Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2022]


Priporočeni prispevki

Chenier reče pred 9 minutami:

Pismo, še vedno mi je huda igrica. Ajde, zaznavam probleme, recimo gibanje mi nikakor ne sede, to je že tak primer :D. Ampak kar se tiče okolja, grafike, vzdušja, carskih likov (zaenkrat naredil okoli 20 misij) in glasbe, pa res dobra in tehtno sestavljena igra. Grafično mi je še vedno zelo lepa. Se mi zdi, da je grafično za razliko od naslednika več navdiha iskala pri špageti westernih, dočim je nadaljevanje bolj povzemalo neko Karl May estetiko al neki. Ne vem, predvsem se veselim povratka v Mehiko, ki sicer mi s stališča igralnosti ni bil všeč pred leti, ampak zdaj me pa zanima okolje, ker v dvojki pač Mehike ni :D 

 

Meni je bil problem to kar omenjaš - gibanje. Pismo... s konjem sem s težavo prišel preko železniškega mosta, ker je nadzor težaven. Grafika mi ni huda. Verjetno je preko streamanja še precej slabša kot tebi preko Xbox 360. Liki znajo biti carski, to je res. Ampak overall nisem v igrici našel toliko plusov, da bi jo igral raje kot RDR 2 v veliko boljši izvedbi z veliko lepšo grafiko. V enki me okolje več ne more fascinirat, da bi občudoval pokrajino, če vem kako ta izgleda v dvojki.

 

Eno misijo sem moral ene 5x ponavljati in sem imel poln kurac že vsega (ko onega s kočijo s pokopališča pelješ na lokacijo), ker je težava z lasom. Ne vem ali je to spet samo preko streama ali je zjebano v igri. Ko ga ujameš z lasom, če ga pomotoma spustiš in ostane ležati na tleh, ga ne moreš več zvezat in privest. Al pa, če se laso zatakne v konja in se kao pretrga/prekine isto. Par krat mi je ostal ležati na tleh in nisem mogel nič z njim si začet... ter it od začetka misije.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka

Zaenkrat še nisem imel težav s tem, kar opisuješ glede te misije. Igram pa hardcore mode. A stream verzija je basic, ki nima hardcore mode, ali GOTY izdaja, ki je to imela? Ker meni je igra tudi na hardcore mode noro lahka. Saj danes bom še malo igral, pa malo delal stranske aktivnosti, da vidim, kako se je to kaj obdržalo

 

Drgač glede grafike pa ne vem, zgleda je moj superpower, da se tok vživim v stvari, da mi je tudi RDR 1 grafika lepa in impresivna :D. V redu je, ne morem letet po nebu in fightat supervillainov, ampak lahko gledam črno-bele filme ter igram RDR 1, za silo bo

Povezava do prispevka
Chenier reče pred 16 minutami:

A stream verzija je basic, ki nima hardcore mode, ali GOTY izdaja, ki je to imela?

 

Ne vem :D Ne spomnim se.

 

Chenier reče pred 16 minutami:

Drgač glede grafike pa ne vem, zgleda je moj superpower, da se tok vživim v stvari, da mi je tudi RDR 1 grafika lepa in impresivna :D. V redu je, ne morem letet po nebu in fightat supervillainov, ampak lahko gledam črno-bele filme ter igram RDR 1, za silo bo

 

Ja... saj to je po moje tisto. Ti igraš ogromno starih iger in retro zadev pa si vajen tega. Jaz zelo redko igram stare igre, ker se ne vživim v nekaj, če vem da je zunaj dosti lepša zadeva. Ne bi nikoli pognal original igre, če vem, da imam zunaj remaster ali remake. Pa koliko gledam slike... je zgleda na original konzolah še vseeno precej lepše kot preko streamanja.

 

Ko me bo pograbila spet kavbojščina čez čas, bom sigurno raje ponovno zagnal RDR2 in užival v fantastični grafiki, odsevih,... Akcija je itak praktično ista, razen dosti bolj smooth v RDR2.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka

Katerakoli verzija je bolj pravilna od verzij, kjer brez potrebe dodaš besedo "dva". Dva dodamo kvečjemu neumni primorci, k drugače se ne razume kolk folka navajamo. :D

 

lp,

nitpicking primorc, ki zavrača italijansko dvojino

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Čeprav, zdaj ko malo boljše pomislim, ne vem če obstajajo tako ekstremni primeri.

 

Napadli so me dva revolveraši. :rofl:


Ne, po moje res ne govorimo tako. Po moje gre bolj tako:

"Napadli so me revolveraši."
"Koliko jih je bilo?"

"Dva."

 

Proper primorščina očitno lahko obstaja samo znotraj dialoga.

Povezava do prispevka

Napadla sta me revolveraša.

Napadli so me revolveraši.

 

Saj vem, da se zajebavate (poletna vročina pač), ampak vseeno.. Lahko bere kdo od mlajših in se bo napačno naučil. Posledično 1 pri SLO v OŠ. Nato sledi: krivda gre na nek obskurni računalniški forum, bum, mediji pograbijo novico, bang, pade tožba, bang, Mn3njalnik zaprt.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Ne ne, to je lahko samo izgovor. Mogoče bere njegov foter, mati ali pa starejši brat, pubec pa pač samo zagrabi priložnost. Oz. ga starš napačno nauči, ker je pač "prebral v zaupanja vrednem viru". 

Meni je včasih prav fizično slabo, ko moram popravljati sinove slovnične napake. Mislim, take res osnovnošolske. Sem mu rekel ravno včeraj: "Ti bi rad fural spletno trgovino?" "Najprej malo obnovi znanje SLO, ker če bo kdo to bral si bo mislil, da stran dela nek kitajec s pomočjo gugle translate!" 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Včeraj nisem mogel spat, ker sem že pozabil, kako ga folk na slovenskem podeželju razvaljiva s pikniki poleti (sem na obisku pri starših), pa so mi sosedi nažigali gnilo muziko do treh zjutraj :D 

 

Sem šel sredi noči gledat, kaj ste mi predlagali v COD temi, pa ker so zgleda vse nove COD kampanije smeti, sem šel igrat prvi Modern Warfare. Damn, še vedno res dobra akcija igra! Sicer je mal naivna v portretu sodobne vojne, samo vseeno. Res se dobro igra, dosti set piecesi, dobre in raznolike stopnje, ni da ni. Zadnjič jo je Galko umestil na must play te generacije in čisto prav ima. 

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Jp jp. MW1 in MW2 sta insane package from hell tudi brez online MPja, ki je zaznamoval shooterje za 15 let vnaprej. Že samo zaradi SP kampanje in splitscreen multiplayerja sta mega kvalitetna naslova. Res neverjetna izdelka.

 

Edit: ej če bi rad imel MW1 in MW2 za current gen konzole. Če bi rad MW1, moram verjetno kupiti tole: https://www.amazon.com/Call-Duty-Modern-Warfare-Remastered-ps4/dp/B071KK5718 ?

 

Kaj pa je potem tole https://www.amazon.com/Call-Duty-Modern-Warfare-playstation-4/dp/B07SGSYQ3P ? 

 

MW2 remasterja pa ni v fizični obliki, ne?

uredilo bitje Galko
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...