Skoči na vsebino

ChAiN

Priporočeni prispevki

Sektor 13 reče pred 2 urama:

Dobra sezona.

 

Skoda pa

  Skrij vsebine

: za Alexa . . .

 

Ma totalen zajeb da takole lahko igralci vplivajo na spremembo zgodbe in glavnih junakov.

Spoiler

Alex je pač čisti inventar če pomisliš na ladjo Roci on spada zravn če mene vprašaš in živi naprej v knjigah. :D

Pa tko so nardil da je zgledal da Holdnu bolj dol visi da ga je pobralo... :D 

 

uredilo bitje Merithyn
Povezava do prispevka
Merithyn reče pred 1 uro:

Ma totalen zajeb da takole lahko igralci vplivajo na spremembo zgodbe in glavnih junakov.

  Razkrij skrite vsebine

Alex je pač čisti inventar če pomisliš na ladjo Roci on spada zravn če mene vprašaš in živi naprej v knjigah. :D

Pa tko so nardil da je zgledal da Holdnu bolj dol visi da ga je pobralo... :D 

 

 

Spoiler

Js sm kr u izi lolnu kako so se znebil igralca ...najprej sploh nisem dojel kaj se je zgodil :D .. drugače pa dat plot armor od Naomi ..

 

meni drugače dobra sezona ... u izi upam da se ne bo zaključilo s šesto,da dobimo še kaj več..

Povezava do prispevka
Spoiler

Haha, jaz tudi nisem vedel, da je ripnil tam na stolu. Sem bil samo wtf, a tako so skenslali modela?

 

 

Drugace pa S06 hype.

 

Spoiler

RIP zemljini battleshipi pred vrati

 

uredilo bitje Pastir_Matic
Povezava do prispevka
Ascender reče pred 10 urami:

 

  Razkrij skrite vsebine

Js sm kr u izi lolnu kako so se znebil igralca ...najprej sploh nisem dojel kaj se je zgodil :D .. drugače pa dat plot armor od Naomi ..

 

meni drugače dobra sezona ... u izi upam da se ne bo zaključilo s šesto,da dobimo še kaj več..

nekaj namigujejo na filme v stilu Firefly/Serenity

Povezava do prispevka

Nisem še gledal zadnje sezone, sem pa prebral vaše spoilerje. Je..m jim vse po spisku; točno to se je zgodilo, česar sem se bal:

Tom7i reče Dne, 8. 12. 2020 at 13:51:

Sedaj lahko le močno upam, da bodo zadevo zavoljo oboževalcev same zgodbe izpeljali korektno (oziroma tako kot je v zgodbi) in ne kot neko vendetto zoper igralca, kot so jo v primeru revivala serije Roseanne.

 

Pol sem seveda še poguglal, kaj so napletli za razlago (spoilers inside)

 

 
Navedek

"We started talking about it very early in season five, actually, because as we were developing the story, what we realized is that we're telling a story about war and people who do very violent things and a group of people that we care about struggling to reconnect with each other and help each other and find each other in the midst of this tremendous cataclysm all around them," Shankar says. "And it started to dawn on us that we were telling a story about all of those things with no consequences. And it felt like we were running into that same old issue in science-fiction -- not only, but often -- this idea that certain characters have 'plot armor,' that danger to them isn't real, that consequences don't occur, that they don't really experience loss. And so we started talking about losing a major character on the show.

"And so they are tough decisions to make, but what it does is, at the end of the day it's a creative choice to really give context to what the characters are going through. And the loss of this character is so important, with the show at five seasons, in this way, saving the life of somebody else is something that hangs over the show going forward. And this is something that, dealing with that loss, dealing with how to continue and fight through it, that's part and parcel where you find our people in season six. So it's a tough thing to do. It's always a tough thing to do, but there's an honesty to it."

In that way, Alex's death builds on the themes this season first broached with Fred Johnson's surprising death in an earlier episode. Fred's death caught fans off-guard since he perished during an attack on Tycho Station that he survives in the novels. When Fred dies in the novels, it's in a manner similar to Alex's television death, suffering a stroke during a hard burn against the Free Navy.

 

"Those are changes from the novel," Shankar notes. "In the novel, Fred does not die in that raid on Tycho. And actually, Alex's death is how Fred dies, a book later. But again, we felt like a great opportunity to really make a really strong and poignant point about the kind of story that we're telling."

 

In other words, naredili so Poochie-ja :ranting:

 

 
Navedek

Homer was shocked, however, when the next cartoon aired: it contained a hastily-animated, re-dubbed segment in which Poochie, voiced by Roger Meyers, Jr. instead of Homer, stated he had decided to return to his "home planet." Dialogue written in bloody letters across the screen read, "Note: Poochie died on the way back to his home planet," and cuts immediately back to Krusty telling kids happily, "Poochie's dead!", much to Homer's dismay, and even providing an affidavit that promises to prevent the character's revival in any shape or form.

uredilo bitje Tom7i
Povezava do prispevka

men je pa totalno gnila sezona, zjebali so serijo cist, iz proper scifi se je razjebalo v neko mehisko zajfnico 90% drame 10% akcije/scifi

 

v cem je point amosove storije kek, krneki

 

Spoiler

prav navijal sem da ta glupa naomi crkne, pol pa na random zbrisejo 16x bol karizmaticno osebo.

 

pa ta marco pa njegova ekipa, obupna igra, patetično

 

pa kr en spacewalk brez skafandra iz shipa ship pa 14x se  nekdo reši v zadnji sekundi

 

marsovcam cela flota nevidno dezertirala?  marco s petimi shipi oz kar pac ma terorizira komplet osoncje? eartherji majo celo zemljo+lunarno bazo za resource pa ne morjo ene flote skup spravt za response? pa se tisto pri ringih jim sesujejo kar tko btw... dej ne me fukat, štorija je postala tk butasta, da je žalostno

 

Povezava do prispevka

Meni je bla boljsa sezona kot prejsnja, ampak dalec od perfekcije. Naomi, filip, Marco, fuck me kera beda in waste of time. 

 

Premal protomulekule in ancient alienov, nic novih svetov. Pa prejsnja sezona se je ubistvu 100% s tem ukvarjala, pa ampak mi ni bla vsec. 

 

Ze dve sezoni ne vem tocno kje je fokus serije, vedno pricakujem nekaj carskega samo modeli delajo nekaj drugega. 

 

Vseeno, bolje kot prejsnja, upam da solidno zakljucijo. 

Povezava do prispevka
Shenkey reče Dne, 27. 1. 2021 at 6:16:

Hud del in hud escape

 

Je pa skoda da ne kazejo kolk je zemlja razfukana, kot razumem bi morale bit miljarde zrtev

 

dejansko je to stvar, ki me je daleč najbolj zmotila v tej sezoni, če primerjam s knjigami

 

v seriji se obnašajo, kot da bi bila ena nukica direkt na NY konec civilizacije, ne pa "samo" tragedija, ki na sposobnost preživetja človeštva (npr. hrana) praktično ne bi vplivala

v knjigah pa gre za orenk razčefuk in potencialen propad Zemlje ter človeštva v celem sončnem sistemu

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

Evo, ravno malo prej sem s punco pogledal zadnji del in se tudi strinjam s Kastorjem.

 

Itak mi je volja do ogleda konkretno padla še preden sem sploh zalaufal prvi del zaradi že zgoraj omenjenega kill-offa, samo ajde, večinsko gledano me je pol med ogledom še vedno ful vleklo, vse do reševanja Naomi.

 

 

Res, kako češko narejen kill-off, prav še kar ne morem verjet. One minute he's fine, the next minute he's dead ¯\_(ツ)_/¯ Pa ajde, bi še nekako razumel, če bi res pred tem naredila nek ful hard g-burn, kot sta ga recimo Bobby in Avasarala med njunim pobegom v Razorback; tu pa se lagano parkirata in Alex rikne v sedežu, ker je njegov igralec baje nadlegoval ženske IRL. Pa vse kar bi rabli narest bi blo, da ga odpišejo med serijama 5 in 6, nekaj v stilu "Alex se je vrnil na Mars in se proba zbondat z družino, zato ga ne bo nazaj" - in to bi blo to, novi kapitan not, stari ven.

 

Ampak ne, krvi željna horda pravičnikov/ic je zahtevala smrtno žrtev vsaj na zaslonu, če je ne more dobiti v resničnem življenju.

 

Do tu mi je bila serija top, od tu naprej pa mi kar nekako dol visi tbh, ker na žalost nadaljevanje zgodbe ni več odvisno od originalne knjižne podlage, temveč od glasno tipkajoče horde twitterašev/ic. Žalostno, res.

uredilo bitje Tom7i
Povezava do prispevka
  • 5 mesecev kasneje...

Ravnokar drugič skozi 5. sezono. Ta sezona je res orgazem za vsakega ljubitelja vesoljskih simulacij in strategij. Kill-off Alexa smo si sicer fani zapomnili in udarili bomo brez kančka milosti, to je jasno, zato si s tem niti ne belim glave. Novega kapitana sem vesel, dokaj kul mofo, to je tisto kar rabijo takšni filmi. Najbolj carsko mi je bilo, ko je Camina legendarno jebala mater Kotoju in ko droid pobegne iz Tycha z orožjem. Edino kalvarija od Naomi je malo preveč polna njene kalvarije, raje bi videl, da Naomi ni toliko potisnjena v brezizhodno situacijo, kjer njene emocije zakrijejo njene vrhunske inženirske sposobnosti ter njihov pomen. To žensko preveč potiskajo v obup. Naj razfuka nekaj.

uredilo bitje sadhu sequencer
Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...
  • 2 mesca kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...