Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2020]


Priporočeni prispevki

igral s kolegom

pojedu ene jagode

zbolel

bruhal

padel v nezavest

kolega me zvleče v đungo, naslon na neko steno,

 gradi  barako na hitr k pada noč

tista stena na kero me je naslonu je bil u bistvu nek 150metrski dinozaver

tip premakne nogo

slika se začne trest

sam pohod mene njega barako vse

 

LP

uredilo bitje Sovica
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Lotil sem se SUPERHOT: Mind Control Delete, samostojnega expansiona za izvirni špil iz 2016, ki smo ga lastniki originala ali VR verzije dobili zastonj.

 

Samo jedro slow-motion gameplaya in unikatnega vizualnega sloga je še vedno super, pa še dodatno so ga nadgradili z novimi sposobnostmi, orožji in nadgradnjami. Je pa zadeva v smislu pripovedi in vzdušja precej manj povezana izkušnja kot izviren špil, ker gre v bistvu za rogue-lite odvrtek s praktično nič zgodbe (malo tauntanja igralca, ki pa o ozadju dogajanja in špilovi VR 'simulaciji' pove še bistveno manj kot original), naključno generiranimi valovi nasprotnikov v vsega skupaj cca. 15 različnih bojevalnih arenah, in nadgrajevanjem lika in sposobnosti z različnimi upgrade pathi.

 

Rezultat je ta, da se zadeva (za en playthrough je potrebnih baje 8+ ur, kar je bistveno več kot zelo kratek izvirnik) precej hitro začne ponavljat in je špil najbolje igrat v kratkih seansah po 30-60 minut. 

Povezava do prispevka

Vceri na saleu vzel Just Cause 3 za pet evrov, v sedmih urah spucal 16 outpostov. Uzivam ko mali froc, tbh. Black market je cist druga pesem napram dvojki, edin na kurac mi gre stalno fijakanje nazaj po beacone, ko tist en sfali

 

Upgrejdi, ki so s temi challengi povezani, mi tut niso napacni, ceprav ni osnovnih pogojev, da pr vseh postavim perfect score. Pa AI je tako lustno zabit, da mors met preprosto rad ta spil :D

Povezava do prispevka

Alan wake - odlična igra, špilam, uživam, v chapter 4 iščem pot do Anderson kmetije, pridem do nekega odra, grem mimo, najdem Anderson hišo, vidim nekaj blokira vhod, odstranim oviro pa vseeno ne morem not.

                      Ok, grem malo naokoli pogledat, pridem spet do odra, začne se cutsceene, pobijem vse kar pride, dobim objective Go to Andersons house (tja, kjer sem ze odstranil oviro) pridem tja, glej ga hudiča,

                      čeprav je ovira odstranjena, ne morem prit notr, verjetno ker nisem šel po vrstnem redu, GAME BROKEN. Ne morem loadat tega chapterja, ampak od začetka. Naj se jebejo. Delete.

  • Ne me jebat 1
Povezava do prispevka

Ziher ne, vse pregledal. Pa tudi oni kolega od Alana me v bistvu tam čaka, čeprav jaz pridem z njim, in tam sta naenkrat dva Barryja...še na youtube sem šel pogledat...in ocitno zaradi napacnega zaporedja je igra crknla in ni šanse kaj naredit. Res sem malo jezen, ker je bila super do tega trenutka.

Povezava do prispevka

Aktiviru sm Xbox Game Pass na PCju (kupu kodo, še vedno ne podpirajo Slovenije), da probam Carrion, Grounded in Minecraft Dungeons. 

 

Carrion je zanimiv, sam zgleda mal simplistično. Je pa premikanje po svetu noro fluidno in sproščujoče. 

 

Grounded je pa early access survival/crafting game od OBSIDIANA. Gimmick je, da si pomanjšan na velikost mravelj in haraš okol po svetu. Hud koncept, solidna izvedba. Bo treba videt še kako bo zgledal več contenta. 

uredilo bitje Lunco
Povezava do prispevka
ĆAMIR reče pred 16 minutami:

Jaz imam tudi replay Watch Dogs 2 še odprt. Probam brez pobijanja obrnit, saj sem že daleč v igrici (post-festival), sam zdaj sem mel nekajmesečno pavzo :D. Mogoče zdaj nadaljujem ta svoj pacifist run 

To pomeni tudi brez tazerja EZ gun) al pač te elektro šok zadeve, ki niso smrtne vse uporabljaš? Brez tega si mislim, da pa res ne gre :D

Povezava do prispevka

Vceraj drugic koncal Last of Us Part 2 na survivor+. Awesome game. Dolocene stvari sem si ponesreci spoilal, ampak vseeno je spilu uspelo, da sem ob dolocenih trenutkih okleval s pritiskom na kvadrat :) Prvi skozihod je bil slabih 33 ur, drugi pa dobrih 25h.

 

Potem sem koncal Art's Dream v Dreams in kaksno urico surfal pi ostalih spilih. Priporocam dirkacino Tectonic ( se mi zdi)

 

Nato sem pa zagnal PS3 in koncal se Journey. Mi je manjkala se urica do konca. Prisegel bi,da je bil vcasih trophy,da se vrnes k spilu po vec kot sestih mesecih,sedaj pa pise po enem tednu... oh well.

 

Se vedno tudi igram Desperados III. Se nahajam v zadnji stopnji drugega chapterja. 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...