Gatsu Objavljeno 11. marec 2026 Share Objavljeno 11. marec 2026 Model je bil 2 leti nazaj na kisiku med serijo z Dallasom in gre posnet tole reklamo?!? Nekaj je trash talk med tekmo, tole je pa men nevredno zvezdnika kakršen je in s temle si je dal konkretno tarčo na glavo ob morebitnem snidenju v kočnici z Lakersi. 1 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 11. marec 2026 Share Objavljeno 11. marec 2026 Gatsu reče pred 2 urama: Lol zdej sem bral kako so prišli do te cifre. To pa je sramota tako za igralce Miamija kot celotno Ligo in predvsem sodniško trojko. Ampak gremo stavit kar hočte da ESPN ne bo reagiral tako kot 2 leti nazaj na legit 73 točk Dončiča lol... Pozabil si omenit OKC 🥳 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 11. marec 2026 Share Objavljeno 11. marec 2026 Nodi reče pred 52 minutami: Pozabil si omenit OKC 🥳 2 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 11. marec 2026 Share Objavljeno 11. marec 2026 CPC_agent_za_SrednjoEvropo reče pred 38 minutami: Nea guši gustek 1 Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 13. marec 2026 Share Objavljeno 13. marec 2026 Kako more bit sit teh glupih Američanov. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. marec 2026 Share Objavljeno 13. marec 2026 Gatsu reče Dne, 11. 3. 2026 at 10:59: s temle si je dal konkretno tarčo na glavo ob morebitnem snidenju v kočnici z Lakersi. najprej morajo Lakersi preprečit da jih nek Gobert spet ne pojebe Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 13. marec 2026 Share Objavljeno 13. marec 2026 Weraziel reče pred 2 urama: najprej morajo Lakersi preprečit da jih nek Gobert spet ne pojebe Če pride do serije z Minnesoto bo Ayton zelo zelo pomemben. Če on ne bo motiviran za igro v obrambi in bo Ant zadeval z razdalje potem je game over. Sam sem se že sprijaznil s tem da je tole prehodno leto in samo upam da Lebrona ne bodo podpisali niti za jebeni minimalec. Svaka mu čast za vse njegove dosežke ampak GTFO in kthxbye. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. marec 2026 Share Objavljeno 13. marec 2026 to da ni Lebron šel že zdej v offseasonu je dost bed za vse ostale tam 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 13. marec 2026 Share Objavljeno 13. marec 2026 Flaming_C reče pred 4 urami: Jalen govori o tem kaj je košarka. Danes je vrgel 14 prostih, prejsnjo tekmo je bil tako rekoč zarad floppanja izključen . Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 Its game day babby…ko Luka porihta pa si na beluhara..like a boss😎 5 Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 Poli končno game winner Huda tekma na splošno Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 George Michael reče pred 5 urami: Its game day babby…ko Luka porihta pa si na beluhara..like a boss😎 Kak se to vidi iz teh zicev zgoraj, gledaš samo zaslon? Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 Eh bolano..gledas normalno…bolana tekma res..AR pa LD…scene take da eh :))…napisem jutri ko priem k sebi..spila z mojo vse pire iz hladilnika..komica xD..sick vglavnem 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 Ne vem ali je sarkazem ali to misli resno. Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 Anamarija, pokliči me. Navedek Povezava do prispevka
HaBiBiAmish Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 kemik reče pred 7 urami: Je to George Michaelova baba po tem ko sta spraznila fridge? 1 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. George Michael Objavljeno 15. marec 2026 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 15. marec 2026 Ok priso k sebi malo…vcere blo res opasno vglavnem…bruder od moje ma dobre povezave in nama zrihta lozo….pridema midva tja itak hyped AF..od sile se pajtlo mogo se veni za sankom ruknit eno pravo mosko 8%IPO😄....pol naju lepo pospremijo do nje pokazejo kak pa kaj.. not lepo puni hladilniki..od brezAlko..do buteljk vincka, rosejev, pira ni da ni..snacki vse perajt. Pol grem ven valda zagnjavit te hostese ce me lahko pela dol na igrisce, da bi se scorno kaki podpis ampak to zal ni slo. Ok np…grema nazaj odprema pircke gledama ogrevanja..pa sma ono..kaj boma ki sama? In pride prvi model…rus…hi how are’ya..model pove da je osebni sofer od Luke in da je skoz tu in dejansko vcasih na kakih tekmah sam. Vglavnem beseda na besedo..mu recem ce mi lahko on zrihta podpise…in itak ne more ker je podpisal klavzulo..vip prevozi…ne sme govorit z njim kaj sele slikat…glih tolko, da ga lahko pozdravi in odzdravi…ampak ma pa perkse kaj se tice stadiona in tekem. Odpiram ze en 4pir..vse je ze zivahno.loza se zacne polnit..vletijo neki spanjolci iz reala..vleti en afroAmerican z dobro white blond pickico in otrokom..vleti se druga familija..ded zgledo ko AD..da sem mogo prav 3x pogledat ce je al ni…male piksne se odpirajo..oni zacnejo rose butelke poppat…vsi ze tipsy minglamo…in pol nerealne zgodbe….prvi ko je mel blond chick: where’ya from guys? Slovenia….ooohh shiieeet..i used to play in KK Šoštanj where the coal workers are in Teš👀…midva samo wtf?? Model pozna vse tam…its a shitty city..we used to go party in celje and maribor..lol res..popizdis ki se srecamo…in pol ko sem se drl >pickoMaterno< ob kakih potezah se mi njegova smeji…i hear that at home all the time..=P Ta drugi AD lookAlike pa pove, da je Greg Oden fakin 1st pick in 07 class, ko je bil KD takoj za njim 2nd pick…TrailBlazer…ampak ga sjebale poskodbe…igral z Bronom tudi v Miamiju. Vlgavnem scene res..hladilnike smo spucali…kokakolice pustili…tekma je bla sick..atmosfera not ojgn cisti…dive by Bron..Smart with a steal…AR for the OT…in Luka FTW! Bolano…vesolje me poplacalo, ko me lani v NYC pokradlo (trade and all). Treba dat DA-ju tud pohvale za dobro obrambo in clutch momente..Smart tudi pomembne trojke…cela prva peterka garala za zmago. Vidla sma proper 2 tekmi…Wolfse in vceraj Denver…dans se malo Venice beach pa je teden okoli…jutri se ceknem Clipperse na hitro..te pa pridema pocasi domu. 13/10 12 2 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 Saj ne vem a me trolaš al si res z Odenom bil skupaj ffs dude Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 True story vse…na zadnji sliki oni z belo majco pa kapo je Oden s familijo 😃 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Zdaj moras se povet, kaj tip dela, da dobi za lozo karte kr tak Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 A pol pa Minnesota na Vzhod? Jim bo Ant delal burek. Navedek Povezava do prispevka
Amare Objavljeno 17. marec 2026 Share Objavljeno 17. marec 2026 Bring back Seattle, da lahko KD tam konča kariero. 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 17. marec 2026 Share Objavljeno 17. marec 2026 bi bil zelo presenečen, če to ne bi šlo skoz Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 17. marec 2026 Share Objavljeno 17. marec 2026 Stasis reče pred 21 urami: A pol pa Minnesota na Vzhod? Jim bo Ant delal burek. Mislim da je blo misljeno da gre Memphis na vzhod in ne Minny. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.