Skoči na vsebino

ChAiN

Priporočeni prispevki

  • 1 mesec kasneje...
Cinder reče Pravkar:

@Vse_je_najslabse si drugače dosti gledal sf serije? TNG star trek npr.? Tam je prva sezona tudi rough...čeprav kot otroku mi je ful dogajalo.. probaj vsaj do druge sezone..the expanse je v primerjavi z sodobnim star trekom  (ki to več itak ni) visoka umetnost 

sem gledal ful starega dreka, pa firefly mi je ena ljubših serij ever

  • Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
Vse_je_najslabse reče Dne, 10. 4. 2022 at 20:20:

joj jaz se ne morem prebit čez prve par delov, pa ful bi rad gledal en dober zf. Bom probal še enkrat, v tretje gre rado al kaj. A vam ej bla takoj dobra serija?

Ah, kje. Prva sezona je dosti slaba a deluje sveže, druga se vse malo še izboljša, tretja bolj proper in potem si v četrti in do konca prikovan v dogajanje. 

Povezava do prispevka
Kakarotto reče Pravkar:

Ah, kje. Prva sezona je dosti slaba a deluje sveže, druga se vse malo še izboljša, tretja bolj proper in potem si v četrti in do konca prikovan v dogajanje. 

Ja zdej sem na koncu druge. Sej vleče, ampak me mogoče malo moti to, da je glavna fora te serije v bistvu ta vleka zgodbe, malo je momentov, ko dejansko uživam v trenutku, vedno je bolj tisto "uh, kaj je za to zadevo". Ja, je blo par dobrih momentov, ampak recimo Firefly je ravno obratno od tega, tam prav uživaš v vsakemu delu zase in ni ta zgolj vehicle zgodbe. Recimo Firefly grem večkrat gledat, medtem ko The Expanse ne bi nikoli šel še enkrat gledat, ker enkrat ko poznaš zgodbo ni ničesar za videt. Vsaj zaenkrat no, mogoče da še kaj pride, ampak vidim da na tem gradijo.

Povezava do prispevka

Šesta sezona je bila, overall, šibko slovo od serije. Ok, priznam, nisem še uspel prebrati šeste knjige, ampak glede na prejšnje, mam občutek, da so nahitro odkljukal vse pripovedne okvirčke v šest fakin delih in to je to. Duarta je komaj za vzorec, o razvoju na Laconiji bore malo, medtem ko je James Holden A-Team šel dokaj avtomatizirano skozi zgodbo. Tak, dosti premalo. Če se vedeli, da bo konec serije bi komot lahko še dva dela raztegnili in nekaterim dogajanjem pustili več časa, da bi res izpadlo doživeto, malo bolj kompleksno (sploh glede Ceresa). Da ne omenjam fakin lesenih nagovorov Inarosa, k je že prav patetičen lik ratal.

 

Škoda. Daleč najslabša sezona za konec.

 

Ni druge, knjige do konca prebrat.

Povezava do prispevka

Pogledal tretjo sezono, res dobro, edino malo me moti znanstveni aspekt. Recimo da se sliši zvok v vesolju, kjer je vakuum, pol pa v tretji sezoni v ringu je omejitev hitrosti, ampak še vedno letijo metki normalno, pa na kvantnem nivoju se stvari premikajo zelo hitro, ampak ok, to zadnje je mogoče že dlakocepljenje. 

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...