magični kralj Objavljeno 9. maj 2025 Avtor Share Objavljeno 9. maj 2025 zakaj rabim login za promods : w Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 Login za wepbage in download? Fucked if I know, ze leta majo isto, js se primaknem on evro za hitrejsi download ponavadi Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 10. maj 2025 Avtor Share Objavljeno 10. maj 2025 Largo Clutch reče pred 4 urami: Login za wepbage in download? Fucked if I know, ze leta majo isto, js se primaknem on evro za hitrejsi download ponavadi lame sem zloadal mod pogruntal da rabis grke pa spance dlc da dela mod Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 1. junij 2025 Share Objavljeno 1. junij 2025 ETS je včeraj dobil veliko najavo, nekaj, kar se je šušljalo že leta: 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 1. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2025 hudo Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 1. junij 2025 Share Objavljeno 1. junij 2025 Dobr tease, me zanima kako bodo tole speljal. Navedek Povezava do prispevka
SmukY Objavljeno 2. junij 2025 Share Objavljeno 2. junij 2025 Amerikanci bodo v tej luči dobili roadtrip projekt in že iščejo lastnike vozil Ford F150 Raptor, Ford Crown Victoria, Dodge Viper, RAM 1500 itd. za pomoč pri snemanju zvokov. https://blog.scssoft.com/2025/04/project-road-trip.html (najava) https://blog.scssoft.com/2025/04/road-trip-call-for-community-help.html (pomoč za lastnike vozil) Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 27. junij 2025 Share Objavljeno 27. junij 2025 Si bom privoščil ATS sedaj ko je na Steamu 5dolarčičev. Če prav razumem z base game dobiš neomejen dostop do Kalifornije, Arizone in Nevade.. So te države zadosti da te okupira za nekaj časa? Ne bom veliko igral, le občasno za max kakšno uro. Oklevam če bi še kupil kakšen DLC sedaj ko je akcija, katerega priporočate? Montana, Colorado..? Predvsem me mikajo prostrane pokrajine, nacionalni parki, mala mesteca in gorski prelazi...torej ti tipični American West prizori, ki jih v Evropi ravno nimamo. Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 27. junij 2025 Share Objavljeno 27. junij 2025 (urejano) @Vincent mogoče se ti za začetek splača kupiti kak bundle, denimo: https://store.steampowered.com/bundle/28881/Northwest_Bundle/ ali pa https://store.steampowered.com/bundle/28882/Southwest_Bundle/ Za teh nekaj evrov dobiš res ogromno contenta. Bi ti pa predlagal, da dokupuješ tiste nove države, ki mejijo na ozemlje, ki ga že imaš. Pa ne pozabi downloadat še free dlcjev, če jih slučajno ne bo avtomatično dodal v library. Vedi pa, da je Kalifornija ogromna, boš mnogo ur porabil že tam. A je fino, če lahko mahneš še kam drugam. (Še posebej, ker so v Kaliforniji zoprni z raznimi eko predpisi in imajo nizko omejitev hitrosti za tovornjake.) Pa tudi pokrajine in vzdušje v mestecih se povsem razlikuje od denimo tistega v New Mexicu ali Montani. Sicer je pa pri zveznih državah tako: starejše bodo imele slabšo grafiko od novejših. A SCT zastonj posodablja za nazaj. Denimo Kalifornija je bila povsem predelana in je danes videti povsem drugače kot še kako leto nazaj. Naslednja posodobitev bo doletela Arizono. 27. junij 2025 uredilo bitje Flegma Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 Vincent reče pred 6 urami: So te države zadosti da te okupira za nekaj časa? da, že samo kalifornija je dovolj velika za urco na dan Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 28. junij 2025 Share Objavljeno 28. junij 2025 hvala! Northwest bundle je zelo mikaven , ampak bom vseeno pomoje najprej začel samo z base game, ker nimam pojma če/kok bom noter padel in hkrati vem da imam trneutno res malo časa za špilanje. Potem pa dokupim ali kakšen bundle ali pa grem posamezno po državah proti Severovzhodu... Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 26. julij 2025 Share Objavljeno 26. julij 2025 (urejano) Juhu, prvi car pack lahko že kupiš wishlistaš na steamu Gre za Fordova vozila Take the wheel behind: • The iconic 1967 Ford Mustang Fastback • The all-purpose 2023 Ford F-150 • The modern 2023 Ford Bronco • and the legendary 1998–2012 Ford Crown Victoria Ekola, že vidim, da se bo zbiralo razglednice : Navedek With this DLC, you’ll unlock personal cars that offer a brand-new gameplay experience. Want to work? Take on job contracts delivering small packages. Want to explore? Hit the open road freely and earn beautifully designed postcards by visiting iconic locations. Sicer pa sam čakam le tole: 26. julij 2025 uredilo bitje Flegma 2 Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 21. avgust 2025 Share Objavljeno 21. avgust 2025 končno Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 (urejano) Juhu, pa mi je ratal (in to ob rednih vožnjah – sicer z dosti ovinkarjenja –, ne ob brezprikoličnem drvenju): Zdaj pa čakam na naslednjo posodobitev (Beneluks) in DLC (severno Skandinavijo), da odstotki spet padejo in da se nadaljuje z yellow paintingom cest. Jih imam pa v ATSju še dosti neprevoženih. Sicer pa, no, kdor igra, to itak ve, ampak vseeno: napovedana je prevetritev Velike Britanije, ob tem pa so najavili Irsko: V ATS gremo pa tudi v Kanado: 6. november 2025 uredilo bitje Flegma 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Flegma reče pred 7 urami: Juhu, pa mi je ratal (in to ob rednih vožnjah – sicer z dosti ovinkarjenja –, ne ob brezprikoličnem drvenju): norc Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 @Flegma Hudo, da si vse ceste pobarval, vsa čast. Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 (urejano) Flegma reče pred 21 urami: Juhu, pa mi je ratal (in to ob rednih vožnjah – sicer z dosti ovinkarjenja –, ne ob brezprikoličnem drvenju): Pa kaj si ti fukjen Mad respect drgac Model je 100% prefural Srbijo, brez da bi se dejansko zafural do Srbije, lol 7. november 2025 uredilo bitje QuarterStringed Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 To je plod desetletnega trdega dela . V zadnjo sem imel 100 % lih enkrat takrat na stari osnovni mapi brez dlcjev ... in glede na to, kaj vse je napovedano, kmalu spet za dolgo ne bo. Je pa noro, kako se je špil spremenil, če ga primerjaš z različico izpred desetletja. No, saj imajo motivacijo, glede na to, da gre za osmo najbolj prodajano igro na PCju vseh časov. 2 Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 (urejano) Jaz sem pa te dni v ATS-ju prvič prispel v Chicago, ki je res dobro narejen. Suburbia, promenada ob jezeru, downtown, podzemne ceste ... detajlov je mnogo. No, pa saj so itak povsod. Sa sem pred tem še posebej užival, ko sem raziskoval Louisano. Tukaj je res fino, ko se iz podeželja bližaš mestu, dobiš zares občutek, da si zdaj v metropoli. En kul video modela, ki se vozi po mestu pa še carski setup ima: Route 66 je zdaj cela v špilu, mapa pa z vsakim updejtom dobiva majhne spremembe, ki napovedujejo prihod avtomobilov. Denimo zdaj so se pojavili tudi moteli, kjer se bo lahko prespalo. komaj čakam, da avtomobili prispejo, potem pa takoj nabavim en vintage muscle car, da se prevozi celotno route 66. Pred tremi tedni pa je za ETS2 prispel povsem posodobljen Beneluks. Ampak trenutno sem raje v Midwestern ZDA. 28. maj 2026 uredilo bitje Flegma 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.