporočeni prispevki

• 3 tedne kasneje...
  • 4 tedne kasneje...

Si bom privoščil ATS sedaj ko je na Steamu 5dolarčičev. 

Če prav razumem z base game dobiš neomejen dostop do Kalifornije, Arizone in Nevade.. So te države zadosti da te okupira za nekaj časa? Ne bom veliko igral, le občasno za max kakšno uro. Oklevam če bi še kupil kakšen DLC sedaj ko je akcija, katerega priporočate? Montana, Colorado..? Predvsem me mikajo prostrane pokrajine, nacionalni parki, mala mesteca in gorski prelazi...torej ti tipični American West prizori, ki jih v Evropi ravno nimamo.

Povezava do prispevka

@Vincent

mogoče se ti za začetek splača kupiti kak bundle, denimo:

https://store.steampowered.com/bundle/28881/Northwest_Bundle/

ali pa

https://store.steampowered.com/bundle/28882/Southwest_Bundle/

Za teh nekaj evrov dobiš res ogromno contenta. Bi ti pa predlagal, da dokupuješ tiste nove države, ki mejijo na ozemlje, ki ga že imaš. Pa ne pozabi downloadat še free dlcjev, če jih slučajno ne bo avtomatično dodal v library.

Vedi pa, da je Kalifornija ogromna, boš mnogo ur porabil že tam. A je fino, če lahko mahneš še kam drugam. (Še posebej, ker so v Kaliforniji zoprni z raznimi eko predpisi in imajo nizko omejitev hitrosti za tovornjake.) :) Pa tudi pokrajine in vzdušje v mestecih se povsem razlikuje od denimo tistega v New Mexicu ali Montani.

Sicer je pa pri zveznih državah tako: starejše bodo imele slabšo grafiko od novejših. A SCT zastonj posodablja za nazaj. Denimo Kalifornija je bila povsem predelana in je danes videti povsem drugače kot še kako leto nazaj. Naslednja posodobitev bo doletela Arizono.

uredilo bitje Flegma
Povezava do prispevka

hvala! Northwest bundle je zelo mikaven , ampak bom vseeno pomoje najprej začel samo z base game, ker nimam pojma če/kok bom noter padel in hkrati vem da imam trneutno res malo časa za špilanje. Potem pa dokupim ali kakšen bundle ali pa grem posamezno po državah proti Severovzhodu...

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Juhu, prvi car pack lahko že kupiš wishlistaš na steamu :P  Gre za Fordova vozila

Take the wheel behind:

• The iconic 1967 Ford Mustang Fastback

• The all-purpose 2023 Ford F-150

• The modern 2023 Ford Bronco

• and the legendary 1998–2012 Ford Crown Victoria

Ekola, že vidim, da se bo zbiralo razglednice :):

Navedek

With this DLC, you’ll unlock personal cars that offer a brand-new gameplay experience. Want to work? Take on job contracts delivering small packages. Want to explore? Hit the open road freely and earn beautifully designed postcards by visiting iconic locations.

Sicer pa sam čakam le tole: 

AVvXsEio5vp8iXbTWZbktbZs7udZRDBJWWEo2L5W

02.jpg

AVvXsEgrtXRjZk5z3GLkPT5Tdj3KbKr6yCqqI953

:limona:

uredilo bitje Flegma
Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...
  • 2 mesca kasneje...

Juhu, pa mi je ratal (in to ob rednih vožnjah – sicer z dosti ovinkarjenja –, ne ob brezprikoličnem drvenju): :ninja:

Jxo86pR.jpeg

Zdaj pa čakam na naslednjo posodobitev (Beneluks) in DLC (severno Skandinavijo), da odstotki spet padejo in da se nadaljuje z yellow paintingom cest. :)  Jih imam pa v ATSju še dosti neprevoženih. 

Sicer pa, no, kdor igra, to itak ve, ampak vseeno: napovedana je prevetritev Velike Britanije, ob tem pa so najavili Irsko:

V ATS gremo pa tudi v Kanado:

uredilo bitje Flegma
  • Račka +1 2
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

:)

To je plod desetletnega trdega dela :P . V zadnjo sem imel 100 % lih enkrat takrat na stari osnovni mapi brez dlcjev ... in glede na to, kaj vse je napovedano, kmalu spet za dolgo ne bo.

Je pa noro, kako se je špil spremenil, če ga primerjaš z različico izpred desetletja. No, saj imajo motivacijo, glede na to, da gre za osmo najbolj prodajano igro na PCju vseh časov.

Povezava do prispevka
  • 6 mesecev kasneje...

Jaz sem pa te dni v ATS-ju prvič prispel v Chicago, ki je res dobro narejen. Suburbia, promenada ob jezeru, downtown, podzemne ceste ... detajlov je mnogo. No, pa saj so itak povsod. Sa sem pred tem še posebej užival, ko sem raziskoval Louisano. Tukaj je res fino, ko se iz podeželja bližaš mestu, dobiš zares občutek, da si zdaj v metropoli. 

En kul video modela, ki se vozi po mestu pa še carski setup ima:

Route 66 je zdaj cela v špilu, mapa pa z vsakim updejtom dobiva majhne spremembe, ki napovedujejo prihod avtomobilov. Denimo zdaj so se pojavili tudi moteli, kjer se bo lahko prespalo. komaj čakam, da avtomobili prispejo, potem pa takoj nabavim en vintage muscle car, da se prevozi celotno route 66. 

Pred tremi tedni pa je za ETS2 prispel povsem posodobljen Beneluks. Ampak trenutno sem raje v Midwestern ZDA.

uredilo bitje Flegma
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...