Skoči na vsebino

NBA tema

Pr4iseK3K

Priporočeni prispevki

Meni je skoraj uspelo sestavit NBA Olimpijo. Sem imel Stepanio (90s OKC/Seattle), Jiry Welsch (00s Boston), Nachbar (00s Houston) in Udrih (10s Milwaukee). Na koncu pa sem dobil 70s LAL. Ajde, ce bi sel Kresimir Cosic po draftu k njim, bi mi uspelo. :D

Povezava do prispevka
Amare reče pred 28 minutami:

Meni je skoraj uspelo sestavit NBA Olimpijo. Sem imel Stepanio (90s OKC/Seattle), Jiry Welsch (00s Boston), Nachbar (00s Houston) in Udrih (10s Milwaukee). Na koncu pa sem dobil 70s LAL. Ajde, ce bi sel Kresimir Cosic po draftu k njim, bi mi uspelo. :D

pravjo, da je težje narest kontra, 0-82, ampak tebi bi znal ratat :D

Povezava do prispevka
Gogy reče pred 12 minutami:

Včeraj sem na pol pogledal Nurkićev podcast, danes planiral naprej potem vidim to. Baje je nekaj omenjal, da je bolan...

Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD reče pred 3 urami:

A ti ni zabavno ko te posiljujejo s tem da je Wemby ze top 3 igralcev ever?

To je tudi meni res mindfuck. Ima dobre cifre, vendar overall za kategorijo superstarja ima (pre)nizke statistične številke. Poleg tega ekipa zmaguje brez problemov tudi brez njega, kar pomeni da ni tak faktor kot to mediji in podkasterji pravijo. Zgleda, da je SGA dobil zamenjavo za medijskega ljubljenčka lige.

uredilo bitje Waslich
Povezava do prispevka
Mutombo reče Dne, 4. 6. 2026 at 10:17:

kdo že? od nekih legit reporterjev/novinarjev tega ni blo za prebrat.

Kdo govori o legit?

Po vsaki tekmi mora folk pretiravat. Ce Knicksi dobijo naslov bo Brunson najboljsi branilec v nba, ce Spursi pa Wemby najboljsi igralc lige.

SGA je v enem mescu sel iz najboljsega igralca lige na harden V2. Jokic je bil tri leta baje najboljsi igralc lige zdej kar naenkrat luzer.

Pa vsi razen Wembya ze tri leta tocno isti igralci.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...