Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2020]


Priporočeni prispevki

sadhu sequencer reče pred 3 urami:

 

Tudi jaz sem ga nekaj dni nazaj ponovno pognal in naredil misijo na Purgatoryju (vesoljski zapor). Misije se mi zdijo nekoliko kratke, celokupno pa stilistično boljši stuff kot ME3.


Hype +20 na Mass Effect. Ni dvakrat za reči, da ne bom spet šel preigravat (mogoče bom 1 izpustil, ampak dvojka in trojka pa me res res močno mikata). 

Povezava do prispevka

Po 24 odigranih urah I remain unbroken, for my fight is eternal. Na hurt me plenty je to čist druga igra, to si strah in trepet pekla, oko hurikana, mit, legenda. Ultra-violence si Spužvi Kvadratnik med bajkerji. Super, da je ultra-violence v igri, in ko si enkrat naloadan, z odklenjenimi weapon masteryi in poznaš arene bojo to nori youtube posnetki, v prvo pa ne vem, moreš bit res badass, da to zmoreš in zraven še uživaš pri tem. Jaz nisem.

 

Igra se komad drugač ko Doom 2016 in me je top, da so začet koncept peljal še naprej in na polno embracal ta nov gameplay povsod, od level dizajnov, hitrosti grafike (ki ni za dol past lepa, je pa reeeees hitra nonstop, kar je v taki igri ful bolj pomemben), nuje po izkoriščanju vseh gameplay mehanik, če hočeš preživet ...

Prejšni del mi je imel boljšo atmosfero, muzka je bila boljša (ne da je kle slaba), grafika je imela več ostrine in manj barv, se je pa lomila na tempu proti koncu, predvsem tiste slabe "fuknmu vse na igralca" arene v zadnjih levelih. Eternal ga na drugi strani owna po čisti igralnosti, spremembe v starih in vse nove mehanike grejo res super noter, vračanje v obrnjene levele na hubu, spreminajnje težavnosti on the fly, mastere leveli, extra lajfi in skrivnosti, prov tist proper old skool git gud fps vibe

 

Po poti prejšenga dela verjetno spet najboljši fps zadnjih par let, ki pa ima še kup neizkoriščenga potenciala. Tko da se že prov veselim naslednjega dela :D

 

 

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 15 urami:

Hype +20 na Mass Effect. Ni dvakrat za reči, da ne bom spet šel preigravat (mogoče bom 1 izpustil, ampak dvojka in trojka pa me res res močno mikata). 

 

Meni še manjka Armax Arena za končat v ME3. Potem lahko ME3 zaženem znova. Totalna jeba mi je, da če recimo v ME2/ME3 grem ponovno igrat, da se stari save izbrišejo, saj igralčevih profilov sploh ne arhivira. Še dobro, da sem naredil backup vsega.

 

Ontopic:

 

Need For Speed: Porsche Unleashed

uredilo bitje sadhu sequencer
Povezava do prispevka

Še vendo Days Gone. Špil sploh ni slab, samo ta glavni lik je pa res annoying ko kurac. Res vedno ko odpre usta doma krčevine. Meni glatko top 3 najbolj annoying protagonistov v zgodovini špilov. Raje bi imel za glavni lik lezbično transgender babo s kurcem.

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Mefisto reče pred 2 urama:

Še vendo Days Gone. Špil sploh ni slab, samo ta glavni lik je pa res annoying ko kurac. Res vedno ko odpre usta doma krčevine. Meni glatko top 3 najbolj annoying protagonistov v zgodovini špilov. Raje bi imel za glavni lik lezbično transgender babo s kurcem.

 

A si kej igral ta novi SW? Tisti mlečnozobi protagonist tudi meni rektalne krčevine spušča

Povezava do prispevka
KE RIT reče pred 2 minutama:

@SlinchKje lahko najceneje kupim kipec? :D

 

PTSD incoming. Thunderjaw je bul drag ko svinja za uozit ($300+), pol so zaradi slabe prodaje čist porezali ceno ($100 plus poštnina in davek), ampak ker so obljubljali EU relis sem vseeno passal, pol se je izkazalo, da ga praktično nikjer ni za dobit, na ebayu smešne cene, po deep diveu v google najdem na neki poljski strani za kul denar (cca 150€), pošljem mejl, mi nič ne odpišejo, drugi dan out of stock, še isti dan na ebayu oglas s poljske za trojno ceno. To je bilo pred dobrim letom, danes ga dobiš od 700€ naprej. :pinch:

 

So pa nedavno pri prime 1 odprli preorderje za premium Aloy in Stalkerja, cca jurija in pol po kosu.

 

maxresdefault.jpg

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
g. Profesor reče pred 1 uro:

se4.thumb.jpg.cb9c596f98560469e1459d3fa34c7432.jpg

Jo imam v libraryju (verjetno od kakšne PSN+ akcije?)

 

A močno priporočaš? Sem velik fan stealth iger, koncept mi je carski. A se da dejansko misije reševat "na daljavo", torej da bi z razdalje nažigal po momcih, ali moraš vseeno velikokrat uletet blizu? Ker koncept ala: iz daljave popokaš folk, spakiraš kufre in greš = godlike. Koncept: iz daljave popokaš folk, pol pa greš še v bazo pobrat neke papirje = not so fun (v moji glavi) :D. Prosim na izjavi komentarja, hvala

Povezava do prispevka

@ĆAMIR

Ker koncept ala: iz daljave popokaš folk, spakiraš kufre in greš = godlike. na zalost, ne. vecinoma se moras infiltrirat, v dveh misijah ne gre brez totalne razpaljotke. da se sicer fino stealthat (cakat v grmovju al klece laufat - fuknes kamen v drugo smer), mocno pa manjka bistva - long range snipeanja. glede na tvoj zapis ti tezko priporocam, lohk pa probas vsaj prvo misijo, ki ti bo se najbolj pisana na kozo. za adrenalin boost igraj Sniper Elite tezavnost - suggested for long time players, stealth game fans, or those who like a good challenge. Enemies are much more alert, sometimes reacting even to slight movement in bushes, have more health (when using a weapon with suppressor / suppressed ammo, you may have problems with killing them with one shot over longer distances). You can still mark your targets using binoculars and fully implemented ballistics make shots longer than 300 meters extremely difficult.    pa aim assist obvezno off.

 

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 2 urama:

Čak mal naslov igre je Sniper Elite  ti pa praviš da močno manjka longe range snipanja?!? :(

 

To je problem serije.  V praksi je žal tretjeosebna streljačina kjer občasno lahko uporabljaš stealth in s snajpo pokaš žmohtne X-ray usmrtitve. 

Dizajn ti preprosto onemogoča od daleč oziroma prikrito opraviti misij. Sicer je vsak del v seriji nekoliko boljši in bolj odprt ampak še vedno daleč od MGS V po katerem se zgleduje.

 

 

 

Povezava do prispevka
ĆAMIR reče pred 3 urami:

Ker koncept ala: iz daljave popokaš folk, spakiraš kufre in greš = godlike. 

 

Hitman 2 Sniper misije vsebujejo natanko to !

 

 

 

 

Te tri ekskluzivne snajper misije v Hitman 2  peljejo scat celotno Sniper Elite serijo.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...