Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2020]


Priporočeni prispevki

Pizda! Sram me je priznat! Desperados 3 sem obrnil brez večjih težav, Shadow Tactics pa je dosti, dosti bolj zafukan. Všeč sta mi oba, ampak me pri Desperados 3 ni nikoli bolela glava že na začetku, saj se mi zdi, da si pač šel počasi in se je pot odvijala. Tukaj pa že na začetku, ko odpre mapo... šok in glavobol, ko gledam kje bi začel in kam bi šel. Sram pa me je, ker sem skoraj 2 uri buljil zadnjo misijo in mi ni uspelo ubiti več kot ene 5 al 6 nasprotnikov na začetku. Pol pa se vsi prekrivajo, po 3 al 4 se vidijo... od tega 2 samuraja na začetku, ki jima nič ne moreš. Pa sem šel pogledat Youtube video, ki pa je potem res izi in pa v bistvu tudi fast run hkrati. Ker me že malo glava boli bom dal na stran kak dan, potem pa bom še enkrat sprobal zadnjo misijo na svoj, nek drug način. Čeprav res ne vem kako se lotiti tistih prvih straw manov in samurajev, ki se vsi med sabo gledajo in sploh ni neke poti okrog.

Povezava do prispevka

Zaključil Z.O.E. ... proti koncu je treba kar fino gumbe pritiskat, sem zašvical full.

109248035_1119524551752472_6221211510960413521_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=8bfeb9&_nc_oc=AQn_6DezzcEREeQXJbsX8alr0o0N4jZnZdMhezs-8fBzF3uTdUdHuHzzFFVFkE-0Spg&_nc_ht=scontent-ham3-1.xx&oh=589c201a9c8c8b94a17053eacfe37034&oe=5F32ABA8

 

Pol sem  zagnal Erico...  vmes sem sicer zaspal hehehe... pač ni ravno igra, ampak interaktiven filmček, ene 2 uri rabiš za en skozihod.

109523448_1119685445069716_6423488524541931758_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=8bfeb9&_nc_oc=AQmWu2CTrAMOMRLPCCvhs5NgJJO6VrxioVgKZXY2jlrlCgFH1eXekE6aZD_J6sRDVPU&_nc_ht=scontent-ham3-1.xx&oh=9e9eebbc1a5d0b3f3a99177ac810687f&oe=5F32C4B7

 

 

Povezava do prispevka

Po natanko 860 zapravljenih dnevih (znotraj igre!) sem končal zgodbovni del v Days Gonu.
Zakon igra, sploh konec je epski.

Spoiler

Čeprav po pravici povedano, mi nikakor ni dišalo več kot uro in pol igranja ter enih šest crkotov, da sem le prispel do konca.
Poleg tega pa je potrebno še to upoštevati, da rabiš kar veliko streliva in dobrega orožja, da sploh končaš zadnji del.
Morebiti moram pri tem opozoriti tudi na preveč močne nasprotnike, ki jih je proti koncu že smešno preveč.


Po tem sem nadaljeval direktno z Doom Eternal za PS4 Pro in OMG, kak zakon je ta igra! :w00t:
60 FPS-ov, gladkost ku maslo po ponvi, platformanje znotraj FRP-ja in 1-up so carski elementi.
Druga polovica letošnjega poletja bo igrovno precej pestra! :mafija:

uredilo bitje XEcutIor
Povezava do prispevka

Sea of Thieves - delamo prej z dvema randoma na brigu Athena voyage, pridemo ze skor do konca, nakar nam valove prekriza random 2 man sloop, ki je mel tolk bounty skullov na oni polici zravn quest tablea, da smo ponucali 10 minut, da smo shiftali vse na ladjo. Pa vmes nas je se skeleton ship napadu, smo se njim pobrali loot. Good times. Na koncu smo se vsedli v rowboat in naredli viking funeral ob obali, ter zravn spilali harmoniko, nakar mim pride tocno tisti 2 man sloop, ki smo ga oropali :D Sam sta bla dva carja, nihce ni bil salty, sta nam odvrnila good game, smo se mal zapricali, pa je to blo to :)

 

Spilam pa po novem se Rust. Stories were real, shitton vrescecih 10 letnih rusov vsepovsod, sam mam sreco, da bandmate spila poleg mene. Fukjeno dobra igrica, tbh

Povezava do prispevka
Sovica reče Dne, 13. 7. 2020 at 16:48:

U4 sm dal jz na pauzo, ker sm se prenasitil gameplaya. preigral sm 3(tri)&1/2(in pol) unchartede v like enem tednu med karanteno

OD

 

mene je sniper elite spominjal na laro z snajpo(glorified rifle)

 

Mn gre gameplay u U4 tut precej na jetra. Sam bol zato ker sem res slap u strelanjo. Tk res za en drek. Sn mogo ummes dat na snap aim :D

Povezava do prispevka

Ark sem ponovno začel, zaluštal se mi je dinčijev.

Trenutno sem zaključil z krajo RockDrake jajc, ene 15 komadov sem vzredil, zdej se pa počasi lotim enega event Reaperja, kjer traja mislim da 12 dni da odraste :ranting:

uredilo bitje Pennywis3
Povezava do prispevka

Switch: Zelda BOTWW, Mario Odyssey (sem ostal nekje na sredini, pa sem se odločil, da jo končam, ker je res že čas😅), Duke Nukem, Doom 64, Trials of Mana, Spongebob BFBBR. Kar nekaj jih je vendar iz vsake zvrsti eno. Drugače pa vsaj enkrat dnevno še Animal Crossing ACNH ter Tetris 99.

Povezava do prispevka
Gregcy reče pred 48 minutami:

Switch: Zelda BOTWW, Mario Odyssey (sem ostal nekje na sredini, pa sem se odločil, da jo končam, ker je res že čas😅), Duke Nukem, Doom 64, Trials of Mana, Spongebob BFBBR. Kar nekaj jih je vendar iz vsake zvrsti eno. Drugače pa vsaj enkrat dnevno še Animal Crossing ACNH ter Tetris 99.


Samo še kakšna dobra strategija ti manjka, ala Civilizations ali pa Two Point Hospital! :)

Povezava do prispevka
4Stringed reče pred 16 urami:

Na kak princip je Survival Evolved? Isto ko Rust? Nisem nic gledal gameplay videjov, pobral sn jo prejsnji mesec na EGS, ko je bla zastojn, sam zagnat je se nisem uspel. So serverji? Matchmaking? Base building? Breeding dinozavrof levo/desno?

 

PVP del igre bi lahko primerjal z Rust.

Imaš na voljo več serverjev, kjer sodeluje do 70 igralcev. Isto gradiš bazo, izdeluješ orožja, se tepeš/streljaš, vmes udomačuješ dinčije ( pederska beseda zanalašč ), ki ti itak full pomagajo pri pobijanju folka.

Žal pa pvp pesti isti problem kot Rust, kjer se trudiš in zgradiš bazo, nabereš surovine, orožja, dinozavre, nato te pa čopne en 3x močnejši, ti pokrade stvari in poruši bazo, nakar se zbudiš nag, samo lvli ti ostanejo.

Iz tega razloga igram izključno PVE, kjer je precej bolj relaxed in maš samo dinčije za nasprotnike, itak je udomačevanje ali vzrejanje izziv že sam po sebi, sploh na začetku, če nimaš kakšne pomoči.

Je pa shitload enga contenta v špilu skozi leta dodanega, lahko gradiš premične baze na ogromnih letečih dinozavrih, na morskih ploščadih, maš napredno TEK tehnologijo, kloniranje, podvodne jame, svašta enih letečih dinozavrov, radioaktivna območja, sneg, puščave, 300+ dinozavrov itd., res ti ne more bit dolgcajt.

Kar je slabo je to, da je kar nekaj bug-ov, v bistvu je eden najbolj bugastih špilov, kar sem igral, ampak jih s časom pogruntaš in se jim enostavno izogneš, tako da ni neki game breaking.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Še vedno Days Gone (ostale so še mi samo horde). Nikoli si nisem mislil, da bom tako užival ob tej igri (s patchi so zgleda igro precej izboljšali saj sem naletel samo na kakih 5 glitchev). 

Sledi TLOU2 in potem, ko pade cena še Ghost of Tsushima.

Povezava do prispevka

Pred par dnevi koncal TLOU2.

Sedaj igram zopet dalje FFIX in sem nekje na 30 urah igranja. Mislim, da ga uvrstim na drugo mesto v FF seriji, takoj za FFVII.

Potem pa imam namen zacet Rise of the Tomb Raider 20year edition, ce je ze gratis na Ps storu. Upam da je spil vreden igranja...

Povezava do prispevka

Nekaj sem se matral z Mirror's Edge Catalyst, pa mi ni neki potegnilo.

Potem sem včeraj zalaufal The Zen Collection VR, Pinbal je kr fajn narejen za VR, edino table so že vse znane, mini Golf, mogoče je zabaven v več, CastleStorm ajd igrica v stilu "angry birds", Out of Ammo nisem znal igrat!? fuuck, sem kar pobrisal... no fliprčki so kul :fun:

 

Povezava do prispevka
ĆAMIR reče Dne, 22. 7. 2020 at 9:51:

Daj ti raj povej ... A v SP se da to igrat? :D z veseljem bi gradil bazo na dinozavru, sam se mi ne da gledat drugega folka, ker sem loner v špilih

 

Tudi se da, meni osebno je zabediralo na SP, ker sem začel cheats uporabljat.

Mogoč ti pa zleze pod kožo in greš kasneje online, pve je itak skuliran folk.

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...