Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2020]


Priporočeni prispevki

Zdaj, če bi bil edgy hipster bi reko, v tem je cela poanta sveta tisoče let po apokalipsi, ampak itak maš prav, lahko bi svet malo lepše zgledal.

So pa devi rekli, da so nalašč naredili tak svet. Jaz sem dokaj subjektiven glede te igre, posledično jim oprostim napakice. 

Definitivno ni masterpiece, tko kot nekateri trdijo za nekaj kar je ven prišlo ne tako dolgo nazaj :D

Povezava do prispevka

Na mojem Switchu sem že s prejšnjim mesecom začel igrati Bioshock: The Collection ter Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Tour. Prva igra me je dodobro presenetila, ko sem v režo vtaknil igralno kartico in so se kar naenkrat pojavili 3 igre - Bioshock, Bioshock 2 in Bioshock Infinite. Sicer pa je kar dobro portan originalni Bioshock. Edino, kar mi manjka, so gyro merjenje. Drugo igra pa je dejansko Crémé-de-la-crémé za prvoosebne streljačine! Komentarji developerjev, dobra grafika, zvito narejeni leveli, gyro merjenje in še marsikakšni bonbonček naredi to igro res odličen nakup! Tako lepo se je nazaj postaviti v leto 1996, ko sem bil še mlad mulc.

Na PS4 Pro še vedno igram Days Gone. Sem si pa pred kratkim zamenjal trdi disk in si lepo uštimal 2 TB SSD-jevc. In se kar zelo pozna razlika. Konzola mi dela bolj potiho, pa tudi hitreje se zažene, v le 16 sekundah!

Začelo se je že čas poletja, ko se na morju najde tudi kakšen zanesenjak, ki s seboj vzame svojo prenosno igralno konzolo. Saj vse lepo in prav, vendar je pri temle le en problem: bleščanje zaslona od sonca! Za takšna početja je bolj priporočeno, da uporabljamo napravo, ki nima osvetlevanja zaslona. In Ravno zaradi tega sem se odločil, da bom letos zmoddal, torej zamenjal samo ohišje + gumbe, moj originalni Game Boy, ki je prav istega letnika kot sem jaz. Stvar mi je seveda tudi uspela, in zgleda prav res seksi! :) Tak, zelo hudo/čuden občutek je, ko igraš na prenosnokonzolni napravi, ki je dejansko toliko stara kot si sam.
Trenutno na Game Boyu igram Wario Land 2. Kot da bi igral stare telefonske aka Java igre izpred 15-mi leti. Ampak so hudo zabavne!

Pa še ena slikca od narejene pol-letne "metamorfoze" (gumbe sem kasneje zamenjal z originalnimi, črnimi in rdečimi, ker so ta zeleni malce preveč "togi"):

 

o ti mater.jpg

uredilo bitje XEcutIor
Povezava do prispevka

Moram priznat, da zelo priblizno vem, kaksna igra je Nier Automata, ampak ze celo korono nabijam Nier Automata Piano Collections :D

 

on topic: na switchu sem par dni nazaj obrnil Hollow Knighta (pac prefukal sm Hollow Knighta, sem pa na kake 90%), bi pa rad se nasel grube, naredil kolosej, dlcje, itd. Res nor spil. Vem da je vec koncev, ampak dvomim da bom sel na 112%

Povezava do prispevka
Lepi Šime reče pred 10 minutami:

Danes sem si naložil Detroit: Become Human. Potegnil me je, ker ima bojda čudovito zgodbo. Pa še med dopustom sem prebral vse knjige o Murderbot diaries :D


Detroit ravnokar končujem (v drugo ali tretje, saj več ne vem :) ). Všečna zadeva. Zanimivo, da je bilo kar nekaj slabih kritik itd, ampak to je očitno tudi plus, ker je res hitro prišla na PS+ ;) 

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Lepi Šime reče pred 16 urami:

Dlje kot igram Detroit: Become human, bolj uživam. 
Zdej štekam cappota zakaj večkrat preigrava :D


Saj kasneje greš samo skozi posamezne Chapterje (preko Chekpointov), da odkleneš in pregiraš še vse druge morebitne poti. Če seveda imaš voljo in te pač zanima. Meni je kar kul, da vidim še nekaj drugih poti in še kak drugačen konec. V bistvu je takšnih iger premalo in zakaj ne bi potem malce več časa vložil v tisto, kar je na voljo. :) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...