Amare Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Evo, se mi je usralo. 4 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 mal je jeba, k ne veš, kaj boš dobil naprej Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Sem probal slovensko ekipo dobit, tole je najvec ratal se Wemby zraven ni pomagal da bi bili bolj uspesni Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Mal loterija ampak prej al slej rata. Mal guard heavy a jebiga. 1 Navedek Povezava do prispevka
Amare Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Meni je skoraj uspelo sestavit NBA Olimpijo. Sem imel Stepanio (90s OKC/Seattle), Jiry Welsch (00s Boston), Nachbar (00s Houston) in Udrih (10s Milwaukee). Na koncu pa sem dobil 70s LAL. Ajde, ce bi sel Kresimir Cosic po draftu k njim, bi mi uspelo. Navedek Povezava do prispevka
HaBiBiAmish Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Amare reče pred 28 minutami: Meni je skoraj uspelo sestavit NBA Olimpijo. Sem imel Stepanio (90s OKC/Seattle), Jiry Welsch (00s Boston), Nachbar (00s Houston) in Udrih (10s Milwaukee). Na koncu pa sem dobil 70s LAL. Ajde, ce bi sel Kresimir Cosic po draftu k njim, bi mi uspelo. pravjo, da je težje narest kontra, 0-82, ampak tebi bi znal ratat 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) Jude reče pred 8 urami: https://www.82-0.com/ zanimiva stran, meni še ni uspelo sestavit 82-0 ekipe https://www.82-0.com/share?id=JrBrRwXQij9N4hsNUS0R Donke, Jordan, Carmelo in še dva z zelo dobrimi statsi iz 60ih in nein. 3. junij 2026 uredilo bitje Armando Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Ok, bom kar semle dal, nenazadnje je veliko delal tudi NBA tem... https://www.index.hr/sport/clanak/preminuo-edin-avdic-47-legendarni-bh-novinar-i-komentator/2798963.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0 RIP. 3 Navedek Povezava do prispevka
HaBiBiAmish Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Škoda, res kul podkast mel. Legenda 1 Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Gogy reče pred 12 minutami: Ok, bom kar semle dal, nenazadnje je veliko delal tudi NBA tem... https://www.index.hr/sport/clanak/preminuo-edin-avdic-47-legendarni-bh-novinar-i-komentator/2798963.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0 RIP. Včeraj sem na pol pogledal Nurkićev podcast, danes planiral naprej potem vidim to. Baje je nekaj omenjal, da je bolan... Navedek Povezava do prispevka
Rossoner Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Harden na koncu mal zjebal sceno, ampak vseeno kr proper ekipca 2 Navedek Povezava do prispevka
Amare Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Gogy reče pred 4 urami: Ok, bom kar semle dal, nenazadnje je veliko delal tudi NBA tem... https://www.index.hr/sport/clanak/preminuo-edin-avdic-47-legendarni-bh-novinar-i-komentator/2798963.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0 RIP. Eh, jebemti zivot... Navedek Povezava do prispevka
Rossoner Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 NYK Se bodo po današnji gala predstavi malo umirili s Wembyem upam Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Bravo NY Upam da zmagajo še 3 2 Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Lepa za NY. Upam da bo metla. 1 Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Rossoner reče pred 4 urami: NYK Se bodo po današnji gala predstavi malo umirili s Wembyem upam A ti ni zabavno ko te posiljujejo s tem da je Wemby ze top 3 igralcev ever? Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 kdo že? od nekih legit reporterjev/novinarjev tega ni blo za prebrat. Navedek Povezava do prispevka
HaBiBiAmish Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Me zanima, koliko je oz. bo kaj pomagal Sochan... Ne v igralskem smislu seveda, navsezadnje je bil s Spursi odkar je Wembyja v NBAju, pozna vse skrivnosti Spursov. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Ignis reče pred 5 urami: Bravo NY Upam da zmagajo še 3 Pol pa NY gori 1 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Brunson bo prej osvojil prstan kot donke 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Darko Milicic ga je tud dobił pred LeBronom. Navedek Povezava do prispevka
Waslich Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 (urejano) MIHA_IS_GOD reče pred 3 urami: A ti ni zabavno ko te posiljujejo s tem da je Wemby ze top 3 igralcev ever? To je tudi meni res mindfuck. Ima dobre cifre, vendar overall za kategorijo superstarja ima (pre)nizke statistične številke. Poleg tega ekipa zmaguje brez problemov tudi brez njega, kar pomeni da ni tak faktor kot to mediji in podkasterji pravijo. Zgleda, da je SGA dobil zamenjavo za medijskega ljubljenčka lige. 4. junij 2026 uredilo bitje Waslich Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Nimam cajta gledat posnetka tekme Tisti ki ste gledal, se je uresničilo, da sta lahko OG in Bridges s svojo obrambo x faktor v seriji? Sta lepo zaklenila lepe SAS mladce ali so jima šetali po raketi? Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 tiesto reče pred 1 uro: Brunson bo prej osvojil prstan kot donke Če bi imel Brunsona zraven namesto Kyria 2024 bi že oba imela prstan Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Brunson gendale 😊 Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Meni je ratalo, prvi poizkus danes Prva dva picka Wilt in Oscar, sem vedu, da bo. Potem še Elgin. 1 Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Mutombo reče Dne, 4. 6. 2026 at 10:17: kdo že? od nekih legit reporterjev/novinarjev tega ni blo za prebrat. Kdo govori o legit? Po vsaki tekmi mora folk pretiravat. Ce Knicksi dobijo naslov bo Brunson najboljsi branilec v nba, ce Spursi pa Wemby najboljsi igralc lige. SGA je v enem mescu sel iz najboljsega igralca lige na harden V2. Jokic je bil tri leta baje najboljsi igralc lige zdej kar naenkrat luzer. Pa vsi razen Wembya ze tri leta tocno isti igralci. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.